רמזור מהשמים

• הוסף לסימניות
זה מה שנחת אצלי במרפסת
ככה בלי שום הודעה מוקדמת.
הוא היה משתף ממש מעולה
חיכה בסבלנות שאני ירוץ להביא מצלמה.
עשה כמה פזות, נעלם ולא חזר שוב...
IMG_6809-.jpg
IMG_6819.jpg
IMG_6809.jpg

• הוסף לסימניות
תפיסה מדהימה של הרגע!
התמונה השניה יפה ממש!!

• הוסף לסימניות
יאאא, איזה כיפלך שנחת לך כזה חמודון במרפסת!
ועוד שיצאו לך כאלה תמונות....
יפוווות
חבל שלא עשית לו תמונת תקריב ממש של העיניים והמקור, ככה עם בוקה מהמם
ואווו... חלום...

• הוסף לסימניות
וואו!!!
תמונות מהממות!
קומפוזיציות מעולות!
הכי אהבתי את השתיים הראשונות!

• הוסף לסימניות
יאאא, איזה כיפלך שנחת לך כזה חמודון במרפסת!
ועוד שיצאו לך כאלה תמונות....
יפוווות
חבל שלא עשית לו תמונת תקריב ממש של העיניים והמקור, ככה עם בוקה מהמם
ואווו... חלום...

תודה מקסימות
הלוואי יותר תקריב
גם ככה יש פה קרופ רציני.
הייתי מתקרבת יותר, לא היה לי שום סיכוי לתמונות.

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות
היית מצחיקה אותו אולי הוא לא היה בורח

• הוסף לסימניות
מה רבו...
תמונות צבעוניות ויפות!!

• הוסף לסימניות
כמה מקסים
תפיסה של רגע מיוחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

• עצוב
Reactions: NOA#1 //
0 תגובות
---

פגש אותי פעם מישהו

לא שומר תורה.

לא מקיים מצוות.

עמד.

הסתכל.

שאל.

הוא לא הבין למי אני עובדת,

צחק על מה שאני מאמינה,

חשב שאני מפספסת.

ולא הסתיר.

ואני עמדתי שם,

קטנה, מבולבלת

שמעתי,

הכחשתי.

היה לי קשה.

אבל לא ויתרתי לו.

לא התביישתי,

עמדתי זקוף

הסתכלתי לו בעיניים.

ורציתי לצעוק לו,

שלעולם,

לעולם,

הוא לא ירגיש את התחושה,

את החיבוק.

ואף אחד לא יצליח לשכנע אותי

שיש יותר מזה.

כי תחושה של קירבה-

זה משהו שאין לה מילים.

---

המשכתי בחיים שלי,

חשבתי שקטן עלי,

אבל האיש חזר שוב.

ושוב צחק.

ושוב זלזל.

והוא לא ידע מה הוא עושה לי.

אני גם לא ידעתי.

זה פשוט חזר אלי בכל פעם של חולשה.

ואז,

נמאס לי ממנו.

החלטתי, שאם זה אמת,

זה חזק מהכל.

ואם זה לא-

אז אולי נפלתי בפח.

כן

ככה הרגשתי.

והלכתי לבדוק,

והלכתי לשמוע.

ולא הסתפקתי בשאלה,

ולא בשתיים.

הייתי מבולבלת מאד.

מאד.

לא הבנתי מה קורה לי,

התמימות נצלה את ההזדמנות לברוח.

ונשארתי לבד.

רק אני

והאיש.

אם האיש הזה היה אדם מהרחוב.

לא הייתי רוצה לצאת לרחוב.

הוא הפחיד אותי.

עשה אותי קטנה.

וכשהייתי יוצאת,

הייתי עושה הכל כדי לא לפגוש אותו.

אבל-

האיש הזה לא היה ברחוב.

הוא היה בתוך הלב שלי.

ואת הלב שלי אני לא יכולה לזרוק.

אז המשכתי להתמודד.

ולצעוק לו שיפסיק.

וייתן לי לחיות בנחת,

אבל הוא תמיד היה שם להזכיר לי

שאני טיפשה

מאמינה במה שאומרים לי

אז רצתי יותר מהר,

לחפש עוד תשובות, עוד.

שלא יגיד לי שאני לא יודעת.

כי אני יודעת.

והיום,

אני רוצה להודות לך,

איש רע.

כי היום אני לא מפחדת מאנשים כמוך.

היום אני חזקה.

ובזכותך אני עם האמת שלי.

מבחירה!

אני לא שואלת אם הזדהיתם. די ברור לי התשובה.
לפעמים ההתמודדות הכי קשה מגיעה מהקול הפנימי, זה ששואל שם- מבפנים.
שורות שכתבו את עצמן מתוך מסע של בירור ובחירה.
שורות של מסר חד.
שתמיד נזכור שיש לנו אמת, יש לנו מטרה, קיים בסיס חזק, יציב בואו נלך עם זה, נהייה גאים בזה.
נדע את מי אנחנו ולמה אנחנו עובדים- גם בטירוף של הדור המבלבל הזה...
יהיה לנו קל יותר.
בהצלחה עם ישראל שלי!! :love:
אני משתף אתכם במספר מקרים שאני מכיר מקרוב, ובכוונה אני לוקח דוגמאות מהשקעות בחו״ל ולא מהארץ. חשוב לי שמשקיעים יבינו עד כמה קל ליפול בפרטים קטנים, שלא תמיד המשקיע מודע אליהם, (ובהרבה מקרים גם מי שמציע לנו את העסקה לא מודע לדברים, הרוב המוחלט של פושטי הרגל במגזר אינם גנבים, כמו שאנחנו צועקים בדיעבד. אלא אנשים שנכנסו לזירה לא להם).

לפני שנים שיווקו במגזר החרדי דירות יד שנייה ברוסיה, ליד אוניברסיטה. הניירת הייתה נראית מושלמת, הרווחיות גבוהה, הכול תקין על הנייר. רק דבר אחד קטן אף ישראלי לא חשב עליו: האזור, כמו שרוסיה יודעת להציע, היה אזור קר מאוד, ולכן הסטודנטים שכרו דירות רק בצד הדרומי של הבניין, מאחר ששם יש שמש במרפסת. כל הדירות בצד הצפוני של הבניין מצאו את עצמם משווקים במגזר החרדי, שבסופו של דבר גילו שהם קנו דירות שכמעט ולא ניתן להשכיר, יותר מכמה גרושים.

דוגמה נוספת: אברכים רכשו בתים בארה״ב בלי לדעת שבחורף הצנרת קופאת. זה דורש להשאיר חימום גם כשהבית ריק ללא שוכרים, או להשאיר ברז מטפטף כדי למנוע מים עומדים. האברכים שלא ידעו על כך, שילמו מחיר כבד מאוד על פיצוץ כל הצנרת הפנימית שבבתים, והעסקה הפכה לאסון.

ודוגמה אחרונה: לפני מספר שנים יזם ישראלי הציע למספר אברכים שמונה חנויות רווחיות באנגליה, כולן במדרחוב מרכזי. התחננתי אליהם שלא ייגעו בזה, למרות שגם אני אז לא ידעתי מה עומד מאחורי היזם שהחליט להתפטר מהשקעה טובה. רק מאוחר יותר התברר שהמוכר מיהר להיפטר מהחנויות בגלל בנייה של אזור מסחרי ענק וקניון חדש בחלק אחר של העיר — מה שאמור היה להעביר לשם את כל החנויות והלקוחות בתוך שנתיים.

כמו שלא עושים ניתוח אצל רופא שלמד רפואה מקריאת ספרים, ככה לא משקיעים מבלי להכיר מכל זווית את כל ההיבטים סביב ההשקעה, או שמכירים מקרוב את היזם המציע, ואנחנו יודעים שהוא באמת רק רוצה לעזור לנו כבן משפחה או ידיד קרוב.
ולסיום, לפני מספר שנים אברך מבני ברק פשט רגל מבניית תמ"א 38 באחת הערים הסמוכות לבני ברק, זה נשמע מאוד טיפשי אבל הוא חשב שההתנהלות בערים שכנות הם כמו בבני ברק, ומאחר והוא מכיר את הנפשות הפועלות במחלקת ההנדסה ניתן להחליק ולעגל פינות, וגם שהשכנים והקונים גמישים יותר כשזה מגיע לטאבו ולחריגות מההיתר.

ובנימה אישית, אני רגיל לכך שכולם חכמים ממני, יודעים טוב יותר ממני, ומכירים הכל לעומק. ואני מקבל באהבה גמורה את המגבלות שלי ותגובות הנגד. אבל זה שכרי, כל עוד שאני יודע שפה ושם הצלתי מישהו, מלהיכנס להשקעה מעולה רק שבסוף התברר ש....
לפני 3 שבועות שלחתי אותו לתיקון, מחברה מסוימת, מותג...
ומאז אין לי חיים וסליחה על ההגדרה

זה התחיל מזה שהוא עדיין באחריות, יש אחריות לשנתיים, אצלי הוא שנה ו-4

כתבנו למעבדה של החברה מה הבעיה (המכשיר שופך טונות של מים ונכבה פתאום ללא סיבה ממשית) וקיווינו לטוב
הטווח של החזרה היא עד שבועיים, כשהתקרבו השבועיים לסיומם ולא קיבלתי שום טלפון, עשיתי מעשה והתקשרתי אליהם
יום ראשון-3 פעמים, השארתי הודעות בשירות הודעות
יום שני, נתתי להם אופציה לחזור, לא חזרו אלי (כמובן)
יום שלישי עוד 3 פעמים, הפעם הודעות של "תחזרו אליי דחוףףףףףף"
יום רביעי, אתא בוקר-שוב טלפון עם הודעה נזעמת של "תגידי להם שהשירות שלהם על הפנים ולא ציפיתי לכזה (חוסר) יחס ממותג כזה"
בשעה 2 בצהריים אני מקבלת טלפון מהמעבדה "היי, אני לבנה, המכשיר שלכם..." התחלתי לצעוק עליה "מה זה? רק עכשיו חוזרים???"
ואז שקר הראשון "התקשרנו אליכם עשרות פעמים ולא עניתם!!!" בטלפון שלי לא היתה אף שיחה, בטלפון של בעלי זו היתה הראשונה
מי שהתקשר הרבה פעמים היה אנחנו
השיחה המשיכה "יקירתי, נתקדם? אז התיקון יעלה לכם 650 ש"ח על סוללה חדשה ומנוע חדש"
אני "רגע, זה לא באחריות?"
היא "מה פתאום???"
אני "אז על מה האחריות בעצם?"
היא "לא על מנוע, לא על סוללה, לא על שברים, לא על קורוזיה, לא ולא ולא...."
אני "אז על מה כן?"
אין תשובה
אני "טוב אז למי אני משלמת?"
היא "כשיגיע מתיקון תשלמי 750 ש"ח"
אני "מה 750??? אמרת 650!"
היא "מה פתאום? רק הסוללה והמנוע יחד זה 750, המיכל מים נקיים והמיכל מים מלוכלכים יחד 1200!!!"
אני "תגידי, את ממציאה עלי עוד ועוד? ב-1400 אני יכולה לקנות מכשיר חדש! מחברה מתחרה!"
היא "אז מה לעשות? המיכל מים נקיים מלא באבנית!!! זה הסיבה לבעיה, אה, גם במיכל מים מלוכלכים יש על המגעים קורוזיה!!! זו גם הבעיה והשאר כי זה גם הבעיה"
הייתי בהלם!
אמרתי לה "מים נקיים לא רוצה, לגבי מים מלוכלכים, תני לי לבדוק (הוצאה של 950 בערב חג??? ועל מה?) תחזרי אלי עוד רבע שעה ואתן לך תשובה"
לא חזרה אלי עד היום
ואני חזרתי לטלפונים לחברה ולהשארת הודעות נואשות
ביום חמישי בבוקר אני מקבלת הודעה שהמכשיר חזר מתיקון!
לא נתתי אישור על התיקונים, איך זה? מבררת עם בעל חנות המסירה הוא מעדכן אותי שהחשבונית על סך 950 ש"ח!!!! הייתי בהלם!
אמרתי לו שהם שמו לי מיכל חדש ללא רשותי כשהוא שמע את הסכום על המיכל הוא כמעט התעלף איתי 300 על מיכל מים מפלסטיק...
הוא התקשר אליהם צרחתי עליהם, בסוף אחרי הרבה אסרטיביות מצידי, שילמתי 750ש"ח ושמחתי לי
אז השמחה היתה מוקדמת
על השימוש הראשון-התקלה לא תוקנה!!! הוצאתי 750 ש"ח על כלום!!!
התקשרתי אליהם אחרי ר"ה ומתברר שעשו "גשר" מחר אני שולחת אותו שוב לתיקון

מישהי נתקלה בהתנהלות הזו? מה עושים? יש מה לפנות לפורום הגנה לצרכן"?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה