רכסים- קצת מידע

• הוסף לסימניות
אני מחפשת תושבת רכסים, שמכירה את הישוב כבר עשרים שנה לפחות, שתוכל לספר לי על רכסים כמה שיותר לצורך כתיבת סיפור.
אני מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי בעצמו או להפנות אותי למישהי מתאימה.

• הוסף לסימניות
איזה אנשים צדיקים יש כאן בפורום!!! התרגשתי.
תוך כמה דקות כבר קבלתי כמה תגובות באישי עם מידע, טלפונים ונכונות לעזור.
אני לא אחשוף את זהותם של המגיבים, רק של אחד מהם, בתקווה שהוא יסלח לי.
מדובר בקקטוס. הסיבה שאני חושפת את השם שלו, זה בגלל ששמתי לב, שהוא תמיד מוכן לעזור, תמיד משתדל להגיב ולסייע. זה ממש מיוחד וממחיש את החסד שבפורום הזה, ולכן אני מפרסמת את שמו, בלי ידיעתו. קקטוס, סליחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;1199806:
איזה אנשים צדיקים יש כאן בפורום!!! התרגשתי.
תוך כמה דקות כבר קבלתי כמה תגובות באישי עם מידע, טלפונים ונכונות לעזור.
אני לא אחשוף את זהותם של המגיבים, רק של אחד מהם, בתקווה שהוא יסלח לי.
מדובר בקקטוס. הסיבה שאני חושפת את השם שלו, זה בגלל ששמתי לב, שהוא תמיד מוכן לעזור, תמיד משתדל להגיב ולסייע. זה ממש מיוחד וממחיש את החסד שבפורום הזה, ולכן אני מפרסמת את שמו, בלי ידיעתו. קקטוס, סליחה!

רכסימי אמיתי!

• הוסף לסימניות
רק עכשיו ראיתי את הודעתך.
אם תצטרכי עוד משהו, בבקשה.
(המשפחה שלי 35 שנה ברכסים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה