רכישת gps

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מכשיר GPS באחד האתרים נותני ההנחות של black friday
רק אין לי שמץ של מושג, מה טוב, ואם בכלל התוכנה טובה בכל מדינה, ואם אפשר להתקין על המכשיר ממשק עברי...
בקיצור, אין לי עלזה שמץ של מידע,
כל מי שיכול לעזור, יבורך!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1137028:
אני רוצה לקנות מכשיר GPS באחד האתרים נותני ההנחות של black friday
רק אין לי שמץ של מושג, מה טוב, ואם בכלל התוכנה טובה בכל מדינה, ואם אפשר להתקין על המכשיר ממשק עברי...
בקיצור, אין לי עלזה שמץ של מידע,
כל מי שיכול לעזור, יבורך!!

תשאל ב"תוכנה חומרה רשתות".
בעבר שאלתי שם, וצדיק בשם 'פרסומון' עזר לי מאוד.
קניתי בהמלצתו מכשיר כאן: http://www.ebay.com/itm/190586674363?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
במשהו כמו $40. וזה עובד מצוין, ברוך השם.
למרות שזה מגיע עם המפה של הארץ - מומלץ אבל להתקין תוכנה מחדש. הדבר אפשרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1137228:
תשאל ב"תוכנה חומרה רשתות".
בעבר שאלתי שם, וצדיק בשם 'פרסומון' עזר לי מאוד.
קניתי בהמלצתו מכשיר כאן: http://www.ebay.com/itm/190586674363?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
במשהו כמו $40. וזה עובד מצוין, ברוך השם.
למרות שזה מגיע עם המפה של הארץ - מומלץ אבל להתקין תוכנה מחדש. הדבר אפשרי.

תודה רבה! הדגם הזה עדין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
ואפשר להתקין על זה ממשק בעברית?

• הוסף לסימניות
הדגם רלוונטי. למה לא?

הוא מגיע עם אופציה של ממשק בעברית. אבל מאוד מומלץ להתקין תוכנה אחרת.

• הוסף לסימניות
על מכשיר ספציפי אין לי המלצה,
אבל על תוכנה-איך לא--Igo

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1137353:
הדגם רלוונטי. למה לא?

וזה טוב לרכב רגיל? נח לשימוש למישהו לא צעיר מדי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י s976;1137353:
הדגם רלוונטי. למה לא?

כמה עולה להתקין ממשק עברית, או שאפשר אולי להוריד בחינם מהרשת, כי ברוב המכשירים אין עברית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1137453:
וזה טוב לרכב רגיל? נח לשימוש למישהו לא צעיר מדי?

זה לא קשור למכשיר אלא לתוכנה של ניווט. בדרך כלל מדובר בIGO
התוכנה די ידידותית. בפרט שאם משתמשים בתדירות - אז מתרגלים.
(אשתי משתמשת בה לעתים רחוקות, ובאמת קצת מסתבכת כל פעם)

• הוסף לסימניות
לדעתי לקנות בארץ עדיף.

קנינו בארה"ב אמרו לנו שאין בעיה להתקין מפות של ישראל, ב - Mio ישראל הסבירו לנו שלהתקין מפות יעלה יותר ממחיר המכשיר בארה"ב...
נתנו את המכשיר למישהו שמבין הוא פרץ אותו התקין מה שצריך אבל אז בכל צומת ברגע שצריך להחליט ימינה או שמאלה המכשיר נתקע וכרגיל אומר...חישוב מסלול מחדש...

מכשיר ניווט בסיסי זה לא דבר כ"כ יקר, רצוי לקנות בארץ לקבל שרות ועדכונים בכל זמן שנדרש.

לגבי אדם מבוגר לדעתי אין מכשירים למבוגרים זה משהו שדורש לימוד לא מסובך כל אחד בקצב שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו נועה;1137572:
לדעתי לקנות בארץ עדיף.

קנינו בארה"ב אמרו לנו שאין בעיה להתקין מפות של ישראל, ב - Mio ישראל הסבירו לנו שלהתקין מפות יעלה יותר ממחיר המכשיר בארה"ב...
נתנו את המכשיר למישהו שמבין הוא פרץ אותו התקין מה שצריך אבל אז בכל צומת ברגע שצריך להחליט ימינה או שמאלה המכשיר נתקע וכרגיל אומר...חישוב מסלול מחדש...

מכשיר ניווט בסיסי זה לא דבר כ"כ יקר, רצוי לקנות בארץ לקבל שרות ועדכונים בכל זמן שנדרש.

לגבי אדם מבוגר לדעתי אין מכשירים למבוגרים זה משהו שדורש לימוד לא מסובך כל אחד בקצב שלו.

התאוריה שלך אכן נכונה,
אבל להוי ידוע שמי שלא הולך לשחק עם המכשיר, שלא יקנה..
כי חבל, כבישי מדינת ישראל משתנים כל הזמן, ועידכון מפות לIGO עולה משהו כמו 250 שקל, שזה מחיר חצי מהמכשיר עצמו..
כך קרה לי ושכב המכשיר בבית כמעט שנה כאבן שאין לה הופכין, כי על המכשיר שילמתי משהו כמו 550-600 שקל, והעידכון עלה חצי מזה, אז למה מה קרה?
עד שבא חבר ואמר לי עזוב אותך, יש ברחבי הרשת את התוכנות שלהם, תתקין לבד משהו מעודכן, ומאז ישתבח שמו..
כך שמי שלא הולך לשחק עם המכשיר ולהשים תוכנות מבחוץ, חבל, כי זה יעלה המון כסף העידכונים..

• הוסף לסימניות
יש תוכנות פשוטות יותר בלי כל האופציות שיש בigo, זה מאותה החברה, אבל זה לאנשים שמסתבכים...
לגבי עצם הענין, כבר קניתי כמה וכמה מכשירים, והם מעולים.
ניתן להתקין עליהם בקלות את מפות ישראל.
אני מעדכן אותם כל הזמן והם מצוינים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1137615:
יש תוכנות פשוטות יותר בלי כל האופציות שיש בigo, זה מאותה החברה, אבל זה לאנשים שמסתבכים...
לגבי עצם הענין, כבר קניתי כמה וכמה מכשירים, והם מעולים.
ניתן להתקין עליהם בקלות את מפות ישראל.
אני מעדכן אותם כל הזמן והם מצוינים.

אשמח מאד לפרוט של דגמים,
ואם אפשר גם לקישור בשביל להוריד את העדכונים, ואת הממשק.:)

• הוסף לסימניות
לגבי הדגם, מה שנתנו לך בתחילת האשכול זה הדגם, אותו אני קונה תמיד והוא מעולה.
(אגב, כתוב גם שם שאני הוא זה שהצעתי והמלצתי על זה, אז אם תרצו לשמוע עוד המלצות אז חכו עוד קצת).
לגבי הלינקים תפנו אלי למייל שבחתימתי.

• הוסף לסימניות
החברה המומלצת היא QUE עם תוכנה של I GO

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה