רכישת מחשב חדש.

• הוסף לסימניות
שלום,
המחשב שלי בין ארבע, וזוחל נורא.
אני חושב לקנות חדש,מפופקו.
אך אשמח לקבלת חו"ד,
האם אתם סבורים שעוד מעט שיושק וינדוס 8, יחולו שינויים מהותיים בעולם המחשוב?
אולי נוכל למשל לעבוד ישר בטבלאטים?

וממילא אולי כדאי לחכות כמה חודשים להתפתחויות הלא רחוקות.

מה דעתכם/ן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;821058:
שלום,
המחשב שלי בין ארבע, וזוחל נורא.
אני חושב לקנות חדש,מפופקו.
אך אשמח לקבלת חו"ד,
האם אתם סבורים שעוד מעט שיושק וינדוס 8, יחולו שינויים מהותיים בעולם המחשוב?
אולי נוכל למשל לעבוד ישר בטבלאטים?

וממילא אולי כדאי לחכות כמה חודשים להתפתחויות הלא רחוקות.

מה דעתכם/ן?

לעבוד ישר בטבלאטים אפשר גם היום..
WIN 8 לא ישנה את החומרה במחשב..
והשינוי שיחול בעולם המחשבים בזמן הקרוב הוא בדיוק כמו השינוי שיחול בזמן הקרוב שאחרי הזמן הקרוב וכן הלאה... לא צפוי שפיתוחי המחשבים יפסקו מתי שהוא כך שמי שרוצה לחכות יישאר בלי מחשב נורמלי תמיד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;821072:
לעבוד ישר בטבלאטים אפשר גם היום..
WIN 8 לא ישנה את החומרה במחשב..
והשינוי שיחול בעולם המחשבים בזמן הקרוב הוא בדיוק כמו השינוי שיחול בזמן הקרוב שאחרי הזמן הקרוב וכן הלאה... לא צפוי שפיתוחי המחשבים יפסקו מתי שהוא כך שמי שרוצה לחכות יישאר בלי מחשב נורמלי תמיד...

וודאי.
אך יש מצבים של קפיצת מדרגה. האם וונדוס 8 וההתפתחות המהירה של הטאבלטים לא מביאה אותנו בדיוק למצב כזה?
זה לא ההבדל בין ויסטה לונדוס 7 להבדיל.
זה ממש מערכת שונה, כך הבנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה