דרוש מידע רמה רוחנית במלונית קורונה

• הוסף לסימניות
לא היה צריך לקרוא את הכתבה מוואלה, מספיק לשמוע איך משפחות חוזרות ומתארות בעיניים נוצצות איך הם נהנו ושהילדים לא רצו לחזור. והדבר מובן: מתי יוצא למשפחה חרדית להיות במלון כמעט שבועיים בחינם?
גם ביתד נאמן הובא שבחגים נפשו מעל 20 אלף חרדים במלוניות, ויהודה אבידן שהיה אחראי על המלוניות בגל הראשון ומעורב בענין עד היום סיפר שבכל יום יוצא מלון שלם מב"ב ומלון שלם מירושלים!
אני אישית מכיר הרבה אנשים שעשו את כל ההשתדלות להדבק כדי לזכות במלון חינם. האבסורד הוא שבין ה'נופשים' נמצאים מכחישי קורונה רבים שלא שמרו כלום, אך כאשר זיהו את ההזדמנות לקבל נופש חינם על חשבון המדינה הציונית המטומטמת, הם רצו לעשות בדיקה כשהרגישו לא טוב והסתערו בחדוה על המלוניות.
היה צריך לתת לאנשים מענק מכובד שישארו בבית, או מלוניות לחולים לבד, או לחלופין לשלוח את כל המשפחה לבית הארחה מדרגה ד' ששם יאכלו פיתות עם צנון.
בטוח שאם היו עושים כך, אחוז ההדבקה אצלינו היה יורד, אך המדינה מתנהלת בעיוות נוראי, כך שמה שנכנס לאנשים בראש זה שהכי גרוע אם הם ידבקו - הם יזכו לנופש משפחתי שלא זכו ולא יזכו לו כל ימי חייהם.

• הוסף לסימניות
לא היה צריך לקרוא את הכתבה מוואלה, מספיק לשמוע איך משפחות חוזרות ומתארות בעיניים נוצצות איך הם נהנו ושהילדים לא רצו לחזור. והדבר מובן: מתי יוצא למשפחה חרדית להיות במלון כמעט שבועיים בחינם?
גם ביתד נאמן הובא שבחגים נפשו מעל 20 אלף חרדים במלוניות, ויהודה אבידן שהיה אחראי על המלוניות בגל הראשון ומעורב בענין עד היום סיפר שבכל יום יוצא מלון שלם מב"ב ומלון שלם מירושלים!
אני אישית מכיר הרבה אנשים שעשו את כל ההשתדלות להדבק כדי לזכות במלון חינם. האבסורד הוא שבין ה'נופשים' נמצאים מכחישי קורונה רבים שלא שמרו כלום, אך כאשר זיהו את ההזדמנות לקבל נופש חינם על חשבון המדינה הציונית המטומטמת, הם רצו לעשות בדיקה כשהרגישו לא טוב והסתערו בחדוה על המלוניות.
היה צריך לתת לאנשים מענק מכובד שישארו בבית, או מלוניות לחולים לבד, או לחלופין לשלוח את כל המשפחה לבית הארחה מדרגה ד' ששם יאכלו פיתות עם צנון.
בטוח שאם היו עושים כך, אחוז ההדבקה אצלינו היה יורד, אך המדינה מתנהלת בעיוות נוראי, כך שמה שנכנס לאנשים בראש זה שהכי גרוע אם הם ידבקו - הם יזכו לנופש משפחתי שלא זכו ולא יזכו לו כל ימי חייהם.
עוד פעם אתה מוציא דברים מהקשרם. אף אחד לא נדבק בכוונה
אבל אם כבר נדבקו והקושי בבית גדול וכו' תקרא את ההודעה הקודמת שלי
מאחלת לך שלא תתנסה בזה
ושתהיה לך בריאות איתנה

• הוסף לסימניות
היה צריך לתת לאנשים מענק מכובד שישארו בבית,
מסכימה.
בעלות של המלונית, היה אפשר לממן לאותה משפחה משחקים ושאר דברים שיעזרו להם.
או מלוניות לחולים לבד
ומה עם ההורים חולים, מה אז?
או לחלופין לשלוח את כל המשפחה לבית הארחה מדרגה ד' ששם יאכלו פיתות עם צנון.
תסלח לי אבל זו הצעה ממש לא ראויה,
כבר הרבה זמן שהמשבצת של החרדי מחמד פנויה ביש עתיד, אולי זה מתאים לך?
אני אישית מכיר הרבה אנשים שעשו את כל ההשתדלות להדבק כדי לזכות במלון חינם.
ואני אישית מכירה חילונים שהסתובבו חופשי כשהם חולים בנגיף. אז?

• הוסף לסימניות
תפסיקו להיתמם. לא דיברתי בהכללה, אבל יש רבים בציבור שלנו שחושבים ונוהגים כך.
אין צורך לערב כל פעם את החילונים בדיון, דיברתי על ההתנהלות של הציבור החרדי.
ומה לעשות, יש אצלינו עיוותים, ולא כל מי שמדבר עליהם הוא חבר ביש עתיד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תפסיקו להיתמם.
מישהו פה היתמם ואמר שזה בכלל לא קיים?
אבל לא כל מה שקיים הופך להיות תופעה.
ואין צורך לערב כל פעם את החילונים בדיון
צודק!
כל הזמן רק מחפשים אותם,
הגיע הזמן להניח להם קצת.
בוא נמשיך לדבר על החרדים.

• הוסף לסימניות
הכי נוח לברוח לזירה של חילונים - חרדים במקום להודות בבעיות ולדבר עליהם

• הוסף לסימניות
עוד פעם אתה מוציא דברים מהקשרם. אף אחד לא נדבק בכוונה
אתה בטוח בזה?
אולי תפנה למקשרי קהילה בקופ"ח ותשמע קצת סיפורים אחרים?
נכון שזה מיעוט, והרוב נשמרו ואנחנו משפחות ברוכות עם דירות קטנות וקשה וכו' וכו'
אבל לצערנו היו גם מקרים של אנשים שניצלו את ההזדמנות כדי לקבל בית מלון 5 כוכבים על חשבון המדינה.
ואם הם היו יודעים באופן חד משמעי שאין מלונות 5 כוכבים אלא רק בתי ספר שדה או בתי הארחה- האחוז הזה לא היה נדבק.

• הוסף לסימניות
תפסיקו להיתמם. לא דיברתי בהכללה, אבל יש רבים בציבור שלנו שחושבים ונוהגים כך.
אין צורך לערב כל פעם את החילונים בדיון, דיברתי על ההתנהלות של הציבור החרדי.
ומה לעשות, יש אצלינו עיוותים, ולא כל מי שמדבר עליהם הוא חבר ביש עתיד.
צודק בכל מילה!!!
אני נתקלתי בעבר בקרובי משפחה שגיכחו עלי על כך שהייתי עטוי במסכה רח''ל ושנגמר קורונה וכו' כמובן שלא הגבתי. יש לציין שמדובר גם במפירי בידודים וכו' ואכמ''ל
מה שקרה אח''כ הוא שלא עבר זמן רב ולפתע שמועה התגנבה לאוזניי שהם, כן!! הם שאמרו שאין קורונה שוהים במלונית קורונה...
באשר ליש עתיד תרגיש בנח, למה נתת להם אופציות חליופיות רלוונטיות בהרבה מהפיתה והצנון אלא שכנראה זה לא מספק אותם...

• הוסף לסימניות
היינו בכינר, והאוירה שם הייתה מצויינת ותורנית, חיידר לילדים, ישיבת בין הזמנים לבחורים, האברכים מסרו שיחות, והיו שלוש קהילות,ליטאית חסידית וספרדית, היה מאוד נחמד, ובליל שישי עשו מעמד הסיומים.
זה כל הזמן משתנה ואנחנו יצאנו לפני ארבעה ימים.

• הוסף לסימניות
ואם הם היו יודעים באופן חד משמעי שאין מלונות 5 כוכבים אלא רק בתי ספר שדה או בתי הארחה- האחוז הזה לא היה נדבק.
לחזק את דבריך רק אזכיר שבתחילת התפרצות הקורונה נפתחה מלונית למבודדים בסמינר אור החיים בב''ב אלא שזה לא סיפק את הציבור והיא נשארה פנויה לגמרי ונסגרה מחוסר עניין לציבור....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי 2 חברות שנדבקו הן ומשפחותיהן, ברמות קושי שונות ופונו לשניר ולבית וגן. שתיהן מאד מאד מרוצות ורק משבחות את המקום והצוות ושמחות על ההחלטה להתפנות.
אבל
למרות 2 השליליים שנבדקו שוב ביום היציאה היא ממש לא רצתה להישאר עוד. היה שבוע נחמד ודי. מיצינו..
השניה נסעה רק בערב שבת אבל גם היא לא מעוניינת להישאר מידי הרבה למרות ההקלה הגדולה (היא מרגישה זוועה והגיעה כמעט לאשפוז, כך שזו באמת הקלה אדירה. בנוסף לזה שאין לה מי שיעזור לה באזור הבית בקניות וכו )
כך שאני לא מאמינה שהמספרים של המתעקשים להישאר ממש גדולים....
וגם אם נשארים ילדים שליליים, עדיין כל המחלימים יכולים לצאת לקניות וסידורים וזה בידוד אחר לגמרי!

• הוסף לסימניות
תסלח לי אבל זו הצעה ממש לא ראויה,
כבר הרבה זמן שהמשבצת של החרדי מחמד פנויה ביש עתיד, אולי זה מתאים לך?

אולי תפני את זה לכל אותם אלו שחיפשו להתפנות אך ורק למלונות חמישה כוכבים עם תנאים והפעלות וארוחות כי "מגיע לנו נדבקנו בקורונה".
אני בטוחה שאם לפני סוכות היו מודיעים שאין יותר מלונות אלא רק פנימיות של ישיבות משום מה אחוזי ההדבקה בציבור החרדי היו יורדים

• הוסף לסימניות
יש לי 2 חברות שנדבקו הן ומשפחותיהן, ברמות קושי שונות ופונו לשניר ולבית וגן. שתיהן מאד מאד מרוצות ורק משבחות את המקום והצוות ושמחות על ההחלטה להתפנות.
אבל
למרות 2 השליליים שנבדקו שוב ביום היציאה היא ממש לא רצתה להישאר עוד. היה שבוע נחמד ודי. מיצינו..
השניה נסעה רק בערב שבת אבל גם היא לא מעוניינת להישאר מידי הרבה למרות ההקלה הגדולה (היא מרגישה זוועה והגיעה כמעט לאשפוז, כך שזו באמת הקלה אדירה. בנוסף לזה שאין לה מי שיעזור לה באזור הבית בקניות וכו )
כך שאני לא מאמינה שהמספרים של המתעקשים להישאר ממש גדולים....
וגם אם נשארים ילדים שליליים, עדיין כל המחלימים יכולים לצאת לקניות וסידורים וזה בידוד אחר לגמרי!
היינו במלונית, נהנינו ולמרות זה אחרי שבוע מיצינו והלכנו. אבל היה הרבה שנשארו הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
לחזק את דבריך רק אזכיר שבתחילת התפרצות הקורונה נפתחה מלונית למבודדים בסמינר אור החיים בב''ב אלא שזה לא סיפק את הציבור והיא נשארה פנויה לגמרי....
היו בהחלט מלוניות שהתנאים שם היו בפירוש גרועים יותר מהבית.

למה מי שחולה אמור לקבל תנאים ירודים?
לא הבנתי, שילמתם כסף למישו על משו?
אם הייתם משלמים אולי תקבלו תנאים של דיור מוגן
כרגע שנותנים לכם בחינם אמרו תודה ומה שחסר תסתדרו בכוחות עצמכם (ברוב המקומות ניתן לקבל חבילות עד לפתח המלון...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה