כללי רכישת תוכנות דרך הענן של אדובי

• הוסף לסימניות
קצת חיפשתי בפורום ולא מצאתי מידע על העניין (חשוב לי מאד) מי שיוכל להאיר את עיני - יבורך!
הבנתי שכבר לא מוכרים את התוכנות בחבילות אלא רק דרך הענן כשיש לך רישיון להוריד את התוכנות ולעבוד עליהם - השאלה האם ניתן לקנות עדיין תוכנות או שזה כ"כ נחוץ ולא אפשרי לעבוד בלי התוכנות שבענן ??
התקשרתי לאדובי ואמרו לי שיחזרו אלי מהמכירות התקשרה גברת שאמרה שהם לא קשורים לאתר של אדובי והם מוכרים בנפרד את העסקאות של הענן ואמרה שזה עולה 600 דולר לשנה על כל התוכנות - מה דעתכם? נשמע אמין?
אם יש כאן מישהו/י שרכשו לאחרונה אשמח לקבל פרטים בין אם מדובר בתוכנות דרך הענן ובין אם לאו.

בתודה מראש.

נ.ב זה האתר של אדובי שמציין את העלויות - https://creative.adobe.com/plans?promoid=KLXMK
מקווה שהבנתי נכון ואם לא הסבר יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני כמה חודשים ממקניון
0525777307

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי. וב"ה מרוצה. אין טענות

• הוסף לסימניות
היום הגירסה של הענן עומד על CC0214.

הגירסה האחרונה שאפשר לקנות זה CS6, שזה 3 גירסות אחור (CS6, CC, CC2014).

שיטת השכירות של אדובי לא הולך להשתנות. כבר עברו שנים, יש להם מיליוני לקוחות, ויש כאלו שלא הצטרפו.

למה בדווקא לקנות גירסה מיושנת? העולם של הטכנולוגיה מתקדם. שמעתי את הטענה שאין שיפורים למי שעובד בדפוס בגרסאות החדשות, אבל זה כבא לא כל-כך מדויק, וגם אם כן, זה הכיוון.

אז בסופו של דבר גם אתם תצטרפו לענן. השאלה אם תהיו בין האחרונים, או בין הפורצי דרך...

אני גם הייתי מעדיף לקנות את התוכנות, והאמת שרוב היום אני משתמש ב-CS6. אבל יש לי גם מנוי לענן, ואם לא היה לי כבר את ה-CS6, הייתי מצטרף לענן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה