כללי רכישה מאדובי

• הוסף לסימניות
אני מנסה כבר זמן לרכוש את החבילה של אדובי (החודשית לתלמידים) אבל כשאני מעוניין לקנות הוא אומר לבחור מוסד מתוך רשימה ופרוג (המוסד שאני קשור מאליו) לא מופיע, הבעיה שאם אתה לא בוחר מוסד הוא לא נותן לך להמשיך מישהו נתקל בזה?

אגב דיברתי עם עדי רביד (מנהל אדובי בישראל) והוא אמר שהמוסד לא חייב להיות ברשימה (רק שהוא לא הסביר לי מה כן עושים והשיחה אתו ארכה פחות מדקה)

• הוסף לסימניות
מדובר בתהליך מאוד פשוט, עקוב אחר השלבים הבאים:

1. כנס ללינק הזה, ובחר באפשרויות לפי הסדר (1 ו-2) שסימנתי לך על צילום המסך.
2. תועבר לדף בו תתבקש לפתוח משתמש. פתח אותו ותועבר לדף הרכישה.
3. בחלון המסומן (3) תכתוב פשוט את מה שכתבתי לך בדוגמה.

תתחדש, והשתמש בתוכנות בחוכמה!
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 93.3 · צפיות: 21
  • 2.png
    KB 45.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מה עכשיו?

כאן תמיד נתקעתי אני מעריך שזה משהו טיפשי אבל בתכל'ס אני נתקע

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 43 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כמו שאתה רואה בתמונה הכפתור של הContinue באפור ואינו מאפשר המשך

• הוסף לסימניות
בוודאי, כי יש לך שלושה שדות למטה שלא בחרת באפשרות הרצויה.

בשדה שלמעלה אתה צריך לבחור 'תחום לימודים', ובשני השדות שלמטה את תאריך סיום הלימודים (שנה וחודש).

מילאתי לך את השדות בנתונים פיקטיביים, וכפי שאתה רואה - הכפתור כחול ומזמין.
עדכן אם הצלחת.

קבצים מצורפים

• 3.png
    KB 46.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לא הולך

הם פשוט שונאים אותי שם באדובי למה אצלי זה לא עובד

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    KB 44.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
משום מה מופיע לך כפתור 'חיפוש' ליד שם בית-הספר, ואצלי לא.
זה כנראה מה שמונע ממך להתקדם, העובדה שאין את 'פרוג' ברשימה של אדובי.

אוכל לנסות לבצע עבורך את התהליך (בתקווה שאצלי לא תהיה את הבעיה הזו).
אם תרצה, פנה אליי במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה