כללי רכישת תוכנות אדובי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2064811:

ניתן עדיין לרכוש רשיון של CS6 ?
עדיף רשיון מלא ל CS6 מאשר רשיון לשנה ל-CC.

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה הראשונה - לא יודע.
ועל השניה - לדעתי עדיף רשיון לשנה ל-cc בעיקר בגלל שלא 'נתקעים' עם תוכנה ישנה.
אם תרכוש cs6 אני מניח שבעוד כמה שנים היא לא תהיה שווה משהו...
חוץ מזה שברשיון ל-cc אתה נהנה מכל העדכונים החדשים.

• הוסף לסימניות
גמאני לא מבין מה הענין בלקנות cs6 כל חודשיים יש עדכון חדש עוד שנה פלוס תרגישו כמו אחד שעובד על cs3

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;2064876:
לגבי השאלה הראשונה - לא יודע.
ועל השניה - לדעתי עדיף רשיון לשנה ל-cc בעיקר בגלל שלא 'נתקעים' עם תוכנה ישנה.
אם תרכוש cs6 אני מניח שבעוד כמה שנים היא לא תהיה שווה משהו...
חוץ מזה שברשיון ל-cc אתה נהנה מכל העדכונים החדשים.

ב-CC הרשיוןו רק לשנה! וזה עולה הרבה.
בכל אופן מישהו יכול להחכים אותי על החוקיות של רכישת חבילת CS6 ביד שניה?
זה דחוף מאוד.

• הוסף לסימניות
באיזה שהוא שלב כבר כולם יצטרכו לעבוד על cc כי הגרסאות הקודמות יאבד עליהן הקלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;2064894:
באיזה שהוא שלב כבר כולם יצטרכו לעבוד על cc כי הגרסאות הקודמות יאבד עליהן הקלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2064881:
גמאני לא מבין מה הענין בלקנות cs6 כל חודשיים יש עדכון חדש עוד שנה פלוס תרגישו כמו אחד שעובד על cs3

מישהו יכול להחכים אותי על החוקיות של רכישת חבילת CS6 ביד שניה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עננים;2065001:
מישהו יכול להחכים אותי על החוקיות של רכישת חבילת CS6 ביד שניה?

יש כזה דבר באופן תאורתי. אבל יש כל מיני תנאים והגבלות, ואם אתה לא בקי בזה יוצא שהרשיון ש"רכשת" לא יהיה חוקי מכל מקום, ואז פשוט זה בזבוז כסף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;2065361:
יש כזה דבר באופן תאורתי. אבל יש כל מיני תנאים והגבלות, ואם אתה לא בקי בזה יוצא שהרשיון ש"רכשת" לא יהיה חוקי מכל מקום, ואז פשוט זה בזבוז כסף!
זה לא כזה מסובך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עננים;2064890:
ב-CC הרשיוןו רק לשנה! וזה עולה הרבה.
זה דחוף מאוד.

חשוב לקחת בחשבון שמאחר והרבה מעצבים כבר עברו ל-CC אז לא תוכל לקבל מהם קבצים. התוכנות של אדובי פותחות קבצים רק מהגרסאות הישנות אבל לא מהחדשות. הייתי ממליץ להשקיע על CC לשנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2065389:
זה לא כזה מסובך...
תוכלו לפרט איך עושים את זה?
ובכל אופן ביד2 חיפשתי ואין בכלל תוכנות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;2065389:
זה לא כזה מסובך...

יש הרבה דברים שיכולים לגרום לרשיון לא להיות חוקי בסוף -- למשל, סוג הרשיון שהוא מוכר לך: אם זה רשיון לשדרוג, או רשיון אחד מתוך חבילה שקנטה עסק, זה לא חוקי. ועוד הרבה פרטים כאלו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה