כללי רכישה קבוצתית של Adobe Creative Suite CS5.5 Design Premium Retail

• הוסף לסימניות
בס"ד הסתייע בידי למצוא 8 יחידות של Adobe Creative Suite CS5.5 Design Premium Retail גרסת ריטייל מלאה בקופסא. התוכנות שייכות לחברה בקנדה ובמידה ואוכל לרכוש את כולן מחיר יחידה יהיה 2200 ש"ח בלבד. כרגע נותרו 5 יחידות פנויות, אם מישהו מעוניין להצטרף לרכישה על מנת שהעסקה תצא לדרך נא להשאיר פרטים כאן או מהודעה פרטית וכשתתמלא המכסה אצור איתכם קשר להשלמת הרכישה. חשוב לציין שזו גרסה מסחרית מלאה ברשיון לכל החיים, לא רשיון שנתי, לא מנוי חודשי, לא גרסת חינוך וכד' גרסה פיזית לכל החיים בתשלום חד פעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ticket;n4994372:
זה הגרסה האחרונה? הכי מתקדמת?
לא נראה לי...

הגרסה האחרונה לפני שאדובי הפכו את המוצר למנוי מתחדש היא גרסה 6, חצי גרסה מעל ואי אפשר להשיג לא את 6 ולא את 5.5 היום.

אין הבדל מהותי בין 5.5 ל-6 בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ticket;n4994372:
זה הגרסה האחרונה? הכי מתקדמת?
לא נראה לי...

זה מ-2012 כמה שזכור לי
זה CS לא CC
זאת גם הגירסא האחרונה בה יצאו התוכנות בעברית, בנוסף צריך לבדוק האם הגירסא שנמכרת היא ME בכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jerusalem;n4994419:
זה מ-2012 כמה שזכור לי
זה CS לא CC
זאת גם הגירסא האחרונה בה יצאו התוכנות בעברית, בנוסף צריך לבדוק האם הגירסא שנמכרת היא ME בכלל

אז מה באמת עדיף לרכוש? עדיף את ה-CC? אני מבינה שהוא תומך עברית, מה המחיר שלו?
ולכמה זמן? ברור שאני מעדיפה לכל החיים...

• הוסף לסימניות
בגירסה CS יש את המעלה שזה רישיון לכל החיים,
אבל מצד שני אין עידכונים או אפשרות שידרוג בהמשך, וברור שיגיע זמן שהגירסה הזאת כבר לא תהיה רלוונטית

ובגירסה CC יש את המעלה של עידכונים אונליין, ובנוסף הרבה תוספות למי שעובד בכמה מכשירים במגביל.
ואת החיסרון, של תשלום הקבוע של התוכנית בתוכנית חודשי/שנתי.

מה עדיף? שאלת המיליון...

• הוסף לסימניות
לדעתי מה עדיף
שונה מאחד לשני זה תלוי במצב העסק, מתחיל מתקדם או ותיק.
לותיק שווה לעשות מנוי, אך למתחיל יכול 3-4 שנים לרכוש את הגרסה הזו כדי להתחיל זה יוצא יותר זול ממנוי וכן יותר רווחי ביחס להכנסות
וגם בזה אפשר לעשות דברים מצוינים!

אני מעוניינת כנראה...

• הוסף לסימניות
יש אינדיזיין בעברית שם?

• הוסף לסימניות
יש גרסת ME בCS. לעימוד בשילוב עם תג - פשוט לא צריך יותר מזה!!
לעימוד אינדי רגיל - נו נו - יש הרבה מעלות לגרסאות החדשות.
למודעות ועיצובים וקטלוגים וכו' - תקנו אותי אם אני טועה - אפשר גם היטב בCS5

• הוסף לסימניות
במענה לשאלות:

מה שמגיע בדיסק היא גרסה אמריקאית, הרשיון עובד על כל הגרסאות, גם על ME, צריך רק להוריד את הגרסה מהאתר של אדובי.

מכיל את כל מוצרי אדובי חוץ מאפטר אפקסט וקונטריביוט (לא חושב שמישהו כאן צריך קונטריביוט) מצ"ב טבלת השוואה. עלות החבילה במידה והיתה זמינה לרכישה $1,999 אך מאז שיצאה CC ברשיון מנוי אין להשיג יותר את גרסאות CS ברשיון לכל החיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י jerusalem;n4994419:
זה מ-2012 כמה שזכור לי
זה CS לא CC

ירדה מהמדפים בסוף 2014, אין הבדלים בכלים בינה 5.5 ל-6, בעיקר שיניים גרפיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;n4995126:
במענה לשאלות:

מה שמגיע בדיסק היא גרסה אמריקאית, הרשיון עובד על כל הגרסאות, גם על ME, צריך רק להוריד את הגרסה מהאתר של אדובי.

מכיל את כל מוצרי אדובי חוץ מאפטר אפקסט וקונטריביוט (לא חושב שמישהו כאן צריך קונטריביוט) מצ"ב טבלת השוואה. עלות החבילה במידה והיתה זמינה לרכישה $1,999 אך מאז שיצאה CC ברשיון מנוי אין להשיג יותר את גרסאות CS ברשיון לכל החיים

אז איך עכשיו אני יכולה להשיג דרכך?
אני מעוניינת תשמרו לי...

• הוסף לסימניות
בקטע של לקנות תוכנות תוכנות ישנות תוכנה ישנה בכ- 5 שנים הוא כמו קניית רכב ישן בכ-20 שנה תעשו השוואות האם שווה לעבוד על משהו ישן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סייז;n4995271:
בקטע של לקנות תוכנות תוכנות ישנות תוכנה ישנה בכ- 5 שנים הוא כמו קניית רכב ישן בכ-20 שנה תעשו השוואות האם שווה לעבוד על משהו ישן.

CS5.5 שווקה עד שנת 2014, זה 3 שנים אחורה בסה"כ. אשמח אגב לדעת איך הגעת לחישוב הזה, למה 5 שנים בתוכנה זה 20 שנה ברכב למה לא 12 או 27? אשמח גם לדעת גם איזה פונקציות קרטיות יש ב-CC שאין ב-CS.5.5 שבאמת הופכות את החשבון של לשלם 2200 ש"ח כל שנה מאשר 2200 ש"ח חד פעמי למשתלם.

כמה עובדים היום על חלונות 7 שיצאה בשנת 2009 אתה יודע? 67 אחוז נכון למאי 2017 ועדיין חברות כמו דל, לנובו ו-HP מוציאות מחשבים עם אפשרות שנמוך רשיון לחלונות 7 כי יש עסקים שלא מוכנים לעבור ל-10 עדיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ticket;n4994506:
אז מה באמת עדיף לרכוש? עדיף את ה-CC? אני מבינה שהוא תומך עברית, מה המחיר שלו?
ולכמה זמן? ברור שאני מעדיפה לכל החיים...

מחיר של CC הוא 600 דולר לשנה, כ-2160 ש"ח, מחיר של CS בקניה חד פעמית 2200 ש"ח וה-CS תומך בעברית. כמה שאני מנסה למצוא הגיון לשלם על CC כל החיים 2200 ש"ח כל שנה אני לא מצליח...

• הוסף לסימניות
עדכון: עוד 2 קונים והעסקה יוצאת לדרך. מי שמעוניין נא ליצור קשר בהקדם כאן או בפרטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;n4995394:
מחיר של CC הוא 600 דולר לשנה, כ-2160 ש"ח, מחיר של CS בקניה חד פעמית 2200 ש"ח וה-CS תומך בעברית. כמה שאני מנסה למצוא הגיון לשלם על CC כל החיים 2200 ש"ח כל שנה אני לא מצליח...

קודם כל זה נכון מאוד שזה לא הגיוני לשלם כזה מחיר כל שנה.

אבל.. לא ממש יצא לי להכיר מישהו שמשלם כזה מחיר (תמיד יש איזה הסדר שאפשר לעשות איתם) ואם מישהו מוכן לשים כזה מחיר על התוכנות שלהם זה אומר שזה די משתלם לו, עד כאן בעניין של הכסף.

בעניין התוכנה בעצמה הרבה יותר נוח לעבוד על הגרסאות החדשות של אדובי ולא משנה מה ינסו להגיד זאת המציאות.

בהצלחה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
אני גם מעוניין לרכוש-0548572828

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה וקס;n4994810:
לדעתי מה עדיף
שונה מאחד לשני זה תלוי במצב העסק, מתחיל מתקדם או ותיק.
לותיק שווה לעשות מנוי, אך למתחיל יכול 3-4 שנים לרכוש את הגרסה הזו כדי להתחיל זה יוצא יותר זול ממנוי וכן יותר רווחי ביחס להכנסות
וגם בזה אפשר לעשות דברים מצוינים!

אני מעוניינת כנראה...

איבדתי את הטלפון שלך, נא שלחי לי אותו בפרטי. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה