נכתב ע"י OR_Design;1058417:גם אני מצטרפת ללקוחות המאד מאד מאד מרוצים
רוב העבודות שאני עושה מאז שרכשתי חבילה הם עם הפונטים של פונטייפ![]()
נכתב ע"י אליהו פריד;1058401:שלום שלומי: יש לי בקנה כמה פונטי מקורות טובים.
אני לא מוציא אותם כ"כ מהר מסיבות אסטרטגיות.
כיום יש לנו תדמית של חברה פונטים חרדית למעמדים, ואנחנו מנסים לשנות זאת.
לכן בינתיים אנו מוציאים אותיות כותרת מודרניים וורסיטליים יותר.
המגמה שלנו שתהיה יחס מסויים בין אותיות מקורות לאותיות מודרניות ולא שאותיות המקורות יקחו יחס גדול מידי בקטלוג שלנו.
נכתב ע"י eliezer;1058546:ברשותך אשאל:
מתי לאחרונה הוצאתם אות ורסטילית?
למשל סיני... ?
נכתב ע"י eliezer;1058546:ברשותך אשאל:
מתי לאחרונה הוצאתם אות ורסטילית?
לאחרונה אתם מוציאים אותיות מענינות מאד, מיוחדות מאד, מעוצבות מאד, אך ממש לא ורסטיליות.
למשל, תפארת, וסיני... ורסטילי?
אם אני מבין נכון את משמעות המילה.
זה יתאים לנפש,אופיס, פגסוס וכו'
כמדומני שהאות האחרונה (וגם היחידה, בשנה האחרונה) שהוצאתם ומתאימה להגדרה הזו, היא רגב דן.
נכתב ע"י אליהו פריד;1058578:לכל המתלוננים, הגענו למסקנה שעלינו להוציא מגוון רחב כמה שיותר של טיפוסי אות, גם אם בחלקם אתם לא מוצאים כרגע שימוש. אבל פונטיים חייבת להציע מבחר של עיצובים ולא רק אותיות טקסט ואותיות וורסטיליות.
אבל בקנה, יש לנו כמה אותיות ברמה גבוהה, אז יש למה לצפות....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים