רכבים רכב חדש לנהג חדש

• הוסף לסימניות
יש לי משהו שיכול להתאים לך.
רכב טיוטה קורולה, 5 מקומות, אפס תיקונים במצב מעולה!! שמור ממש! 100 ק"מ, רכב של אדם מבוגר כך שרוב הזמן הוא היה בחניה.
אם מעניין אותך תכתבי לי תאמת שעדיין לא פרסמנו את זה למכירה..
על איזה מחיר את מדברת?

• הוסף לסימניות
על איזה מחיר את מדברת?
חושבת שבתקציב שלך.
אני לא יודעת מה המחיר המדויק כי הרכב לא שלי, דוד שלי מתעסק עם המכירה. אם את רוצה תקשרי אלי ואביא לך את המספר שלו.
רכב באמת שווה, הוא עדיין לא פרסם אותו ויש לו הצפה..

• הוסף לסימניות
חושבת שבתקציב שלך.
אני לא יודעת מה המחיר המדויק כי הרכב לא שלי, דוד שלי מתעסק עם המכירה. אם את רוצה תקשרי אלי ואביא לך את המספר שלו.
רכב באמת שווה, הוא עדיין לא פרסם אותו ויש לו הצפה..
אין לי הודעות פרטיות

• הוסף לסימניות

מה אומרים על משהו כזה
פחות מומלץ למה שאתם מחפשים
זה רכב מנהלים שיקח הרבה דלק
הוא כבר מעל 200K
וזה נראה מהמודעה שצריך להחליף סוללה
וכבר אין לו טסט הרבה זמן
ואני לא קונה את הסיפורי סבתא של המילואים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את לוקחת טויוטה ואת נהגת חדשה את תיבהלי ממחירי הביטוח
יכול לעלות 15,000 ש''ח לשנה בכיף

• הוסף לסימניות
יש לי משהו שיכול להתאים לך.
רכב טיוטה קורולה, 5 מקומות, אפס תיקונים במצב מעולה!! שמור ממש! 100 ק"מ, רכב של אדם מבוגר כך שרוב הזמן הוא היה בחניה.
אם מעניין אותך תכתבי לי תאמת שעדיין לא פרסמנו את זה למכירה..
אם רלוונטי מעניין אותי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה