למה זה שווה לך מבחינת מיסוי זה נחשב לעוד כסף בתלוש ואפשר להגיע למס בגלל זההציעו לי עבודה ורכב במקום החזר נסיעות כפי שקבלתי עד כה.
מבחינת מיסוי לכאורה זה שווה לי.
אשמח לדעת מה קורה כשאני יוצאת לחל"ד עם הרכב... צריך להחזיר??
אם יש כאן מישהי עם ניסיון בזה אודה לה מאד
יש אנשים שברוך ה' ממילא משלמים מס....למה זה שווה לך מבחינת מיסוי זה נחשב לעוד כסף בתלוש ואפשר להגיע למס בגלל זה
בגלל זה צריך לשלם עוד מה הקשריש אנשים שברוך ה' ממילא משלמים מס....
זה שווה לי אבל לא זו השאלה במחילהבגלל זה צריך לשלם עוד מה הקשר
והחכם מחזיר את רוב המס
זה הסתכלות מאד מענינתלמה זה שווה לך מבחינת מיסוי זה נחשב לעוד כסף בתלוש ואפשר להגיע למס בגלל זה
ומקבלים שיפוי כלשהו?לי היה רכב מהעבודה פלוס דלקן
והייתי צריכה להחזיר אותו בחופשות לידה שלי
בדרך כלל נותנים לו גם אפשרות לנהוג ברכברק שימי לב שבן הזוג לא יכל לנהוג ברכב
כי הוא לא עובד חברה
בדר"כ יותר שווה כלכלית לקבל החזרי נסיעות ולא את הרכב
אבל יותר נוח שהרכב של החברה והם דואגים להכל
הסכום מבוטחומקבלים שיפוי כלשהו?
כי משלמים בשוטף בט"ל על הרכב אז לכאורה הסכום הזה מבוטח
הסכום מבוטח
דמי הלידה יהיו גבוהים יותר, יכללו את השווי רכב
אישה עם ילדים לא משלמת מס כ"כ מהר...(אשה לא משלמת מס ככ מהר)
למה?רק שימי לב שבן הזוג לא יכל לנהוג ברכב
כי הוא לא עובד חברה
בדר"כ יותר שווה כלכלית לקבל החזרי נסיעות ולא את הרכב
אבל יותר נוח שהרכב של החברה והם דואגים להכל
אם היא בחל"ד מן הסתם יש לה ילד/ים...אישה עם ילדים לא משלמת מס כ"כ מהר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //