רכישת מדפסת HP

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מדפסת משולבת של HP
לצורך הדפסות ביתיות,
האם יש לכם דגם מוצלח מאוד להמליץ עליו
אשמח מאוד לשמוע
תודה רבה!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;1217532:
hp Deskjet 4615 - אני מרוצה מאד
ומכירה עוד שכולם מרוצים ממנה
מומלצת בחום
יש לה גם דיו מאד חסכני
גם צבעוני או רק ש"ל?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בדגם 4500. זול. ועובד ברוך השם מצוין.
(הערה: אני משתמש בדיו מקורי. לפני זה השתמשתי עם חיקויים, כי המוכרים בחנות תמיד טוענים שזה לא משנה. אבל כבר הלכו לי שתי מדפסות, וכעת אני לא עושה משחקים)

• הוסף לסימניות
6500 , כמו ה-4500 רק עם מזין מסמכים מלמעלה וזה מאד חשוב לסריקה מרובת עמודים או לשליחת פקס של הרבה דפים. דיו רק מקורי.

• הוסף לסימניות
לי יש 8600, קצת יקרה בקניה אבל מאד מאד חסכונית ואמינה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש את ה4500. בכלל לא ממליצה, שותה דיו בכמויות. עדיף לשלם יותר על מדפסת ולא לשלם אח"כ הרבה יותר על דיו. הבנתי שאם לוקחים עם 4 ראשי דיו נפרדים מחליפים רק את ה'ראש' שנגמר - זה נכון?

• הוסף לסימניות
תמונות של המדפסות המדוברות...
(זאפ)
בבקשה:

קבצים מצורפים

• מדפסת 4500.png
    KB 138.6 · צפיות: 23
  • 6500.png
    KB 118.7 · צפיות: 17
  • מדפסת.png
    KB 67.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אם את לא צריכה צבעוני, אני ממליצה על M1212nf - זה משתמש בטונר ולא דיו, וחוסך המון כסף בהדפסה. עולה יותר (נראה לי בסביבות ה600-700 ש"ח) בהתחלה אבל השתלם. אני מאד מרוצה (היה לי קודם 4580 ובהחלט שותה דיו).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה