כללי רכישת אדובי

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לרכוש את חבילת תוכנות אדובי דרך האתר שלהם
זה מורכב מידי לעשות את זה באופן עצמאי ללא עזרת טכנאי?
יש מישהו שהתנסה?
ואיך אני מסירה את התוכנות שקיימות לי במחשב (CS5)?
ועוד שאלה- מה קורה עם הקבצים שעשיתי בתוכנות הישנות הם יפתחו באופן חלק בתוכנות החדשות?
אשמח לכל מידע בעניין
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מומלץ לדעת לקרוא אנגלית
יש מישהו שהתנסה?
הרבה פה בפורום, ביניהם אנוכי הקטן
ואיך אני מסירה את התוכנות שקיימות לי במחשב (CS5)?
אני לא יודע אם האפשרות הזאת קיימת ב CS5, אבל מ CS6 ואילך, זה מתעדכן אוטומטית, דרך תוכנת שולחן העבודה שלהם AdobeCreativeCloud (להורדה ישירה - מכאן)
ועוד שאלה- מה קורה עם הקבצים שעשיתי בתוכנות הישנות הם יפתחו באופן חלק בתוכנות החדשות?
הם יפתחו בתוכנות החדשות
במקרה שתרצי לחזור, אז קבצי פוטושופ חוזרים בצורה חלקה לגרסאות ישנות
קבצי אילוסטרייטור, נדרסים במעבר לגרסה ישנה (מש ועוד תכונות שעודכנו בגרסאות החדשות ואינן קיימות בגרסאות הישנות)
קבצי אינדיזיין לא נפתחים בגרסאות ישנות, ולכן יש לשמור קובץ נוסף (חוץ מהמקור) שנקרא idml, קובץ זה יכול להפתח בגרסאות ישנות

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד קל, בודאי לא צריך טכנאי...
מומלץ לקנות עכשיו, יש להם מבצע מטורף...
מסירים את הישן כמו שמסירים כל תוכנה אחרת [control panel, ובווינדוס 10 בהגדרות>אפליקציות ותוכנות].
כן, קבצים ישנים נפתחים בגירסאות החדשות ללא בעיה.

• הוסף לסימניות
מומלץ לדעת לקרוא אנגלית

הרבה פה בפורום, ביניהם אנוכי הקטן

אני לא יודע אם האפשרות הזאת קיימת ב CS5, אבל מ CS6 ואילך, זה מתעדכן אוטומטית, דרך תוכנת שולחן העבודה שלהם AdobeCreativeCloud (להורדה ישירה - מכאן)

הם יפתחו בתוכנות החדשות
במקרה שתרצי לחזור, אז קבצי פוטושופ חוזרים בצורה חלקה לגרסאות ישנות
קבצי אילוסטרייטור, נדרסים במעבר לגרסה ישנה (מש ועוד תכונות שעודכנו בגרסאות החדשות ואינן קיימות בגרסאות הישנות)
קבצי אינדיזיין לא נפתחים בגרסאות ישנות, ולכן יש לשמור קובץ נוסף (חוץ מהמקור) שנקרא idml, קובץ זה יכול להפתח בגרסאות ישנות
ואהוו
איזה תגובה מפורטת!!
תודה מאד!!!

• הוסף לסימניות
נתקעתי בבעיה בהתקנת פוטושופ
כאן
אשמח לעזרה
תודה

• הוסף לסימניות
ב"ה

בשבועות האחרונים היה פה אשכול של אחד שנתן להוריד זיפ של איזה 26 שיעורים על adobe creative cloud 2019 ושם לכאו' מפורט בהסברים מפורטים איך להוריד ואיך להרשם באתר

דרך אגב גם אנחנו מעוניינים אם יש אחד שעושה את זה אולי אפשר לעשות את זה יחד ולעזור אחד לשני (פשוט אין לי את הסבלנות ואת הזמן לשמוע את זה ביישוב הדעת)

תודה רבה
אפשר להודיע באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה