רכישת ווינדוס 8.1

• הוסף לסימניות
ערב טוב.

שואל עבור חבר.
איפה אפשר לרכוש ווינדוס 8.1 פרו [לא 7/10], במחיר הכי טוב וזול שיש?
אין עניין בדיסק התקנה, מספיק רשיון חוקי ומקורי.

• הוסף לסימניות
אם יש ילדים במוסדות חינוך, אפשר לרכוש באתר 'לתלמיד', במחיר מוזל מאד של 370 ש"ח.

• הוסף לסימניות
אין לו ילדים במוסדות חינוך.
צריך מחיר טוב. או שאפילו מישהו כאן מוכר או מכיר מישהו שמוכר יד2.
העיקר שיהיה רשיון חוקי בתוקף.

• הוסף לסימניות
אתרים כמו לתלמיד וחותם (לעובדי הוראה) לא עוזרים (או לפחות צריך לבדוק טוב) למי שקונה בשביל החוקיות, כי התנאי שימוש הם בדרך כלל שזה רק לשימושי הוראה ולא לשימוש פרטי.
יש שתי סוגי רשיונות, יש OEM ויש RETAIL הסוג הראשון הוא ניתן כעיקרון לקנות אותתו רק במחשב שהוא מותקן מראש, אבל בפועל אפשר לקנות אותו באינטרנט, הוא נותן התקנה של ווינדוס למחשב אחד בדיוק, (לפחות מצד תנאי הרשיון).
ןיש את הRETAIL שהוא רשיון רגיל , ואז אפשר להעביר את הווינדוס ממחשב למחשב כשמחליפים אותו.
יש באתרי אינטרנט הרבה הונאות של רשיונות שהתנאי מכירה שלהם לא מאפשרים למכור אותם הלאה והם נמכרים כרשיונות רגילים, אז צריך להיזהר.
מכיר סביר זה לא פחות מ300-400 שקל, כל מחיר מתחת לזה צריך להדליק נורה אדומה. (האמת בגלל שזה פרו, אז כנראה לפחות 600-700)
אפשר למצוא מישהו שיש לו ווינדוס RETAIL מותקן על מחשב שלא בשימוש ואז אפשר לקחת את הרשיון.
מבדיקה זריזה שעשיתי אז כיום קשה להשיג את הריטייל של 8.1 פרו, ובעיקר יש את הOEM.

• הוסף לסימניות
כמה אווילי העובדה של רשיון להתקנה ח"פ.
למחשב אחד, הבנתי. ללקוח אחד, הבנתי. אבל להתקנה אחת? מה ההגיון?
כשצריך לקנות מחשב חדש, יהיה צריך לרכוש שוב רשיון למערכת?

מי מכיר מישהו שמעוניין למכור רשיון "ריטייל", [או איך שלא קוראים לזה:)] ?

• הוסף לסימניות
OEM זה רישיון לבוני מערכות (בעיקרון בכלל לא מיועד למשתמש הביתי אלא לטכנאי שמתקין) שנמכר עם מחשב חדש

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה ווינדוס 7 יש לי בזול. (ווינדוס 7 הום פרימיום מדבקה בלבד).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1904139:
מצאתי פעם האתר הזו, מאוד זול, לא יודע אם זה אמין, לא קניתי א"פ פה (או בשום מקום:D)
http://www.microsoftonlinestores.com/
קניתי מהם פעם, זה מפתחות מוצר שנמכרים לצורכי הדגמת מוצרים, ואין על זה ביטוח של פייפל כי זה מוצר דיגיטלי. (אני אישית הצלחתי לקבל מפייפל כסף חזרה, אבל זה היה קשה).
קיצור, מי שמחפש לא חוקי, יש דרכים יותר זולות, ומי שמחפש חוקי, אז זה לא.

• הוסף לסימניות
אז למעשה אין להשגה 8.1 פרו?

פרסומון, פניתי אליך באישי.

ואגב, מבחינה הלכתית, מפתח מוצר חוקי של 7 יועיל ל8.1, כשב7 ישנו שידרוג חינמי ל10?

• הוסף לסימניות
למה אין? יש רק שזה עולה יקר יותר
הנה
http://www.vipsales.co.il/product.a...15-32&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=73&aff=Zap&lang=he
7 ו8.1 זה שתי רשיונות שונים שסך הכל הוסיפו להם מוצר שלישי (10) שכלול בשתיהם. (זה דעתי האישית).
אני הייתי שואל שאלה אחרת, מן הסתם החבר שלך לא משתמש באופציות שיש לפרו על פני הלא פרו אז אם כך אולי מספיק לו לרכוש את הלא פרו. (אופציות פרו עיקריות, הצפנת כונן, וחיבור לרשת מחשבים פנימית [חיבור ברמה שנכנסים למחשב דרך ads]).

• הוסף לסימניות
אוקי. אז יתכן באמת שלא יהיה לו עניין בפרו.
אני מבין שאם לא פרו, אז home. ומה מחירו לגירסת ריטייל 64bit?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אוקי. אתן לו את זה - http://www.cdsoft.co.il/products/244203
זה מתאים לדרישות הנז"ל? שלא יתסבך עם התקנות לא חוקיות וכדו'.
והחנות עצמה, מוכרת? אמינה? חוקית?

הקישור הראשון שהבאת חסום לי. המחיר שם זול יותר?

אגב, המערכת צריכה להיות בעברית, ו-64bit

• הוסף לסימניות
הקישור הראשון זה 515 שקל.
פשוט אני לא בטוח שהקישור השני זה ריטייל.
לא מכיר אף אחד מהחנויות, מצאתי בזאפ.
עד כמה שידוע לי, בווינדוס אתה קונה מפתח מוצר למהדורה מסוימת נניח פרו אז אתה יכול להשתמש איתו בשביל כל דיסק התקנה אחר של פרו 64 ו32 עברית ואנגלית.
דיסק התקנה מתאים אתה יכול להוריד ישר מהאתר של ווינדוס:
https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows8

• הוסף לסימניות
שים לב שמפתח של מוצר באנגלית לא בהכרח יעבוד על הגירסה העברית, אצלי למשל זה לא עבד.

גבי אתר 'לתלמיד' צריך להוסיף, שזה מיועד לא רק למי שיש לו ילדים במוסדות חינוך, אלא גם לסטדונטים, אם כי לא מוגדר שם בדיוק מהו סטודנט...

ולגבי מה שהעירו שהשימוש מיועד לצורכי הוראה, חיפשתי שם ולא מצאתי הגבלה כזו [אולי יש, אני לא ראיתי], אבל לגבי 'חותם' אכן יש הגבלה, אם כי המחיר שם זול משמעותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תום;1904216:
שים לב שמפתח של מוצר באנגלית לא בהכרח יעבוד על הגירסה העברית, אצלי למשל זה לא עבד.

נראה לי שזה רק אם אתה קונה single language

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה