רכבים רכב 7 מקומות- מהנסיון שלכם: אמינות ותצרוכת דלק

• הוסף לסימניות
קיה סורנטו לדעתי מושלמת , קיה בכללי רכב אמין מאוד וסופר נוח ,מאובזרת ברמה גבוהה ומאוד מאוד בטיחותי.

• הוסף לסימניות
קיה סורנטו רכב מעולה, אמין, עם מערכות בטיחות גבוהות ועלויות האחזקה שלו נמוכות.

• הוסף לסימניות
קיה סורנטו רכב מעולה, אמין, עם מערכות בטיחות גבוהות ועלויות האחזקה שלו נמוכות.
נכון,
אבל-
הוא לא חסכוני בדלק,
ועדין מידי בשביל להעביר אותו לגז.

• הוסף לסימניות
קיה קרניבל יכולה להתאים , היא מרווחת , וחסכונית מאוד בדלק , שווה ללכת לראות אותה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי
למישהו יש נסיון עם דאצ'יה 7 מקומות?

• הוסף לסימניות
אז ככה,
לאחר תקופה של חיפוש רכב טוב, אמין, 7 מקומות ובמחיר סביר,
הגענו למסקנה שרלוונטי עברנו זה רק מיצובישי אאוטלנדר, וכדי שגם יהיה חסכוני בדלק לעבור לגז.
חפשנו ובס"ד מצאנו מציאה של ממש- ב"ה קנינו.
מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות 2016 יד ראשונה ב85 אלף שקל.
למי שיש שאלות- בשמחה!

• הוסף לסימניות
אז ככה,
לאחר תקופה של חיפוש רכב טוב, אמין, 7 מקומות ובמחיר סביר,
הגענו למסקנה שרלוונטי עברנו זה רק מיצובישי אאוטלנדר, וכדי שגם יהיה חסכוני בדלק לעבור לגז.
חפשנו ובס"ד מצאנו מציאה של ממש- ב"ה קנינו.
מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות 2016 יד ראשונה ב85 אלף שקל.
למי שיש שאלות- בשמחה!
איך הצריכת דלק?
מתלבט מאוד על הרכב הזה אבל לא רוצה להשתעבד לתשלומי הדלק...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כרגיל,

שמעתי שיכול לעשות בעיה בהנעה וכו, אתם מרגישים את זה?
עדיין לא עשינו,
בדרך לעשות.
בררנו על זה טוב טוב, ודווקא אנשים ממש מרוצים וממליצים בחום.

• הוסף לסימניות
המשפחה גדלה ב''ה
צריך לעבור מ5 מקומות [קורולה] ל7 מקומות
נוסע כ1000 ק''מ בחודש
עלה לי עד הים 800 ש''ח חודשי דלק הערכה שלי 450 על בינעירוני ו350 עירוני
אם אני קונה פיריוס פלוס בכמה דלק אני ''חוסך לחודש''
[מבלי היתייחסות להצאות קניה ראשוניות שאכן רכב כזה יקר לי. אך בהחלט אני בוחן אותו]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה