רכז ביטחון

• הוסף לסימניות
שלום, אולי מכאן תבוא הישועה:
המנהלת מינתה אותי כעת לרכז ביטחון בביה"ס.
מחיפוש ברשת הבנתי את התפקיד אבל יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובות:
1. קורס הכשרה לרכז ביטחון -לא מצאתי במרכזי פסג"ה ולא בפורטל. איפה נרשמים לקורס כזה והאם יש גם מקוון?
2. הבנתי שצריך להיות בקשר עם הקב"ט - איך אני מגיעה אליו? ועוד שכתוב שצריך להגיש לו דו"ח מידי חודש- רק עכשיו המנהלת מינתה אותי.......
אשמח לכל מידע בנושא זה מניסיון!!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
המנהלת מקשרת אותך לקב"ט הוא שולח לך טפסים שצריך למלאות, בהתחלה את צריכה להכין תיק בטחון של בית ספר ואחר כך הטפסים שצריך למלאות זה אחרי תרגילי הג"א שעושים בבית ספר או אחרי אירוע בבית ספר שצריך דיווח לקב"ט
בקשר לקורס יש עכשיו קורס בעירית בני ברק שמגיעות אליו מכל הארץ זה בימי רביעי בין השעות 16:00-19:00 זה התחיל לפני שבועיים שווה לך לבדוק אם תוכלי להצטרף ולא לחכות..
אחראי על הקורס- עופר קורין 0533101241

• הוסף לסימניות
ריכוז מעולה לא דורש כמעט עבודה הריכוז הכי קל בבית הספר

• הוסף לסימניות
יש למישהו נקודות לתדרוך הצוות במה הם שותפים לביטחון והבטיחות?
בקובץ שיש כאן זה פירוט תפקידים של הרכז אני צריך דף תדרוך
תודה רבה

• הוסף לסימניות
את הקורס עושים דרך הקבטים
הוא מועבר על ידי אוניברסיטת אריאל ונציגי משרד החינוך
מדברים על בטחון ובטיחות
בטחון - שריפה, רעידת אדמה, ירי טילים, חדירת מחבלים
בטיחות - מפגעים שיכולים להיות בבתי ספר (מגיני אצבעות ומרכיבים נוספים)
יש צל"ח, צוות לשעת חירום המורכב מהמנהל, אב בית, מזכיר, יועץ ובדרך כלל גם רכז הביטחון.
ויש מורים תורנים לתרגילים ומקרי חירום (עזרה ראשונה, כיבוי, סדרנים, סורקים).
יש תיק שטח ותיק בטחון הקב"ט עוזר לך למלא
בגדול צריך להיות עם הקבט בקשר קבוע כי גם טיולים ויציאות זה מצריך הודעה / אישור ממנו דרך רכז הביטחון
בגדול לאט לאט לומדים ומכירים את העבודה וזה הופך להיות חלק מהרכז .

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה