דרוש מידע רמאדן ותחבורה

• הוסף לסימניות
מה באמת יהיה הסוף?
מהשקיעה ועד שעה וחצי חארי התחבורה בעיר מודיעין עילית כמעט שובתת
מי שלא זכר לצאת קודם אחת דינו- להמתין שעה וחצי בתחנה או לנסות לקוץ מתחנה לתחנה אולי ישיג איזה אוטובוס שחרדי נוהג בו.
ואם יש אוטובוס יחיד שאמור לצאת בשעה 7 אז הוא לא יצא.-

באמת כך זה אמור להיות רישמי מטעם משרד התחבורה
החברה לא אמורה לחפש נהגי תחלופה ממלאי מקום זמניים לחודש שלם?
קו 304 לדוגמא מהרנוף למודיעין עילית כבר לא יצא 3 שבועות ברציפות בימי חמישי (לא כולל שבוע שעבר
כי האוטובוס האחרון בשעה 7.

נשמע לי הזוי ומטורף.
רק לי? או שזה באמת ככה?
מי אמור לטפל בזה מחדל מול חברת קווים? העיריה? משרד התחבורה?
כמו שיש ועד עובדים אולי יהיה ועד נוסעים?

• הוסף לסימניות
החברה לא אמורה לחפש נהגי תחלופה ממלאי מקום זמניים לחודש שלם?
הממלאי מקום לא צמים בראמדן?....
פעם אמר לי אחד ממנהלי התח"צ, שעל כל עשרה נהגים שבאים לעבוד 7 מוסלמים 2 אתיופים ואחד יהודי.
פשוט אין לכך פיתרון (עד שיעלו את הכסף והתנאים לנהגים)

• הוסף לסימניות
לא נעים לאמר אבל אחד הדברים הכי טובים פה במדינה זה שלערבים יש כבוד לדת, תבדקו את זה, ערבי דתי [ורובם כאלו] מכבד יהודי דתי יותר מאשר חילוני, והרבה חוקים שעוזרים לציבור החרדי ולאיפשור החיים על פי התורה במדינה שונאת דת נחקקו הודות לכך

• הוסף לסימניות
לא נעים לאמר אבל אחד הדברים הכי טובים פה במדינה זה שלערבים יש כבוד לדת, תבדקו את זה, ערבי דתי [ורובם כאלו] מכבד יהודי דתי יותר מאשר חילוני, והרבה חוקים שעוזרים לציבור החרדי ולאיפשור החיים על פי התורה במדינה שונאת דת נחקקו הודות לכך
לא תמיד, ולא בהכל וחבל על ההכללה,
כי מהיכרות אישית שלי (עבודה) יש דברים שהחילונים הרבה יותר מבינים ומכבדים.

• הוסף לסימניות
לא תמיד, ולא בהכל וחבל על ההכללה,
כי מהיכרות אישית שלי (עבודה) יש דברים שהחילונים הרבה יותר מבינים ומכבדים.
נכון שלא תמיד, אבל כן בהכללה... חוץ מההיבט הדתי [של האמונה בא-ל אחד] יש גם אחוות מיעוטים, וזה מנסיון של עבודה והתנדבות עם ערבים

• הוסף לסימניות
הממלאי מקום לא צמים בראמדן?....
אז שיהיו ממלאי מקום שהם לא מבני הדודים

פעם היה פירסומת בעיר של איזה אחד עם 'פראק' שמזמין מעל 'במת בית המדרש' את כל האברכים להיות נהגים כי זאת משכורת מצויינת
חשבתי שהרבה קפצו על המציאה :(
לא נעים לאמר אבל אחד הדברים הכי טובים פה במדינה זה שלערבים יש כבוד לדת
במחילה
אבל לא הבנתי מה הקשר

כשמורה צריכה חופש היא משאירה כיתה ללא מורה?
כשמנתח יוצא לחופשה הוא לא משאיר כונן?

למה רק תחבורה יכולה להשאיר תושבי עיר שלמה יתר משעה וחצי ללא תחבורה?
כך גם באגד? דן? ביתר? מודיעין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה