רכב של 7 מקומות מותר להכניס נוסע נוסף?

• הוסף לסימניות
בצורה שכולם חגורים? או שזה עבירה על החוק?

• הוסף לסימניות
מותר.
יש לי קרוב משפחה שקיבל על כך מסמך מהמשטרה. אם זה חשוב אשתדל להשיגו.

• הוסף לסימניות
לכאורה אם אין ביטוח על הנוסע הנוסף
זה כמו נסיעה ללא ביטוח.

• הוסף לסימניות
לכאורה אם אין ביטוח על הנוסע הנוסף
זה כמו נסיעה ללא ביטוח.

• הוסף לסימניות
אני קראתי פעם במשרד התחבורה שברכב שכולם יושבים בצורה בטיחותית אין שום בעיה להושיב נוסע נוסף. (הם כתבו על רכב קטן, בו יש מאחור 3 מקומות וציינו שאין בעיה להוסיף נוסע רביעי. כמדומני שגם שמעתי דבר כזה לפני כחמש שנים ב"רדיו קול חי" שהביא את המסמך הכתוב ממשרד התחבורה.)
אני מאמינה שאפשר לפנות אליהם ולשאול אותם ישירות.

• הוסף לסימניות
זה נכון שמבחינת המשטרה אין בעיה .
אף אחד לא יתן דו"ח
אבל צריך לדעת דבר אחד שהוא יותר חשוב מהדו"ח
במקרה של .... השם ירחם!!! חברת הביטוח בוחרת את מי להוריד מהכיסוי של הביטוח
כיוון שהיה אחד מעל המותר ממה שכתוב בהסכם עם חברת הביטוח
והם לא פריירים!!
הם מורידים את הפצוע הכי קשה מהביטוח.
לדעתי לא שווה לקחת את הסיכון
בטח לא שאתה מתמודד מול הנהג הישראלי
ועם חברת ביטוח ישראלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;484529:
מותר.
יש לי קרוב משפחה שקיבל על כך מסמך מהמשטרה. אם זה חשוב אשתדל להשיגו.
אתה יכול לנסות? אודה לך.

• הוסף לסימניות
ברכב של חמש גם אפשר להכניס נוסע נוסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;486732:
ברכב של חמש גם אפשר להכניס נוסע נוסף?
אם לכל אחד יש מקום והוא חגור, שמעתי שכן, לפי התיאוריה הנ"ל. לא מוסמך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה