- הוסף לסימניות
שמעתי ש2016 זה המודל הכי מוצלח נכון?על איזה דור/שנה של ג'מפי אתה מדבר? איך שאני מבין כאן מדובר על ג'אמפי 2023 וכדומה.
שמעתי ש2016 זה המודל הכי מוצלח נכון?על איזה דור/שנה של ג'מפי אתה מדבר? איך שאני מבין כאן מדובר על ג'אמפי 2023 וכדומה.
לא כ"כ מבין בזה. תשאלו בקארספורום.שמעתי ש2016 זה המודל הכי מוצלח נכון?
לא ממש לא...על איזה דור/שנה של ג'מפי אתה מדבר? איך שאני מבין כאן מדובר על ג'אמפי 2023 וכדומה.
זה הקטע שטויוטא פרואייס הבנתי שזה אחד לאחד סיטרואן צרפתי גם המנוע...לא ממש לא...
אם כך לא התכוונתי...
שלו ממש ישנה...
מאמין אפילו 15 שנה על הכביש...
אם הבנתי נכון יש חברות שהם טובות לשנים הראשונות כגון סיטרואן אבל במקרה של 2023 זה לא רלוונטי.נגיד
בשונה לטיוטה שאמין אפילו ל20 שנה...
אני לא מבין ברכבים...זה הקטע שטויוטא פרואייס הבנתי שזה אחד לאחד סיטרואן צרפתי גם המנוע...
אנחנו כעת בחיפוש לרכישת מרצדס ויטוב"ה אנחנו מאד מרוצים. ובבדיקה שביצענו לרכב הוא במצב מעולה ב"ה
תמן- איש קשר שלומי- 050-5285446 (אפשר להגיד שמלכה הפנתה)
אצ"מ- איש קשר אנדריי- 050-7617714
מכבים- 08-9742240
בהצלחה רבה!!
ראיתי באלעד משהו שמוכר ויטו 9 מקומותאנחנו כעת בחיפוש לרכישת מרצדס ויטו
מעונינים ב 9 מקומות
האם אתם מרוצים?
נשמח אם תוכלו להפנות אותנו ,
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים