רכישת מקרופון

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת באיזה מקרופון אתם משתמשים לצילום סרטים וראיונות
ומתענינת גם לגבי תאורה שמתחברת למצלמה
אשמח לקבל חוות דעת

• הוסף לסימניות
סוגי המקרופונים משתנים בהתאם לצרכים.
אם מדובר בצילום של ראיוניות- מומלץ להשתמש במקרופון קונדנסר (שטח)
יש אפשרות לקנות מקליט שיש עליו מקרופון מובנה.
יש של זום- איכותי ויקר. יש את טסקם וכו'- יותר זול, פחות איכותי...
לגבי שאר הצילומים: ניתן לחבר לאותו מכשיר מקרופון בום.
בו ניתן להקליט סרטים מבוימים.
כמובן שיש גם את הנק-מייק (מקרופון דש) שהוא נצמד לבגד.
מתאים גם כן לראיונות אך יש לקחת בחשבון שלמרות שהוא קונדנסר- עדין הוא יקלוט בעיקר את מי שקרוב אליו, ולכן בראיון כשדעת 2 הצדדים חשובה באותה מידה- זה לא יהיה המקרופון הנכון.
כמובן שאת כל הנ"ל צריכים להביא בחשבון עם סוג המצלמה- האם יש לה חיבור למקרופון,
או שצריך להקליט למקור חיצוני- ואז תוצר עבודת הסנכרון.

לגבי תאורה- ניתן לרכוש תאורת לד שנצמדת למצלימה במחיר של 500 ש"ח (מהזכרון שלי...)
והיא מאירה את מי שקרוב אליה.
יש לשים לב שתאורה על המצלמה- היא לא במקום תאורה בשעת הצורך!
בהצלחה ברכישה...

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת עזר לי בהחלט.
אני כנראה אלך על קונדנסר
יש לך להמליץ לי על דגם מסוים וחנות טובה באזור המרכז?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה