נכתב ע"י msphoto;1482821:בגדול - פר פריט משלוח
נכתב ע"י נחמי052;1482838:אז אני יכולה לרכוש ביום אחד הכל וזה יקרא נניח 10 רכישות ואני לא ישלם כלום?
בטוח??
נכתב ע"י דוד דנברג;1482863:אם זה נשלח דרך דואר ישראל ולא דרך חברה כמו UPS ... הסבירות שתדרשי לשלם מע"מ הוא אפסי.
נכתב ע"י נחמי052;1482896:איזה פלאש עוד מומלץ חוץ מהסמארט 400
הייעוד הינו לסטודיו בתור פלאש שנינכתב ע"י ETStudio;1488258:יש עשרות דגמים מוצלחים, חלקם אלקטרוניים מדור הסמארט וחלקם דיגטאליים, בטווח שבין 160W ל1000W, כדאי למקד את הצורך כדי לדעת מה מומלץ.
היה לי 250W שעבד מעולה.
אם מדברים על נורות סלייב קטנות, 45W -70W, אז המחיר הוא כמובן בסביבות גרוש וחצי...
מה הייעוד של הפלאש, ומה הדרישות?
נכתב ע"י נחמי052;1482810:אני רוצה לרכוש מאיביי והבנתי שעד 75$ אין מיסוי ומ-75$ עד 325$ יש מע"מ,
השאלה לפי מה הם מחשבנים האם כל רכישה בנפרד או שבועי או חודשי לפי מה קובעים במכס?
גם אם גרפיקנער צודק, [ואחרי עשרות רבות של משלוחים עוד לא נתקלתי בתופעה כזו], מרבית המוכרים כותבים מחיר מגוחך בהצהרת המכס, והסיכויים שהכל יגיע יחד לסכום בעייתי..? כשהסתבכתי עם מכס [ובסוף בקשו ממני יותר מאלף ש"ח דמי אחסנה! ואיבדתי את הרכישה...] זה היה רק בשילוחים מורכבים יותר, לא בדואר ישראל הרגיל.נכתב ע"י גרפיקנער;1488407:לעצם הענין, לפי התקנות של המכס, חבילות שמגיעות בסמיכות של 72 שעות נחשבות כחבילה אחת. הם טוענים שהם יכולים לעלות על זה. לא יודע אם זה נכון.
נכתב ע"י aynoah;1488895:בס"ד,
אני משתמש ב-D200 (ראה לינק http://www.photofreak.co.il/) מבזק D200 של PROVISION. יש לי 6 כאלה, יש להם היום גם סופטבוקס וגם סט דלתות וג'לים. אני משתמש בהם באופן מצויין בארועים וסטודיו ... החיסרון היחיד לטעמי הוא נעילת המטרייה. לכן קניתי בנוסף (באיביי) מתאם מטריה ...
http://www.photofreak.co.il/66961/מבזקים
נכתב ע"י ETStudio;1488466:גם אם גרפיקנער צודק, [ואחרי עשרות רבות של משלוחים עוד לא נתקלתי בתופעה כזו], מרבית המוכרים כותבים מחיר מגוחך בהצהרת המכס, והסיכויים שהכל יגיע יחד לסכום בעייתי..? כשהסתבכתי עם מכס [ובסוף בקשו ממני יותר מאלף ש"ח דמי אחסנה! ואיבדתי את הרכישה...] זה היה רק בשילוחים מורכבים יותר, לא בדואר ישראל הרגיל.
באמת אין להם זמן לבדוק גם שאין חומר נפץ, גם שאין סמים ושאר ירקות, וחוצמזה לבדוק שמוישה לא הכניס לארץ 76$ בחודש האחרון...
נכתב ע"י aynoah;1492005:א. המתאם הוא: U-Type Bracket Camera Flash Light Umbrella Holder Swivel Stand Base
ב. לכל אחד מהם יש כפתור הספק. אני בטוח שאת לא משתמשת ב-100% הספק מה-400W בסטודיו, לא? צריך לאזן לפי הצורך. גם ב-200W אני משתמש במקומות קטנים רק ב-1/8 או 1/4 הספק לכל היותר. מנסים ומאזנים.
נכתב ע"י aynoah;1492979:ממש לא.
תקלה אחת שהייתה לי - בזמן הכנסת/הוצאת מטרייה, התפס יחסית עדין ונשבר לי הסוגר.
מייד קיבלתי חלק חליפי בפוטופריק (זה שירות). ואז גם קניתי את מתאם המטרייה, ולמעשה לא ממש יצא להשתמש בו.... אבל טוב שיהיה.
כמו שספרתי קודם אני משתמש הרבה בפלאשים האלו בשנה האחרונה הן לצילומי הסטודיו והן בזמן הארועים. ממש מצויינים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים