נכתב ע"י naamah;937206:אישית, אני תמיד רוכשת תמונות על חשבון הלקוח.
זה חלק מתנאי העבודה שלי.
אין סיבה שאני אסבסד את זה.
נכתב ע"י גרף הול;937227:השאלה היא מה קורה כשקונים חבילה של תמונות מראש
נכתב ע"י סטודיו S;937266:אם הלקוח משלם (ללא קשר לקובץ הפתוח) על התמונה אז התמונה נשארת ברשותי? אפשר להשתמש בה גם לעבודות נוספות? אז למה שהלקוח יממן את אוסף התמונות שלי?
ושאלתי העיקרית היא לגבי החוקיות של הענין.
ברכישת תמונה בודדת המחיר בהתאם. נכון או לא נכון?
ועד כמה שהבנתי רכישת חבילה של תמונות או קרדיטים וכד' יכולה להיות למשתמש אחד בלבד, ואין אפשרות חוקית של רכישת חבילות בשיתוף מספר רוכשים. נכון?
לגבי רכישה בשיתוף - כל משתתף זכאי לכל התמונות?נכתב ע"י naamah;937272:אני תמיד נותנת את האופציה ללקוח לרכוש בעצמו את המנוי לאתר תמונות, ואני אוריד מהמנוי שלו. משום מה, כמעט אף אחד לא בוחר באופציה הזו.
ויש אפשרות חוקית של רכישת חבילה בשיתוף מספר רוכשים.
באיזה אתרים?נכתב ע"י naamah;937272:ויש אפשרות חוקית של רכישת חבילה בשיתוף מספר רוכשים.
ואם הוא משלם עבור התמונה - התמונה היא שלך או שלו?נכתב ע"י mig;937275:אני מחזיקה קבוע מנוי בשאטרסטוק ואני דואגת שזה יהיה משתלם לי...
זה מאד נוח בעבודה.
בכל מקרה כשלקוח רוצה משהו ספציפי שאינו נמצא במאגר או שדורש תשלום - ברור שזה על חשבונו וזה כמובן מעוגן בהסכם עבודה בינינו.
רוב האתרים מאפשריםנכתב ע"י ונתנו10;937310:באיזה אתרים?
מישהו יודע לענותנכתב ע"י גילה;937326:ואם הוא משלם עבור התמונה - התמונה היא שלך או שלו?
חוקית היא לא של בעל המנוי?
את יכולה לרכוש עבור מישהו? להעניק תמונה למישהו?
(אני מתכוונת בעיקר לשאטרסטוק)
נכתב ע"י esw;937465:ברצינות אתם גובים כסף בנפרד על תמונה שרכשתם עבור הלקוח?
אני כשאני צריכה לרכוש תמונה אני עושה חשבון אם זה משתלם לי במחיר שאני מקבלת על העבודה, ומכלילה את זה בתשלום שקיבלתי.
נכתב ע"י naamah;940478:בעבודה האחרונה שביצעתי ללקוח,
שווי התמונות הגיע ל-1200 ש"ח.
נכון שגם שווי העבודה עצמה לא היה נמוך כלל, אבל אין סיבה שאסבסד סכום כזה.
הלקוח כמובן ידע על כך מראש והתמונות נרכשו רק לאחר אישורו לכל תמונה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים