דרוש מידע רכישת מקרן ביתי

• הוסף לסימניות
יש מוצר דומה (או אותו דבר)
באיכות מצוינת שמעתי עליה המלצות אישיות ויש לה 100,000 הזמנות.
קחו בחשבון שזה מערכת הפעלה אנדרואיד

מה זה אומר אנדרואיד ?

• הוסף לסימניות
לתשומת לבכם יש למקרן אופציה של אינטרנט פתוח לחלוטין(מערכת אנדואיד כמו בכל סמרטפון ,רק ללא חסימה), אמורה להיות דרך לחסום צריך לברר בפורומים שמתעסקים בטכנולוגיה, ככה שמי שלא רוצה מכשיר פתוח ללא סינון בכלל עדיף שישקול, כי זה יותר מסובך מלשים סינון בסמרטפון או מחשב.
כמובן שרק מאיר את עינכם וכל אחד ינהג לפי רבותיו/

• הוסף לסימניות
לתשומת לבכם יש למקרן אופציה של אינטרנט פתוח לחלוטין(מערכת אנדואיד כמו בכל סמרטפון ,רק ללא חסימה), אמורה להיות דרך לחסום צריך לברר בפורומים שמתעסקים בטכנולוגיה, ככה שמי שלא רוצה מכשיר פתוח ללא סינון בכלל עדיף שישקול, כי זה יותר מסובך מלשים סינון בסמרטפון או מחשב.
כמובן שרק מאיר את עינכם וכל אחד ינהג לפי רבותיו/
השאלה אם יש אפשרות להכניס סים,
אם אין ואין לי קליטה פרוצה בבית ב"ה אז אני לא רואה בזה מכשול
וכמובן
כל אחד ינהג לפי רבותיו/

• הוסף לסימניות
לדעתי שווה להזמין מטמו
יש אפשרות של החזר בקלות ובמהירות
ככה שבודקים את המקרן
אם לא מוצלח מחזירים...

• הוסף לסימניות
מה שהזמנתי כבר לא פעיל
הסתכלתי על משובים מהארץ

• הוסף לסימניות
יש במקרן הזה בלוטוס
מי יודע איך מפעילים?
רק כותב מחובר, אבל לא רואים את את הצג של המחשב במקרן
מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
לא..
מנסה לחבר את המחשב למקרן בלי כבל
אולי הבלוטוס רק לשמע (להעביר את השמע לרמקול חיצוני)?
אפשר גם את את ההקרנה למחשב, ללחוץ על הכפתור הזה
ובמחשב על שדר וזה אמור למצוא אותו

הורדה (3).jpg

• הוסף לסימניות
לא..
מנסה לחבר את המחשב למקרן בלי כבל
אולי הבלוטוס רק לשמע (להעביר את השמע לרמקול חיצוני)?
יש אפשרות להתחבר דרך בלוטוס אבל אני לא יודעת איזה מקרן ומחשב יש לך
תנסה להכנס להגדרות-בלוטוס-הוסף התקן-צגים אלחוטיים
ואז צריך להיות השם של המקרן
אם הוא התחבר למקרן ולא רואים את הלוח של המחשב על המסך אז תלחץ על הסמל של הבטריה/הרמקול במחשב למטה
ונפתח לוח אמור להיות רשום שם "הקרן" תלחץ על זה ואז "שכפל" (יכול להיות שצריך כמה פעמים)
מקווה שהסתדרת, אם לא אני יעשה צילום מסך
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר גם את את ההקרנה למחשב, ללחוץ על הכפתור הזה
ובמחשב על שדר וזה אמור למצוא אותו

צפה בקובץ המצורף 1943924
השלט דומה מאוד אבל אין את הלחצן הזה...
יש אפשרות להתחבר דרך בלוטוס אבל אני לא יודעת איזה מקרן ומחשב יש לך
תנסה להכנס להגדרות-בלוטוס-הוסף התקן-צגים אלחוטיים
ואז צריך להיות השם של המקרן
אם הוא התחבר למקרן ולא רואים את הלוח של המחשב על המסך אז תלחץ על הסמל של הבטריה/הרמקול במחשב למטה
ונפתח לוח אמור להיות רשום שם "הקרן" תלחץ על זה ואז "שכפל" (יכול להיות שצריך כמה פעמים)
מקווה שהסתדרת, אם לא אני יעשה צילום מסך
בהצלחה!
כתב בבלוטוס מחובר (קול מחובר), לחצתי למטה על הבטריה\רמקול ואין "הקרן", אבל הגעתי ל"שכפל" בלחיצת התחל ו-P, ולא עזר

• הוסף לסימניות
השלט דומה מאוד אבל אין את הלחצן הזה...

כתב בבלוטוס מחובר (קול מחובר), לחצתי למטה על הבטריה\רמקול ואין "הקרן", אבל הגעתי ל"שכפל" בלחיצת התחל ו-P, ולא עזר
אז תנתק את הקול ותנסה לחבר את המקרן כשהרמקול מכובה
וללחוץ על הוספת צגים אלחוטיים
ורק אחרי שהמקרן מחובר בבלוטוס תנסה את השכפל

• הוסף לסימניות
זה מעולה מניסיון אישי

נח לתפעול 390ANSI
1. ראוי לציין שאתה מרויח מקנייה דרך הקישור הזה (קישור שותפים).
2. המוצר נמכר 12 פעמים בלבד, החנות פתוחה רק מאוגוסט קודם, בקיצור לא מריח אמינות.

• הוסף לסימניות
1. ראוי לציין שאתה מרויח מקנייה דרך הקישור הזה (קישור שותפים).
2. המוצר נמכר 12 פעמים בלבד, החנות פתוחה רק מאוגוסט קודם, בקיצור לא מריח אמינות.
להלן מכשיר זהה עם מעל 3000 רכישות ודירוג ממש גבוה, ועם ניסיון שלי, שרכשתי אותו לפני כחצי שנה ועדיין עובד מעולה, ובאיכות ממש טובה. מדובר בקישור שותפים שאני גם מרוויח אם קונים דרך הקישור הזה:

הדגם הוא hy320 שהוא דגם משופר ועדיף על הדגם הקודם hy300. כך יצא לי מחפירה בכמה סקירות ברשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה