רכזת מגמה?!

• הוסף לסימניות
שלום,
רציתי לדעת האם יש פה מישהי שמכירה או עוסקת בריכוז מגמת מולטימדיה בסמינרים חרדיים.
אם כן, אשמח לקבל שמות וטלפונים...
תודה

ועוד שאלה- יש לכם מושג אם מגמה כזו, יכולה להוסיף יחידות לבגרות?

• הוסף לסימניות
אחת בשם סבאג אני לא יודעת מה שמה הפרטי או טלפון שלה נראה לי שהיא השתתפה פה פעם בפורום

• הוסף לסימניות
רחלי אולמן מרכזת מגמה בסמינרים בירושלים: 0548483887

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני מכירה את נושא המגמות (ואני מכירה ממש טוב) אין סיכוי שסמינר כלשהו יכניס את המגמה של קולנוע בביה"ס, ובמגמת אומנות שכן קיימת מדובר רק על אומנות ידנית וממוחשבת-אילוס' ופוטושופ.
לא שמעתי על סמינר בירושלים שיש בו את המגמה הזאת שמגישים לבגרות מתוך הסמנרים (חדש, ישן, בנות אלישבע, נוות ישראל, מעלה שיר, אפיקי דעת, ויצמן, רמת חנוך,מעלות,סניף)

• הוסף לסימניות
מגמת מולטימדיה יש ב'בנות אלישבע' בירושלים. לא מכירה את המרכזת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;718734:
אחת בשם סבאג אני לא יודעת מה שמה הפרטי או טלפון שלה נראה לי שהיא השתתפה פה פעם בפורום

נראה לי חנה סבאג מוולף בבני ברק
0504124256

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;719401:
מגמת מולטימדיה יש ב'בנות אלישבע' בירושלים. לא מכירה את המרכזת.
קוראים לה מרים שרביט (סיעור מוחות)

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה- יש לכם מושג אם מגמה כזו, יכולה להוסיף יחידות לבגרות?[/QUOTE]

אני חושבת שבבנות אלישבע הולכים להוסיף גם בגרויות אבל אני לא יודעת האם זה יכול להוסיף יחידות לבגרות, צריך לבדוק את הנושא במקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה