דרוש מידע רכב

• הוסף לסימניות
ההשוואה צריכה להיות בין אותו רכב בדיוק, עם אותם נהגים באותה חברה ולא בין חברות שונות!
ברור, עם אותו רכב ואותם נתונים מקבלים הצעת מחיר ואז מחליטים...השוואת מחירים זה לאו דווקא בביטוח רכב...

• הוסף לסימניות
לשאלה המקורית:
כן, אם בעלי היה מסכים.

למעשה:
תלוי מאד, באיזו עיר את גרה? באיזו שכונה?
לאיזה מגזר את משתייכת?
לאיזה מוסדות את שולחת?
אכפת לך מה יחשבו עלייך, או שאת נוטה "לשים פס"?

• הוסף לסימניות
לשאלה המקורית:
כן, אם בעלי היה מסכים.

למעשה:
תלוי מאד, באיזו עיר את גרה? באיזו שכונה?
לאיזה מגזר את משתייכת?
לאיזה מוסדות את שולחת?
אכפת לך מה יחשבו עלייך, או שאת נוטה "לשים פס"?
צודקת לגמרי!

• הוסף לסימניות
למה לא?
אני הייתי קונה
וחוץ מזה אם זה כ"כ מפריע אפשר לצבוע את הרכב
זה אמנם הוצאה כספית אבל אם הרכב נמכר שהנחה ממש משמעותית שווה להשקיע צביעה

• הוסף לסימניות
למה לא?
אני הייתי קונה
וחוץ מזה אם זה כ"כ מפריע אפשר לצבוע את הרכב
זה אמנם הוצאה כספית אבל אם הרכב נמכר שהנחה ממש משמעותית שווה להשקיע צביעה
צביעת רכב זה סיפור יקר! מלבד זאת רכב לאחר צביעה חשוד אוטומטית שעשה תאונה ולכן הוא הרבה פחות סחיר מה שמוליד את תוצאת ירידת הערך.

• הוסף לסימניות
באיזה בטחון עצמי את מדברת...
א. לא פעם שאלו אותי את צבע הרכב.
ב. היום למעשה כבר לא צריכים לשאול, אין מי שיעשה לך ביטוח מבלי לקבל תחילה את מספר הרכב, ומיידית עולים לו כל הפרטים, גם אם הוא עשה תאונה בעבר או הורד מהכביש...
ג. חיפוש קצר בגוגל תמיד מוסיף לאינטיליגנציה.

ציטוט מאתר "פגוש" - פורטל ביטוחי הרכב: http://www.pagosh.co.il/carins.php
"השוואה בין הפוליסות של חברות הביטוח

מחיר ביטוח הרכב מבוסס על מספר רב של מדדים, כמו גיל הנהג, הוותק שלו, היסטוריית התאונות שלו, סוג הרכב ועוד. בנוסף, חלק מהחברות מוסיפות פרטים נוספים שעשויים להשפיע אף הם על מחיר הפוליסה, למשל צבע הרכב (מכיוון שיש צבעים שנחשבים יותר "גניבים" מאחרים) ואפילו הקומה שבה מתגורר בעל הרכב".

ציטוט מפורטל "בנקרייט": http://www.pagosh.co.il/carins.php
גם לצבע הרכב ישנה השפעה על מחיר הביטוח לרכב, זאת משום שמבחינה סטטיסטית רכבים לבנים ושחורים חשופים יותר לתאונות דרכים מאשר כל צבע אחר, על כן יש לשלם בגינם פרמיה קטנה על הסיכון.

תמשיכי לחפש תמצאי סימוכין נוספים.
איזו הטעייה ובכזה ביטחון!!!!
א. צבע הרכב לעולם לא ישפיע על הפרמיה, למרות זאת בחברות מסויימות ישאלו אותך על זה בטופס ההצעה.

ב. כשמבקשים ממך מספר רכב זה לצורך איתור "קוד דגם", אף פעם לא מופיע מידע על תאונות/הורד מהכביש. רק סוכן שדרכו הרכב בוטח בשנים האחרונות יוכל לדעת מה העבר הביטוחי!

ג. קומה מבקשים משום שאם את גרה בקומת קרקע אז יש יותר סיכוי שהמפתחות ייגנבו ולכן לרכבים שאינם זקוקים למיגון ידרשו קודנית.

כל השאלות שנשאלתם עד כה היו בשביל לקבל רקע כללי, אין לצבע שום השפעה על הפרמייה לביטוח!!!!!

ותאמיני לי שבביטוחים אני מבינה, מתעסקת בתחום כמה שנים וכבר נתקלתי בכל מצב אפשרי.

• הוסף לסימניות
דווקא מדליק,
לא בולט במיוחד בעיני,
חמוד.

• הוסף לסימניות
איזו הטעייה ובכזה ביטחון!!!!
א. צבע הרכב לעולם לא ישפיע על הפרמיה, למרות זאת בחברות מסויימות ישאלו אותך על זה בטופס ההצעה.

עוד פעם את מדברת בבטחון מופרז, הגם שהוכחתי את דברי והפניתי לאתרים בהם כתוב הדבר במפורש, והגם שסיפרתי לך מכלי ראשון שנשאלתי על ידי אישי ישיר שם אני מבוטח בנוגע לצבע הרכב ושם נמסר לי המידע אותו כתבתי.
אם את חושבת שכבר ראית והכרת הכל, כנראה שלא לגמרי.

• הוסף לסימניות
עוד פעם את מדברת בבטחון מופרז, הגם שהוכחתי את דברי והפניתי לאתרים בהם כתוב הדבר במפורש, והגם שסיפרתי לך מכלי ראשון שנשאלתי על ידי אישי ישיר שם אני מבוטח בנוגע לצבע הרכב ושם נמסר לי המידע אותו כתבתי.
אם את חושבת שכבר ראית והכרת הכל, כנראה שלא לגמרי.
אין השפעה על צבע הרכב לפרמיית הביטוח!!!
יש סעיף כזה בטופס ההצעה, אבל לרוב לא טורחים בכלל למלא אותו.

אולי ורק אולי קייימת חברת ביטוח אחת ויחידה בה זה משפיע, ובמקרה אתם מבוטחים שם.

ב99.9% מחברות הביטוח אין לכך שום קשר לפרמיה.

אמרה את זה חתמת רכב לפניי, וגם אני אומרת את זה.

בנוסף הקישור שנתת הוא מ2012, אינו מוסמך, וגם שם מפריכים אותו. טרחת בעצמך לקרוא אותו לפני שאת מפנה אליו בנחרצות שכזו??

בנוסף, אין דבר כזה שהקלדת מספר הרכב בכל מערכת שלא תהיה תיתן מידע לגבי צבע/עבר ביטוחי! כלל המערכות השונות נותנות: שלדה, קוד דגם, שם דגם מדוייק, שנת עליה לכביש, נפח מנוע, כריות אוויר, esp, מערכות בטיחות מתקדמות וכו'
אין באף מקום מידע אוטומטי על צבע הרכב, ובאף מערכת של חברת ביטוח לא קיים סעיף צבע! יש רכבחם שנקראים: תכלת מטאלי נניח, אתה באמת חושב שבכל חברת ביטוח יפתחו סעיף של כל קשת הצבעים הרחבה האפשרית????

בנוסף, לתת הצעת מחיר בלי לקבל מספר רכב זה אלמנטרי. פשוט מוודאים מה הדגם המדוייק ונותנים הצעה בלי לברר ולשאול מספר רכב/צבע. מספר רכב יעזור למצוא קוד דגם ביתר קלות אבל הוא ממש לא הכרחי לקבלת הצעת מחיר, מה שאומר שאין שום השפעה.

אני אומרת את דבריי בביטחון מוחלט שכזה משום שלמדתי את הנושא, אני נושמת אותו יום יום כבר כמה שנים טובות, ועוברת השתלמויות.

אם מישהו הטעה אותך ולקח מידע לא רלוונטי זה לא אומר שכך הוא המצב.

אגב, כל פורום באינטרנט שמדבר על השפעה של צבע על פרמיה זה שאלות של אנשים, אין באף מקום מידע מוסמך על דבר כזה משום שזה לא קיים!!

ולמרת שמדובר בעובדות ולא בדעות, זה בסדר אם לא נגיע לעמק השווה, זכותך לטעות.;);)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין השפעה על צבע הרכב לפרמיית הביטוח!!!

כפי שכתבתי גוגל תמיד מוסיף לאינטיליגנציה:
אתר להשוואת מחירי ביטוח לרכב https://www.myprice.co.il/myprice/article.aspx?catid=0&id=16

ציטוט:
השוואת מחירים
bc_arrow.png
פוליסת ביטוח הרכב שלך
bc_arrow.png

פוליסת ביטוח הרכב שלך
כיום, עם התפתחות שוק חברות הביטוח, אנו נמצאים בעיצומה של תחרות בין חברות הביטוח על כיסם של בעלי הרכבים. לכן חשוב לבחון ולבדוק אילו הצעות מציעות חברות הביטוח, בטרם חותמים על ביטוח רכב.

קודם כל יש לבדוק את אופי החברה: הפרמיה שהיא דורשת ועל פי מה היא קובעת אותה (לרוב החברות יקבעו את הפרמיה על פי גיל הנהג, מינו, ניסיונו בכביש, מצב משפחתי, סוג הרכב ואף על פי צבע הרכב), מהו מספר התשלומים שהחברה מאפשרת לפרוס, מהי מדיניות התביעה של החברה, מהי מדיניות השמאות של חברת הביטוח והאם היא מקיימת את הכללים שהנהיגה המדינה בתחום.

אתר העוסק בענף הרכב [לא נפתח בנטפרי] www.car-10.com/79309/Insurance
ציטוט מחיפוש גוגל:
לקוחות יקרים, טרם רכישת פוליסת ביטוח רכב, בדקו את זכויותיכם לרבות השתתפות ... אבל ישנם נתונים של הרכב המעידים גם על הנהג, לפחות מבחינת חברת הביטוח, כמו צבע הרכב.

נסיים את הויכוח כאן, יש עוד תוצאות רבות בגוגל, אך אין לי סבלנות לחפש ואין לי אינטרנט פתוח... רבות מהן חסומות.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחשוב, אם בוובי לא מבקשים מספר רכב, ולא צבע רכב, אין להם מושג מי אני ואיפה אני גר, אז איך נותנים לי הצעות מחיר בלי לדעת צבע רכב?
עשיתי 4 פעמים ביטוח רכב ב-4 חברות שונות, בכולם קיבלתי הצעות מחיר מפורטות עוד לפני שנתתי מספר רכב, וודאי לא צבע רכב.
מוזר.

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי גוגל תמיד מוסיף לאינטיליגנציה:
אתר להשוואת מחירי ביטוח לרכב https://www.myprice.co.il/myprice/article.aspx?catid=0&id=16

ציטוט:
השוואת מחירים
bc_arrow.png
פוליסת ביטוח הרכב שלך
bc_arrow.png

פוליסת ביטוח הרכב שלך
כיום, עם התפתחות שוק חברות הביטוח, אנו נמצאים בעיצומה של תחרות בין חברות הביטוח על כיסם של בעלי הרכבים. לכן חשוב לבחון ולבדוק אילו הצעות מציעות חברות הביטוח, בטרם חותמים על ביטוח רכב.

קודם כל יש לבדוק את אופי החברה: הפרמיה שהיא דורשת ועל פי מה היא קובעת אותה (לרוב החברות יקבעו את הפרמיה על פי גיל הנהג, מינו, ניסיונו בכביש, מצב משפחתי, סוג הרכב ואף על פי צבע הרכב), מהו מספר התשלומים שהחברה מאפשרת לפרוס, מהי מדיניות התביעה של החברה, מהי מדיניות השמאות של חברת הביטוח והאם היא מקיימת את הכללים שהנהיגה המדינה בתחום.

אתר העוסק בענף הרכב [לא נפתח בנטפרי] www.car-10.com/79309/Insurance
ציטוט מחיפוש גוגל:
לקוחות יקרים, טרם רכישת פוליסת ביטוח רכב, בדקו את זכויותיכם לרבות השתתפות ... אבל ישנם נתונים של הרכב המעידים גם על הנהג, לפחות מבחינת חברת הביטוח, כמו צבע הרכב.

נסיים את הויכוח כאן, יש עוד תוצאות רבות בגוגל, אך אין לי סבלנות לחפש ואין לי אינטרנט פתוח... רבות מהן חסומות.
אתה מביא כל מיני אתרים קיקיונים שאין לאף אחד מושג לגבי רמת האמינות שלהם ומתייחס לזה כמשהו רשמי.
ואת זה צרפת כפרסומת לשמאי רכב?www.car-10.com/79309/Insurance או שבאמת אין לך מושג קלוש לגבי הקישורים שאתה מביא? זה פשוט מגוחך!!!

כמו שציינתי קודם, ייתכן ויש חברה שתיים בשוק שמתמחרות עפ"י צבע רכב. אישית לא נתקלתי בזה למרות שאני בקיאה ונוגעת בנושא, וכן לא מדובר בתופעה רווחת בשוק.

בהצעות מחיר בחברות שאפשר לשלוף מהן לבד כמו ביטוח ישיר, aig, שירביט וכו' לא תדרש לתת מספר רכב או צבע. וכן אצל סוכנים.

טיפסת על עץ גבוה מושיטים לך חבל לרדת ממנו ואת מתעקש להישאר בצמרת המתנדנדת ונוטה ליפול.

הצגתי עובדות על גבי עובדות ואתה מתעקש להאמין לכל מיני אתרים קיקיונים ברמת אמינות "ביבי מתגרש משרה".

אתה ואני באמת לא חייבים להסכים, אבל ראוי ששאר הקוראים פה ידעו שאין לצבע הרכב כל השפעה על מחירו!!!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מנסה לחשוב, אם בוובי לא מבקשים מספר רכב, ולא צבע רכב, אין להם מושג מי אני ואיפה אני גר, אז איך נותנים לי הצעות מחיר בלי לדעת צבע רכב?
עשיתי 4 פעמים ביטוח רכב ב-4 חברות שונות, בכולם קיבלתי הצעות מחיר מפורטות עוד לפני שנתתי מספר רכב, וודאי לא צבע רכב.
מוזר.
אין שום היגיון שנירוש מסתמך על myprice שהוא אתר לא מוכר ומאוד לא מקצועי ולא מסתמך על wobi האמין, המקצועי, והרשמי.

• הוסף לסימניות
רכב יפה,
אני אישית הרבה יותר אוהבת צבע רגוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה