כרגע אני יודע על הרכבים הבאים שמתאימים במחיר הזה (יד שניה כמובן)ב סכום הזה לא צריך יד שניה ואם אתה מאוד רוצה תיכנס ליד שתים בגוגל
אבל אני מבקש לא ליסוע אחרי 12 בלילה כי זה מעיר את כל השכנים ברדיוס של קילומטר ...........
אתה הולך להשקיע המון המון כסף ברכב, ואני חושב שאתה מתנהל בצורה ממש לא מקצועית...כרגע אני יודע על הרכבים הבאים שמתאימים במחיר הזה (יד שניה כמובן)
1. יונדאי טוסון, 2022
2. קיה ספורטאז' התורה הישנה.
3. סקודה קודיאק עד שנת 2022.
4. אאודי Q5 2020.
5. די אס 7 2020.
6. ניסאן קשקאי 2021.
7. ניסאן אקסטרייל 2021.
מכל אלו הבנתי שהטוסון הכי מומלצת (במחיר בסביבות ה 165.000 ש''ח אפשר למצוא גם את הדיזל גירסת פלטיניום שזה הכי מפואר)
עכ''פ אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג מקומות אמינים שיש להם טרייד אין עם רכבים במחיר יותר זול ממה שרואים בסוכנויות ביד 2 אשמח לשמו,
בעבר מצאתי גם סורנטו 2021 הצורה החדשה ב 170.000 ש''ח וכבר איננה.
אני מחפש כזה אם יש למישהו מיע אשמח לשמוע.
תודה רבה!
תן רשימה של חמש דברים שחשובים לך ברכב לפי סדר יורד...מחפשש לקנות רכב באיזור ה20000 30000 מיהו יודע להמליץ לי על רכב שיראה סבבה לא חבוט טוב יחסית למחיר וא יש היברידי במחיר הזה.... ??
צדיק!אתה הולך להשקיע המון המון כסף ברכב, ואני חושב שאתה מתנהל בצורה ממש לא מקצועית...
חצי מהרכבים שציינת נכללים בקטגוריית רכב לא אמין בכלל.
רכב מסוכנות שמפרסמת ביד 2 זה המקום עם הכי הרבה רמאויות בתחום הרכב.
אתה מברר על כל כך הרבה קטגוריות כך שנראה שאין לך מושג בכלל מה אתה הולך לקנות ומה אתה באמת צריך....
חבל ממש....
אתה צריך סוכן רכב אמין וטוב שיכוון אותך להבין מה אתה צריך ואחר כך יעזור לך למצוא את הרכב במקום אמין וטוב.
המלצות ?
תעשה כאן חיפוש בפורום על ש. קליין וישראל שיינברג.
לטעמי שני הסוכנים הכי מומלצים בכיוון שאתה צריך.
בהצלחה רבה.
עכ''פ תודה,
תקנה פריוס.שיראה נורמלי לא חבוט כמה שיותר סבבה וחדש
היברידי או חסכוני בדלק
כמה שיותר זול שאפשר
חזק מנוע
אמין ונח
גם רעיון מצוין.איך טיוטא אוריס??
שאלתי על רכב שהדלק לא יקר גם דיזל העיקר שיהיה זול...שאלת על דיזל אבל אתה מעוניין במידע על חשמלי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים