בונבון קטן
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
ובתקציב של עד 20 א"ש אפשר למצוא משהו?
8 מקומות? שגם נוסע? לא.ובתקציב של עד 20 א"ש אפשר למצוא משהו?
היש מישהו שחושב אחרת?8 מקומות? שגם נוסע? לא.
אין כזה דבר.ובתקציב של עד 20 א"ש אפשר למצוא משהו?
זה יונדאי סטאריהמה זה היונדאי החדשה
שאני רואה הרבה בכביש בזמן האחרון
עם חלונות גדולים
זה 8 או 9 מקומות ?
מה הדגם ?
יש שנים קודמות או שזה שנה ראשונה של זה ?
אודה מאד אם תוכל לשאול אותו איפה הוא עשה את זה ולהחכים אותי.הרודיוס הישנים היה 9 מקומות.
ואני מכיר מישהו שהוסיף מושב שמיני לרודיוס חדש והצליח לרשום ברישיון
ביד 2 יש הרבה רכבים.היש מישהו שחושב אחרת?
יש אותם בשני מקומות...ביד 2 יש הרבה רכבים.
כגון קיה קרנבל בסביבות 15000 ועד 20000
שנת 2010
אתה מדבר מניסיון או משמועות?יש אותם בשני מקומות...
ביד 2...
ובמוסכים...
רק לא בכבישים...
וברצינות...
לא שווה לשים שקל על המוכניות האלו...
דבר אחד לא הבנתי לפני הדעות אם שווה לשים על זה שקל או לאביד 2 יש הרבה רכבים.
כגון קיה קרנבל בסביבות 15000 ועד 20000
שנת 2010
מידיעה ברורה.אתה מדבר מניסיון או משמועות?
בררתי עכשיו אצל כמה מוסכניקים והם דווקא המליצו לי על קיה קרנבל 2010.מידיעה ברורה.
אבל אל תסמוך עלי...
פשוט תשאל מוסכניקים...
מאד מוזר לי...הם אמרו שאם הקילומטראז’ שלו לא גבוה מדי אז שווה לי לקנות כזה רכב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים