עזרה רמאויות מחברות 'ביטוח'

• הוסף לסימניות
שלו'
רציתי לדעת ממי שיודע
מה עושים במקרה של חברה שיכול להיות שמרמה
(ולפי העצבים של המוקדנית 'עליתי' על זה...)
המקרה היה כזה- לפני דקות ספורות קבלת שיחה 'תמימה'
בה הפקידה התענינה אם אני רוצה להמשיך ביטוח על המקרר והמכונת כביסה
בעוד אני זוכרת, אמנם לא ב100%, שלא כך
ועוד הפקידה היתה 'שקופה'
המס' שלהם הוא
מה עלי לעשות כעת?
מבחינה הלכתית ומבחינה חוקית

• הוסף לסימניות
נוכלות מפורסמת.
הכי פשוט לסרב להצעת הביטוח.

• הוסף לסימניות
פעם הודיעו לי שאני מבוטחת בביטוח סיעוד בחברה אמינה גדולה.
התוכחתי שלא הסכמתי, ושישמעו הקלטות,
החלטתי לא להרפות.
מדובר היה בסכום מצטבר של כ1000 שח.
שלחתי תלונה לישרכארט שיחזירו את הכסף,
ונדנדתי לחברה עם מכתבים אסרטיביים,
וקיבלתי את ההחזר.

לא מתאים לי להתעקש על כאלו דברים, כי אין לי כח להתמיד,
אבל כשגיליתי התמדה- הרווחתי.

• הוסף לסימניות
בהחלט יש בזה רמאויות.
מתקשרים 'רק לבדוק שוב את הכתובת והטלפון וכו''.

בכל פעם שיש לי שיחה עם נציג של חברת ביטוח, אני אומר בקול ברור: 'היות והשיחה מוקלטת, אני מצהיר כאן בצורה שאינה משתמעת לשני פנים: בשיחה זו לא הסכמתי לאשר שום דבר וכו' וכו''.

באופן זה, גם אם הנציג רצה לרמות, הוא יחליט שלא כדאי להתעסק איתך, ויעבור לקרבן הבא...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
ממשיכים הלאה....
פונה לב"בים שפה
דרוש מידע על דירה בב"ב
באזור עזרא נחמיה
מחיר סביר (בכל זאת מגיעים מהדרום...)
ותנאים טובים
לשכירות!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה