דרוש מידע רכב על גז

• הוסף לסימניות
למי יש מידע מנסיון

האם זה אכן שוה ?

ברור שזה חסכוני, אך השאלה האם אין לזה תקלות, האם זה בטיחותי כמו בלי הגז ?

משום מה יש לי הרגשה שזה כמו השתלת כליה, שצריך רחמים שזה יצליח, האם זה נכון ?

תודה על כל תגובה

• הוסף לסימניות
למי יש מידע מנסיון

האם זה אכן שוה ?

משום מה יש לי הרגשה שזה כמו השתלת כליה, שצריך רחמים שזה יצליח, האם זה נכון ?

תודה על כל תגובה
חום הבעירה של הגז - גבוה יותר מבנזין
ובנוסף הגז יבש
התוצאה היא שיש הרבה רכבים שהמעבר לגז גורם לבלאי בחלקים מהמנוע
יש רכבים שמסתדרים מעולה - כמו סובארו B4
יש רכבים שהתקינו משמנת ( מכשיר שמטפטף כל הזמן שמן למנוע) ופתרו את הבעיה
ויש רכבים שמתים מיד.
ורחמים - תמיד צריך....

• הוסף לסימניות
היו לנו 2 מאזדות עם גאז, ב"ה בלי בעיות.
בטיחותי - לדעתי זה מגן מתאונות מאחורה, שרק בשביל זה , שווה.(משאית שנתקעה מאחורה , חטפה מכה רצינית והוסטה מעט באופן שהציל חיים)

• הוסף לסימניות
יש רכבים שמסתדרים מעולה - כמו סובארו B4
לא בדיוק מכיר מישהו שעשה עם משמנת בB4 והלך לו מנוע חצי שנה אחרי שעשה הסבה והבדיקה אצל המוסכניק התברר שזה בגלל בהסבה למרות שההסבה נעשתה בצורה מקצועית
נ.ב. לגבי כל הדגמים של סובארו אומרים שזה יותר מתאים פגז ולא רק B4

• הוסף לסימניות
רק יש לציין שמדברים על העלאת מחיר הגז... שווה לחכות קצת או לברר היטב אם זה יישאר כדאי.

• הוסף לסימניות
גיס שלי כבר כמה שנים טובות על גז וברכב האחרון רנו גראנד סניק היה לו עכשיו בעיה והמוסכניק שלו אמר לו שהגז שרף לו את השסתומים במנוע אבל אם כל זאת זה עדיין שוה כי הוא כבר עשה אם זה מעל מאה אלף קילומטר על גז שזה חסכון של כמה עשרות אלפי שקלים לעומת כמה אלפים בודדים של התיקון

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק לפני כן אצל מישהו שהסב לגז רכב מאותו דגם בו אתם מעוניינים לעשות זאת.

יש רכבים שזה פחות טוב להם וגורם לתקלות. מנסיון.

• הוסף לסימניות
אני מכיר אחר שיש לו מציבושי גרנדיס
אם נגרר וזה כבר איזה 10 שנים והאוטו סוחב הובלות בלי בעיות
זה תלוי ברכבים

• הוסף לסימניות
משהו מכיר רכב עם 7 מקומות על גז,
עם נסיון חיובי

תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
משהו מכיר רכב עם 7 מקומות על גז,
עם נסיון חיובי

תודה לכל המגיבים
זה לא העניין של כמה מקומות יש ברכב אלא לסוג הרכב
לי היה פורד פוקוס על גז, ויש לי כמה תובנות:
1. אם לקנות רכב על גז אז לבדוק שזה לא מערכת ישנה מידי, ככל שיותר ישן- יותר בעיות והחלקים יקרים ולפעמים קשה להשיג אותם אלא רק במוסכים מסויימים

2. הגז מייבש את הפלאגים של הרכב וצריך להחליף אותם פעם בחצישנה בערך (אולי זה נכון רק לרכב שהיה לי, אני לא יודע) ובעצם בגלל שהוא יבש הוא גורם לטווח הרחוק שגם המנוע עצמו יחזיק פחות שנים

3. לקחת בחשבון שכל בעיה ברכב מצריכה בדיקה ממה נובעת הבעיה כי אולי זה ממערכת הגז? ולכן כל בדיקה כזו עולה יותר

4. לא כל מוסך מסכים לטפל ברכב על גז

5. מי שמטפל ברכב בכפרים, הערבים לא מבינים ברכבים על גז ובד"כ לא מתעסקים עם זה

6. מבחינת החוק אסור לחנות בחניונים סגורים עם רכב שממונע בגז (לא נתקלתי פעם שהקפידו על זה, אבל לא חניתי הרבה בחניונים..)

עד כאן בינתיים

• הוסף לסימניות
יש מכון בקרית גת שעושה הסבה לגז.
את התשלום ניתן לחלק בפריסה של תשלומים חודשיים עד שנה,
את כל הכסף שחוסכים מהדלק - שמים על ההתקנה של הגז,
ולאחר שנה מתחילים להרויח את החסכון.
(כלומר, לא משקיעים שקל מהכיס בהסבה עצמה, ורק מרויחים אחרי שנה)
הוא מאוד נחמד, ויכול להמליץ על איזה דגמים הכי טוב לעשות, הגון מאוד.
הטלפון שלו: 08-9108010

נותן מידע מקיף על כל שאלה, יש לו סבלנות והוא מסביר באריכות ובטעם.
אנחנו מאוד נהנינו מהשירות האדיב שלו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה

יש למישהו מידע על קרייזלר עם גז, מנסיון?
ובכלל למי יש מידע על קרייזלר מנסיון אישי, עד כמה הוא יקר מבחינת תקלות ומוסך ?

• הוסף לסימניות
ואיך מתפקד הקיה קרניבל שנות 2006-2009 על דיזל ?

• הוסף לסימניות
לי יש מצובישי לנסר עם גז עובד מעולה ואני לא רואה בלאי במשהו {חוץ מיזה שהרכב נחלש ב5 עד 10 אחוז תלוי בסוג רכב} אבל החיסכון בעיקר מחוץ לעיר בתוך העיר הרכב צורך כפול שזה כמעט כמו נסיעה עם דלק

• הוסף לסימניות
לי יש מצובישי לנסר עם גז עובד מעולה ואני לא רואה בלאי במשהו {חוץ מיזה שהרכב נחלש ב5 עד 10 אחוז תלוי בסוג רכב} אבל החיסכון בעיקר מחוץ לעיר בתוך העיר הרכב צורך כפול שזה כמעט כמו נסיעה עם דלק
מה זה אומר הרכב נחלש ?

• הוסף לסימניות
שלוחצים בדוושת גז התגובה יותר איטית כי המנוע מקבל את הגז יותר לאט מאשר דלק ששם המנוע מקבל יותר מהר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת