כללי רכישה| אני מתעניין לגבי רכישת לוח שנה תשס"ט פתוח!

• הוסף לסימניות
שלום ובוקר טוב!

אני עובד באיזה מוסד ירושלמי ותיק שקיים איזה 170 שנה מינימום, כל שנה היו עושים את לוח השנה אצל איזה דפס שהיה גובה על זה סכומים אסטרונומיים, השנה החלטתי לחסוך את הכאב ראש הזה, של תיקונים, הגהות, ובסופו של דבר היו הרבה טעויות, ולעצב את זה לבד, רציתי לשאול האם מישהו יודע על אחד שמוכר עיצוב מושלם של לוח תשס"ט באינדיזיין \ פוטושופ, כולל הזמנים שאני רק יוכל לעצב את זה בסגנון שאני מעוניין

בתשלום מלא!!!

אודה לכם מאוד. אפשר לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
יש את תוכנת חזון שמים שעולה 300 ש"ח אבל זה לא באינדיזיין

• הוסף לסימניות
ישנו אתר בשם ישיבה ושם יש לוח שנה עברי שנכנס מאוד יפה לאינדיזיין.

• הוסף לסימניות
יש לי התוכנה 'זמנים' של הרב גרוסמן מבלגי' עלותו כ30 יורו
שווה כל פרוטה

• הוסף לסימניות
אני עובד עם הרב טננהויז מב"ב שהוא מומחה גדול בלוחות שנה ובזמנים, בקש ממנו את הזמנים המתאימים לך (י"ם ב"ב חיפה וכו') ושהוא יסדר לך את בקובץ אקסל שורות בטורים וח"כ שרש את הכל לאינדיזיין מותאם לפי העיצוב שלך

• הוסף לסימניות
מצורפת תוכנה "קלוח". אמנם זה לא באינדזיין, אבל יש שם הכל.
כל התאריכים לכל השנים לפי כל הדעות.

רק צריך לדעת איך לעבוד עם זה, כי טעות קטנה בחישוב יכולה לגרום לרצף של טעויות.
לי אישית לא יצא לעבוד עם זה, אז כדאי שתאמת שהכל בסדר...

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 83769.rar
    KB 885.5 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה