מידע שימושי רכישת רכב

• הוסף לסימניות
הי,

אני רוצה לקנות רכב טויטלה קורולה, (בסביבות 2013, 100-130 ק"מ), יש לי 2 שאלות:
1. הסוכן אומר לי שיש דגם חדש (6 הלוכים) ויש דגם ישן יותר, היכן אני רואה את זה? מה הכוונה והיכן ביד 2 למשל?
2. מה המשמעות של בעלות בעבר של ליסינג או פרטית, הבנתי שיש הבדלים במחיר,

אודה למידע,
תודה

• הוסף לסימניות

ליסינג זה אומר שנהג על זה אדם שלא חשב שזה יהיה הרכב שלו לטווח זמן ארוך. ולכן לא שמר עליו כמו שאדם שומר על רכוש פרטי שלו

• הוסף לסימניות
משהו יודע על נושא הדגם החדש של טיוטה קורולה?
אם אני רוצה משהו מקצועי שיראה את הרכב, אני לא סומכת על המתווך, יש לכם המלצה? משהו שיראה ויבדוק הכל

• הוסף לסימניות
אם את לא סומכת על המתווך על תקני דרכו בחיים יש 1000 דברים שהוא יכול לעבוד אליך

• הוסף לסימניות
ליסינג זה אומר שנהג על זה אדם שלא חשב שזה יהיה הרכב שלו לטווח זמן ארוך. ולכן לא שמר עליו כמו שאדם שומר על רכוש פרטי שלו
בגדול זה נכון, אבל לא תמיד.. לנו יש רכב יד שניה מליסינג, קנינו אותו כמו חדש (אחרי שהיה הרבה מאד שנים על הכביש).
אצלינו הוא כבר נדפק יותר, ואנחנו בעלות פרטית....
אם הוא לוקח מישהו, סימן ששמע עליו המלצות והוא סומך עליו, אחרת לא היה לוקח אותו.
ועדין כל אחד צריך לבדוק בעצמו, כמובן. גם אם הוא סומך על המתווך.
אתה מתכוון ל- GLI?

• הוסף לסימניות
הי,

אני רוצה לקנות רכב טויטלה קורולה, (בסביבות 2013, 100-130 ק"מ), יש לי 2 שאלות:
1. הסוכן אומר לי שיש דגם חדש (6 הלוכים) ויש דגם ישן יותר, היכן אני רואה את זה? מה הכוונה והיכן ביד 2 למשל?

אודה למידע,
תודה
לגבי 2 ב2013 יצא דור חדש של טויטה קורולה (דור 11) עם גיר רציף שיש המשבחים ויש המלעיזים)
ובאותה שנה שווקו גם מהדור הקודם את יכולה לראות בעיצוב החיצוני שיש הבדל והמפרט מ2013 זה 132 כ"ס והישן זה 124 כ"ס
פרטים יותר כאן -

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה משהו מקצועי שיראה את הרכב, אני לא סומכת על המתווך, יש לכם המלצה? משהו שיראה ויבדוק הכל
כתבתי את זה על זה

• הוסף לסימניות
למעונינים למכירה רכב טיוטה קורולה 2005 166000 ק במצב מציון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה