רכישת תוכנות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקום שבו אפשר לרכוש תוכנות של אדובי במחירים הכי נמוכים.

• הוסף לסימניות
זה לא מקום, זו צורה, או בגירסה לבתי"ס, משרד החינוך וכו' או בגירסת סטודנטים, שהיא בעצם אסור להרוויח בה כסף אלא רק ללימודים, או בגירסה המלאה.

• הוסף לסימניות
אני לפני שנה וחצי+- הזמנתי מb&h.
זה יצא לי 2000 ש"ח+- פחות מהארץ.

• הוסף לסימניות
אני לפני שנה וחצי+- הזמנתי מb&h.
זה יצא לי 2000 ש"ח+- פחות מהארץ.

• הוסף לסימניות
ב"ה

אנחנו קנינו לפני כמה חודשים במקום שאפרט להלן ויצא לי ג"כ כ2000 ש"ח פחות

קנינו את זה במטרומדיה מהוד השרון הוא ג"כ מוכר על בסיס קניה מחו"ל זה לוקח כשבועיים
והוא נמצא באתר זאפ ויש עליו הרבה המלצות
אני אישית מאד ממליצה עליו אדם ישר כמו סרגל יורד עד לפרטי פרטים שהכל יהיה ברור ומתואם מראש והוא בקשר כל הזמן
הטלפון האישי שלו הוא 0528138181

דבר אחד אין לנו וזה תמיכה. ואני חושבת שאם קונים אצל קוויקסופט אולי מקבלים משהו בזה יש לברר , וכן אולי אפשר לקבל אצלהם תמיכה תמורת תשלום?

(כמו למשל אקטיבציה עוד לא עשיתי כי אני לא יודעת קודם כל איך עושים זאת ועוד איך מוודאת שאוכל אחרי זה להעביר אותו למחשב אחר כשאקנה וזאת מכיון שהאנגלית קשה לי לקרוא ולהבין)

• הוסף לסימניות
אני חסומה, איך אני מגיעה אליהם בדרך אחרת?

• הוסף לסימניות
הכוונה היתה לתגובה של צל99

• הוסף לסימניות
ב"ה
אני חושבת שכדאי לנסות מטרומדיה
מבירורים שאני עשיתי אז נדמה לי שיצא לי שהמחירים שם הוא כמו מה שאדובי עצמם מוכרים בחו"ל וכן הוא בערך המחיר שתשלמו במטרומדיה בלב יותר רגוע
בררו את הנושא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;495625:
ב"ה

אנחנו קנינו לפני כמה חודשים במקום שאפרט להלן ויצא לי ג"כ כ2000 ש"ח פחות

קנינו את זה במטרומדיה מהוד השרון הוא ג"כ מוכר על בסיס קניה מחו"ל זה לוקח כשבועיים
והוא נמצא באתר זאפ ויש עליו הרבה המלצות
אני אישית מאד ממליצה עליו אדם ישר כמו סרגל יורד עד לפרטי פרטים שהכל יהיה ברור ומתואם מראש והוא בקשר כל הזמן
הטלפון האישי שלו הוא 0528138181

דבר אחד אין לנו וזה תמיכה. ואני חושבת שאם קונים אצל קוויקסופט אולי מקבלים משהו בזה יש לברר , וכן אולי אפשר לקבל אצלהם תמיכה תמורת תשלום?

(כמו למשל אקטיבציה עוד לא עשיתי כי אני לא יודעת קודם כל איך עושים זאת ועוד איך מוודאת שאוכל אחרי זה להעביר אותו למחשב אחר כשאקנה וזאת מכיון שהאנגלית קשה לי לקרוא ולהבין)

כשקנינו גם בדקנו את האופציה של מטרומדיה.
אז נאמר לי ע"י היבואן הרשמי (קוויקסופט?) שמכירה בקופסת ריטייל אינה חוקית.

• הוסף לסימניות
דיברתי עם מטרומדיה הוא אומר שהוא לא מתעסק עם תוכנות בעברית משהו יודע על תוכנות אדובי בעברית במחיר סביר

• הוסף לסימניות
ב"ה
אם אתם רוצים פרמייר ואפטר אין את זה בעברית היחידים שיש בעברית הוא פוטושופ ואילוסטרייטר כמדומני

ובנוגע לתגובת צבי צריך בירור אבל אם מי שהוא אזרח ארה"ב שמעתי שעליו אין חולק שמותר לו לקנות בארה"ב

כפי הידוע לי כל הטענה של הסוכנים המורשים הוא שרק להם מותר למכור פה בארץ

• הוסף לסימניות
מה זה קופסת ריטייל ? אני קיבלתי חבילת פרודקשן הכל מקורי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;496218:
ב"ה
אם אתם רוצים פרמייר ואפטר אין את זה בעברית היחידים שיש בעברית הוא פוטושופ ואילוסטרייטר כמדומני

ובנוגע לתגובת צבי צריך בירור אבל אם מי שהוא אזרח ארה"ב שמעתי שעליו אין חולק שמותר לו לקנות בארה"ב

כפי הידוע לי כל הטענה של הסוכנים המורשים הוא שרק להם מותר למכור פה בארץ

למה שיהיה לי אסור להזמין מארה"ב?
אם אני קונה פיזית בחנות מותר לי לקנות ולהכניס בתיק ארצה? אז אני קונה באתר ושולחים לי בדואר.
אני לא משווק את המוצר בארץ.

יש הסכמים בין החברה לספקים מי משווק מה, אותי זה לא אמור לעניין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;496323:
למה שיהיה לי אסור להזמין מארה"ב?
אם אני קונה פיזית בחנות מותר לי לקנות ולהכניס בתיק ארצה? אז אני קונה באתר ושולחים לי בדואר.
אני לא משווק את המוצר בארץ.

יש הסכמים בין החברה לספקים מי משווק מה, אותי זה לא אמור לעניין.

אם כן זה בדיוק מה שמטרומדיה עושה הוא פשוט קונה בארה"ב כך הבנתי ממנו

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים, עזרתם לי מאד.
בקשר לשאלה אם יש בעברית, אז כפי הידוע לי בגרסת CS5 עדיין אין בכלל בעברית,
וגם התוכנות שקיימות בעברית הם רק לגרפיקה ולא לעריכת ודאו.

• הוסף לסימניות
עברית זאת אורמת לכתוב מימין לשמאל נקרא גירסת ME, המזרח התיכון (כמו הערבים אנחנו כותבים), וזה קיים רק באילוס אינדי ופוטושופ וגם בדרימוויבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה