רכבת לילה לעיר,,

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• N4W_7843.JPG
    KB 425.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נחמד שהבאת זווית ראיה של הנוסע. (טרם נסעתי ברכבת הקלה) - אורות הלילה מוסיפים ברק ונופך לתנועתה המהירה של הרכבת.

• הוסף לסימניות
:rolleyes:

קבצים מצורפים

• N4W_7843.JPG
    KB 261.7 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;641770:
???? מה התכוונת בזה?

"ברמה טכנית יש מה לשפר , איכות הצבעים ורמות החשיפה בעייתיות."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;641795:
תמיר,
ברשותך אמנע !!

אל תמנע... תעבור על האקסיף שלך

כיוונת שם לWB של 3600 בזמן שהגוון אצלך מכוון על אוטומט
מה שבד"כ גורם לצבעים לא נכונים בעיקר בצילום לילה
יש לך שם קאסט ירוק אפרפר שבשניה יכולת להיפטר ממנו

והערה אחרונה... ניקון מאפשרת לך לעבד את הקבצים שלה
בתוכנה חינמית יעודית לנושא הזה.
אז למה למען ד'... אתה עובד עם גימפ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;641806:
אל תמנע... תעבור על האקסיף שלך

כיוונת שם לWB של 3600 בזמן שהגוון אצלך מכוון על אוטומט
מה שבד"כ גורם לצבעים לא נכונים בעיקר בצילום לילה
יש לך שם קאסט ירוק אפרפר שבשניה יכולת להיפטר ממנו

והערה אחרונה... ניקון מאפשרת לך לעבד את הקבצים שלה
בתוכנה חינמית יעודית לנושא הזה.
אז למה למען ד'... אתה עובד עם גימפ?
תמיר
באמת שאני לא יודע על מה ההתנפלות שלך עליי הערב!! בכל מקרה הפצצה של ידע על דרך הצילום שלי היא אינה הנושא כאן!
אם אתה חושב שאני מתחרה ברמות הידע שלך אז תדע שאינני פרטנר כלל. אני מוריד את הכובע בפניך כבר עכשיו. אלא שאני לומד כשאר המתחילים כאן והערות בדרך כזאת רק משאירים אותנו המתחילים באותה נקודה שבאנו . ואת המקצועיים שבחבורה במקום שבו הם היו..
ולעצם העניין : אין לי מושג איך מכוונים גוון במצלמה ואני ממש לא יודע מה הכוונה בזה. עד היום ידעתי שצריך לכוון WB ותו לא . אשמח ליותר פירוט בנושא!!
והערה אחרונה... מה שם התוכנה שאתה מדבר עליה? האם היא פועלת גם בעברית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;641827:
.... אלא שאני לומד כשאר המתחילים כאן והערות בדרך כזאת רק משאירים אותנו המתחילים באותה נקודה שבאנו . ואת המקצועיים שבחבורה במקום שבו הם היו..

מצטרפת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;641827:
תמיר
ולעצם העניין : אין לי מושג איך מכוונים גוון במצלמה ואני ממש לא יודע מה הכוונה בזה. עד היום ידעתי שצריך לכוון WB ותו לא . אשמח ליותר פירוט בנושא!!
והערה אחרונה... מה שם התוכנה שאתה מדבר עליה? האם היא פועלת גם בעברית?

אם כיוונת את הWB שלך והצבעים עדיין לא נכונים, מה אתה עושה?
את ה"מיסוך" הירוק אפרפר, אתה לא רואה?

התוכנה היא: nikon view NX2
לא בעברית
אבל קלה מאוד להבנה.

• הוסף לסימניות
מה זה כל הרעש הזה???

חבר'ה בני כמה אתם? אני חדש פה בפורום וותיק באחרים, ואני נדהם לראות אילו תגובות טפשיות רצות כאן!!!

תפסיקו לבלבל את המח! תביטו בתמונה עצמה, היא נפלאה! במקום לקשקש כל היום על ההתנהגות הפיקסולוגית של התמונות תתייחסו לקומפוזיציה הנפלאה, לרעיון, לזווית ובסוף לנתונים הטכניים שגם הם חשובים אבל בעדיפות נמוכה יותר!

עיבוד תמונה זה אומנות בפני עצמה, אך קודם כל ה צ י ל ו ם !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;649258:
מה זה כל הרעש הזה???

חבר'ה בני כמה אתם? אני חדש פה בפורום וותיק באחרים, ואני נדהם לראות אילו תגובות טפשיות רצות כאן!!!

תפסיקו לבלבל את המח! תביטו בתמונה עצמה, היא נפלאה! במקום לקשקש כל היום על ההתנהגות הפיקסולוגית של התמונות תתייחסו לקומפוזיציה הנפלאה, לרעיון, לזווית ובסוף לנתונים הטכניים שגם הם חשובים אבל בעדיפות נמוכה יותר!

רואים שאתה לא צלם.

לתמיר יש עין, שאני תמיד נדהם ממנה מחדש.

נכון, גם המקלדת שלו חדה ושנונה. אבל האצבע שלוחצת על המקשים היא אותה אצבע שלוחצת על ה"קליק".

אז תפסיקו להפגע ממנו.

ותמיר צודק, הנתונים ה"טכניים" עושים את הקומפוזיציה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;649258:
מה זה כל הרעש הזה???

לומר לצלמים מומחים "תגובות טפשיות", לא מוביל אותנו לשום מקום חכם יותר.
אהבת את התמונה? מעולה, אין צורך אפילו להגיב.
לא אהבת? גם בסדר, וגם אז אין צורך להגיב.
את ההערות הטכניות והמקצועיות (בשביל זה הפורום הזה קיים) תשאיר לכאלה שמבינים.

בניגוד לפורומים אחרים, כאן יותר חשוב ללמוד ולהשתפר בטכניקה ולא לקבל תגובות של "וואו" וכדו'.

לפני שאתה ממשיך להגיב, קח קצת זמן "להרגיש" את הפורום ואיך הוא מתנהג, ואז תשתלב.

• הוסף לסימניות
תמנוה מקסימה, אם כי זה לא מהזווית של הנוסע.
מעדיף ביקורת נוקבת של מקצוען שייתן לי כיווני חשיבה שונים, מאשר הרבה "לייקים" של חובבים.

• הוסף לסימניות
הזווית כאן מאד ייחודית
זה לא מיקום טבעי להולכי רגל (או צלמים עם חצובה)...

הייתי שמח לראות את זה קצת יותר רחב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;649345:
הזווית כאן מאד ייחודית
זה לא מיקום טבעי להולכי רגל (או צלמים עם חצובה)...

הייתי שמח לראות את זה קצת יותר רחב
אם יש לך להשאיל לי עדשה רחבה אספק לך את השמחה האמורה..

• הוסף לסימניות
מצטער, אני בקנון :p

(אני מוכר ניקון 17-55 2.8 אם אתה מעוניין...)

• הוסף לסימניות
שמואל הנכבד, אני צלם אומנות קרוב ל20 שנה ובקי לא מעט בעיבוד תמונה דיגיטלית ואני מצטער שהגלאי שלך לא זיהה את זה... (או שמא יש לכבודו רוח הקוטג') ושלא תבין אותי לא נכון, התיקון של תמיר הוא בהחלט נכון ומדוייק והוא מחזיר לתמונה גוונים שהלכו לאיבוד.
"הנתונים ה"טכניים" עושים את הקומפוזיציה." זה כמו לומר, "העיצוב של המצלמה עושה את התמונה...."

יוסי, מה היה לנו אז בימות הפילם? האם גם אז קישקשנו על אגזיפים וכ'?! מה קרה לנו, לא יכולים להביט בתמונה עצמה? ברעיון? בתנועה? ובנוסף, קונטרסט גוונים, טונים וקומפוזיציה הם לרוב עניין של טעם
בניגוד ל CA WB חשיפות יתר או חסר וכד'.

תמיר אין לי שום דבר נגדך וגם לא נגד התיקון שלך, הוא נכון, אבל מה עם הרעיון??

מיכאל, לעניות דעתי התמונה שלך נפלאה! תמשיך לצלם את העולם מהזוויות שבא לך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה