- הוסף לסימניות
כן. אני עליתי עם מזוודה (השומר נבהל וביקש לראות ת.ז. ומיד נתן לעלות)מקפיצה -
האם אפשר לעלות לרכבלית עם עגלה / מזוודה?
כן.האם ''חופשי יומי ארצי כולל רכבת'' כולל גם את הרכבלית?
כן. אני עליתי עם מזוודה (השומר נבהל וביקש לראות ת.ז. ומיד נתן לעלות)מקפיצה -
כן.האם ''חופשי יומי ארצי כולל רכבת'' כולל גם את הרכבלית?
מזוודה ועגלה כן חופשי יומי לכאורה כן אבללא מנסיוןמקפיצה -
האם ''חופשי יומי ארצי כולל רכבת'' כולל גם את הרכבלית?
שוצריה הקטנה היא במרחק הליכה מהאוניברסיטה ?יש שם את שויצריה הקטנה.
זה לא ליד האונבירסטה אלא צריך לרדת למטה ולעולת על הגשר הלבן
אם התכונת לזה
אפשר גם לעשות מנגל במקום
אנחנו רוצים לנסוע עם הילדים (יש עגלה) לרכבלית בחיפה.
2 מה עוד יש לעשות שם באזור שאפשר להגיע בתחבורה ציבורית?
כןמקפיצה -
אני לא ניסיתי אך חבר אמר לי שהוא לקח את הילדים שלו לחוף בעכו ומשם נסעה עם אונייה לחיפה (יש קו מיוחד כ-20 ש"ח לכ"א-לא מתחייב, זה היה לפני שנה/שנתיים) ומשם לרכבלית וחזור הביתה הילדים שלו נהנו מכך מאוד.אפשר לקחת שיט מהמפרץ לעכו עולה נאראה לי 35 שח לאדם.
ואז בעכו יש טורנדו ב20 שח . אחכ בשביל לחזור יש אוטבוס בעכו עד לרכבת והרכבת לוקחת לחיפה או לת"א .
נסיעה קצרה באוטובוס או מונית.שוצריה הקטנה היא במרחק הליכה מהאוניברסיטה ?
אפשר גם אופנים ,למיטיבי אתגרים ,יורדים חזור באופניים ,רק למיטבי נסיעה ופנצרים.........מזוודה ועגלה כן חופשי יומי לכאורה כן אבללא מנסיון
מישהו ניסה?בשעות החשיכה שווה משהו?
מבחינת החויה שווה ,מבחינת נוף פחות,לא רואים הרבה רק את הכבישים מתחת ,אסייג שלא הייתי ברכבלית בלילה ,רק ראיתי אותה בלילה וזה השערה שלימישהו ניסה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים