- הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום שבו אפשר לרכוש תוכנות של אדובי במחירים הכי נמוכים.
נכתב ע"י חיה דרליך;495625:ב"ה
אנחנו קנינו לפני כמה חודשים במקום שאפרט להלן ויצא לי ג"כ כ2000 ש"ח פחות
קנינו את זה במטרומדיה מהוד השרון הוא ג"כ מוכר על בסיס קניה מחו"ל זה לוקח כשבועיים
והוא נמצא באתר זאפ ויש עליו הרבה המלצות
אני אישית מאד ממליצה עליו אדם ישר כמו סרגל יורד עד לפרטי פרטים שהכל יהיה ברור ומתואם מראש והוא בקשר כל הזמן
הטלפון האישי שלו הוא 0528138181
דבר אחד אין לנו וזה תמיכה. ואני חושבת שאם קונים אצל קוויקסופט אולי מקבלים משהו בזה יש לברר , וכן אולי אפשר לקבל אצלהם תמיכה תמורת תשלום?
(כמו למשל אקטיבציה עוד לא עשיתי כי אני לא יודעת קודם כל איך עושים זאת ועוד איך מוודאת שאוכל אחרי זה להעביר אותו למחשב אחר כשאקנה וזאת מכיון שהאנגלית קשה לי לקרוא ולהבין)
נכתב ע"י חיה דרליך;496218:ב"ה
אם אתם רוצים פרמייר ואפטר אין את זה בעברית היחידים שיש בעברית הוא פוטושופ ואילוסטרייטר כמדומני
ובנוגע לתגובת צבי צריך בירור אבל אם מי שהוא אזרח ארה"ב שמעתי שעליו אין חולק שמותר לו לקנות בארה"ב
כפי הידוע לי כל הטענה של הסוכנים המורשים הוא שרק להם מותר למכור פה בארץ
נכתב ע"י צל99;496323:למה שיהיה לי אסור להזמין מארה"ב?
אם אני קונה פיזית בחנות מותר לי לקנות ולהכניס בתיק ארצה? אז אני קונה באתר ושולחים לי בדואר.
אני לא משווק את המוצר בארץ.
יש הסכמים בין החברה לספקים מי משווק מה, אותי זה לא אמור לעניין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים