רכב ליממה הקרובה, דחוף!

• הוסף לסימניות
אני צריך בדחיפות לא רגילה רכב לשכירות תמורת תשלום [200 ש"ח גמיש], ליממה הקרובה.
העניין הוא שיש לי רשיון רק 5 חודשים וחברות ההשכרה עושות בעיות בעניין...
יש לי מישהו קבוע שאני שוכר ממנו, אבל עכשיו כל הרכבים שלו בתפוסה.

מי שיוכל לעזור לי תבוא הברכה על ראשו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;833010:
אני צריך בדחיפות לא רגילה רכב לשכירות תמורת תשלום [200 ש"ח גמיש], ליממה הקרובה.
העניין הוא שיש לי רשיון רק 5 חודשים וחברות ההשכרה עושות בעיות בעניין...
יש לי מישהו קבוע שאני שוכר ממנו, אבל עכשיו כל הרכבים שלו בתפוסה.

מי שיוכל לעזור לי תבוא הברכה על ראשו.
אולי תספר לי אצל מי אתה שוכר כל פעם כי יש לי את אותה בעיה

• הוסף לסימניות
בבני ברק--'שחר-השכרת רכב',
0527133356-------0774090070

בהצלחה, ונסיעה טובה.

• הוסף לסימניות
טו קאר, באלעד. משכירים גם לנהגים חדשים.
אין לי מושג לגבי מחיר ותפוסה בעונה הזאת של בין הזמנים.

• הוסף לסימניות
זה עדיין אקטואלי, למישהו יש להציע..
זה דחוף מאוד [זה לא לטיול או הנאה סתמית]..

תודה רבה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה