פונט רכישת פונטים מפונטביט דרך קבוצת רכישה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני מעוניינת לרכוש פונטים מפונטביט
והמחירים בשמים
אולי יש כאן עוד ניקים שמעוניינים לרכוש
בואו נתאגד ביחד כקבוצת רכישה
מי שמעוניין שיגיב
ונתקדם הלאה--

המשך יום טוב

• הוסף לסימניות
חכי לסוף השנה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את כוונתך ב"קבוצת רכישה".
אם לקנות פונט ולהתחלק במחיר - צריך זהירות כאן.
צריך לבדוק ברשיון מה הקניין. אם מוכרים את הפונט ואפשר להפיץ כרצונו - כמו קוד פתוח לסוגיו.
אני לא הייתי רוצה להביא מחיר מוצר למשתמש ושקבוצה תרכוש ותשתמש.
סתם רעיון. אני הייתי מתרחק ממשהו שמריח כמו גזל.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שלזה הם התכוונו - לרכוש חבילה ולהתחלק, במצב הזה רק זה שרכש על שמו הוא הבעלים החוקיים של הפונט - לפי התקנון של פונטביט.
הבנתי שרוצים ליצור הוזלה של חבילה ע"י רכישת כמות גדולה.

• הוסף לסימניות
אני חייבת משם פונט אחד, אשמח לשמוע איך אפשר לעשות זאת.

• הוסף לסימניות
אין באמת אפשרות לרכוש ממשהו שיש לו שם מנוי?
כרגע יש לי מנוי בפונטייפ, ואין לי שום סיבה לפתוח עוד מנוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1095389:
אין באמת אפשרות לרכוש ממשהו שיש לו שם מנוי?
כרגע יש לי מנוי בפונטייפ, ואין לי שום סיבה לפתוח עוד מנוי.

אין שום אפשרות כזו

• הוסף לסימניות
מה מתקדם עם קבוצת הרכישה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה