דרוש מידע רכב לבין הזמנים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביקשו ממני להעלות לתועלת הציבור

השכרת רכב לבין הזמנים *תשפ"א*
מרצדס ויטו 2016 8 מק' 750 ליום
מיצובישי אאוטלנדר 2014 7 מק' 550 ליום
מותנה בהשכרה לשלש ימים מינימום
מעל גיל 30
שנתיים רשיון
0545946265

• הוסף לסימניות
איפה מצאתם מחיר כזה??

מאתנו בקשו לכל הפחות 1,000 ש''ח ליום.
יש בישיבת מיר בירושלים אנשים ששכרו רכב לחודש +
ויש להם ימים שהם לא צריכים, אז הם מוסיפים נהג נוסף בחברת ההשכרה, זה ללא תשלום
וכך זה המחיר, אני כבר שנים לא שוכר אין לי מושג אפילו בערך מחירים לכן שאלתי כדי לדעת אפס זה סביר
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
יש בישיבת מיר בירושלים אנשים ששכרו רכב לחודש +
ויש להם ימים שהם לא צריכים, אז הם מוסיפים נהג נוסף בחברת ההשכרה, זה ללא תשלום
וכך זה המחיר, אני כבר שנים לא שוכר אין לי מושג אפילו בערך מחירים לכן שאלתי כדי לדעת אפס זה סביר
תודה לכל העונים
יש אפשרות שתקשר אותי גם לאחד כזה??

• הוסף לסימניות
*לתועלת הציבור*

להשכרה לחג הפסח תשפ"ב
רכבי 8-9 מקומות
-לכל החג יחד-
במחירים אטרקטיביים
(מגיל 30 ושנתיים רשיון בלבד)
0527676163
-באיזור המרכז-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה