רכבים רכב ללא טסט וללא ביטוח, שנפרץ ע"י נערי שוליים ולכן ניתן קנס

• הוסף לסימניות
חבל מאד שהקנס כ"כ נמוך
היה מגיע על כך כמה מאות בלי שום אופציה להנחה, ואולי עוד כמה עונשים בחוק
לפני כמה שנים נפטר ילד באשדוד בכזה רכב!!
אני מחוממת כי אחד עבריין כמוך (ואני לא מתחרטת על המילים האלו) השאיר כזה רכב בכניסה לבניין שלי לפני 3 חודשים
לקח זמן להבין שהוא באמת נתקע פה ולא קשור לשום שכן, וגם לא זז, ואז ראיתי שילדים הצליחו לפתוח את הדלת שלו ויוצאים ונכנסים
התקשרתי ל-106, באו מהר יש לציין, שמו התראה על האוטו, והבטיחו לי שמתקשרים למשטרה כי זה באמת מסוכן שזה פתוח
לקח עוד שבועיים - ופ-ת-א-ו-ם בעל הרכב מגיע לקחת אותו
כפי הנראה לחנייה הבאה ששם הוא יסכן חיי אדם

למה זה צריך להגיע אחרי הקנס ולא לפני??
א. תודה על המילים החמות.
ב. הרכב היה נעול. (למעט לאחר הפריצה באותו היום)
ג. כפי שכתבתי מדובר במקום שומם יחסית ללא בניני מגורים באותו מיקום.
רכב נטוש במשך חודשים העירייה לא עושה כלום, ורק אחרי חודשים שהרכב על המדרכה בלי גלגלים עם חלונות מנופצים נותנים דו"ח ושל כמה ?! 100 ש"ח!!!!!!!!!
כאמור מדובר באיזור ללא דרישה לחניות כמעט!
הרכב היה על המדרכה כ18 שעות.
תודה גם לכם על המילים החמות

• הוסף לסימניות
על חנייה במדרכה אמורים לקבל דו"ח של 500 ש"ח
כאן קיבלת רק קנס קטן של 100 שח על רכב נטוש, נכון שאם הרכב היה במקום אחר אולי לא היו שמים לב, אבל הקנס לא קשור לכך שהרכב נפרץ והגיע למדרכה
אין סיבה שיבטלו את הדוח
רק כדאי לך לשלם מיד ולא לדחות גם את זה כי אח"כ יש ריביות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה