עזרה רמותים? היו אצלכם בשכונה מקרים עם איש לבוש בניילונים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בכביש רמות מסתובב תימהוני לבוש ניילונים, ראיתי אותו מספר פעמים באזור הקניון. המראה שלו דוחה. אבל לא עשה שום מעשה חריג. אתמול בשדרות גולדה מאיר הוא חסם לאשתי את המעבר באמצע הליכה, והחל לרוץ אחריה, אחד הרכבים הבחין בה ואסף אותה. הוא הוריד אותה בצומת רמות ואז גילתה שתעודת הזהות שלה אבדה ובה אשראי רב קו ומזומן. אני לא רוצה להרחיב באיך היתה נראית אחרי מעשה וכמה זמן לקח לה (אם בכלל) להתאושש מהטראומה.
האם נתקלתם באיש כזה? האם ידוע לכם שהיו סביבו מקרים חריגים? האם היו פניות של תושבי רמות למשטרה עליו?
ודבר נוסף: הנהג הצדיק שאסף אותה. הייתי רוצה להודות לו, וגם בתקווה אחרונה למציאת האבידה, אולי בכ"ז נפל אצלו ברכב. איך אוכל להגיע אליו בלי פרטים מזהים? איפה אפשר לפרסם ושיגיע אליו איכשהו?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם הסיפור לא יעודן במקצת,
יש סכנה שתראה כאן מיד את המנהלים החביבים.

• הוסף לסימניות
ולמה לא להגיש תלונה במשטרה כולל אובדן תעודת זהות וכרטיס אשראי? (יש מצלמות בכביש ולפי מספר הרכב אפשר לאתר את הנהג האדיב.

• הוסף לסימניות
מוכר מאד מהאזור לפני תקופה הוא זרק אבנים מהגשר שמיד אחרי הר חוצבים, הגיע משטרה עיכבו אותו ו...הוא יצא מהדלת האחורית.

• הוסף לסימניות
ניילונים??
הכוונה לנעלי בית ענקיות שהן גוש ניילון פלסטיקים ושקיות עם הרבה סלוטייפ?
ושקיות פח על כל הגוף?
אני רואה אותו בשבת אחרי צהריים בכתל הרבה פעמים. יכול להיות שתהיה צורה לתפוס אותו ביציאה מהכתל מיד במוצש.
נראה מקרה למוסד סגור.

• הוסף לסימניות
כתבו פה לפני כן שהוא זרק אבנים, והמשטרה עצרה אותו והוא ברח.
מה יותר טוב מזה לחשש לשלום הציבור?
אם היו עוצרים ושופטים את כל מי שזורק אבנים ובורח....
ונראה לי שאם הוא לוקה בנפשו, אז צריך שהוא יהווה ממש סכנה בשביל מאסר.

• הוסף לסימניות
עד לפני כמה חודשים הוא היה מסתובב בקביעות בבית וגן באיזור הכיכר והשטיבלעך

באמת בתקופה האחרונה אני רואה אותו הרבה הולך על כביש רמות

• הוסף לסימניות
בעלי ראה אותו מס' פעמים בשבתות בבית הכנסת שומרי החומות ברמות ד'.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הוא מסתובב הרבה בעוד מקומות
למשל - בזכרון משה...
כמו שאמרו- נראה שחייב טיפול דחוף

• הוסף לסימניות
הוא מתפלל קבוע בשומרי החומות ברמות (בשבת ראיתי אותו) וכן בשבועות ראיתי אותו בכביש רמות ליד הגשר, אין לי מושג מה הוא ואיך הוא אבל זה משהו משונה מאד...

• הוסף לסימניות
אכן, בעבר היינו פוגשים אותו ברחביה
היום בשכונת רמות

• הוסף לסימניות
מתפלל קבוע בשומרי החומות
בשבת במניין ספרד ב 8:30
הוא גר ליד שומרי חומות למעלה ליד מגדל המים

• הוסף לסימניות
רק לפני שלושה שבועות נתקלנו בו בכניסה לי-ם [אני לא ירושלמית] בתחנה הראשונה.
חיפש בפחי האשפה משהו. נטול כיפה, שיער פרוע ודביק?

הבת שלי לא גומרת לדבר על האומללות שלו.

והנה אני רואה כאן שהוא מבוקש NO, 1

• הוסף לסימניות
ונראה לי שאם הוא לוקה בנפשו, אז צריך שהוא יהווה ממש סכנה בשביל מאסר.

ועכשיו לעובדות והנהלים, אדם ששוטר מתרשם שהינו לוקה בנפשו ויכול להוות סכנה לשלום הציבור נלקח אחר כבוד לראות פסיכיאטר תורן בביה"ח הקרוב ומה שהוא פוסק - נעשה.

כדי להכניס אדם לוקה לאשפוז קבוע זה אכן תהליך שלוקח זמן (נכנס לחודש, יוצא עד שנעצר שוב, וחזר חלילה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה