דרוש מידע רמי לוי אונליין בבני ברק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי בעקבות זה:
אם זה בגללם אז הוא זריז מאוווד

• הוסף לסימניות
כנראה בעקבות פנייה של רבים מהתושבים, זה מה שקיבלתי במייל וראיתי פה עוד ניק שפרסם שגם קיבל אז כנראה שהציפו אותם בבקשות.

1637208931089.png

• הוסף לסימניות
עוד לפני הקורונה דיברתי עם אחד המנהלים של רמי לוי והוא אמר לי שהם רוצים להכניס את בני ברק רק יש להם בעיות לוגיסטיות שבבני ברק צריך טנדרים לחלוקה בגלל הצפיפות ובעיות חניה והיה להם רק משאיות.

• הוסף לסימניות
עוד לפני הקורונה דיברתי עם אחד המנהלים של רמי לוי והוא אמר לי שהם רוצים להכניס את בני ברק רק יש להם בעיות לוגיסטיות שבבני ברק צריך טנדרים לחלוקה בגלל הצפיפות ובעיות חניה והיה להם רק משאיות.
אין בבני ברק מקום למשאיות לעבור ולחנות ?? :p

• הוסף לסימניות
אין בבני ברק מקום למשאיות לעבור ולחנות ?? :p
באיזו עיר יש מקום על בסיס יומי למשאיות? אני לא מדברת על רחובות ראשיים.
אם רמי לוי אכן משתמשים במשאיות לחלוקת המשלוחים זו קטסטרופה.
רחוב חד סטרי יעמוד ויחכה מאחורי המשאית עד שהמשלוח יגיע למשפחת כהן מקומה ג'? כן גם בתל אביב רמת גן או חיפה.
הרבה יותר הגיוני להשתמש בטנדרים לחלוקה.

• הוסף לסימניות
בתור עפולאית שמזמינה קבוע שם.
יכולה להגיד שדי מרוצה מהם...

• הוסף לסימניות
מה הכשרות שלהם על הפירות והירקות?
מופיע שם בפירות וירקות, פירות שמיטה לחומרה וירקות שמיטה לחומרה, זה לא היה עד היום.
אם מישהו יודע איפה אפשר לברר כשרות, אני גם אשמח לדעת
1637247710667.png

• הוסף לסימניות
יש עדיין רחובות בבני ברק שמשום מה הוזנחו..
למשל הר סיני והאדמור מקוצק לא בתחום.. לעומת זאת עוזיאל נכנס...

• הוסף לסימניות
מופיע שם בפירות וירקות, פירות שמיטה לחומרה וירקות שמיטה לחומרה, זה לא היה עד היום.
אם מישהו יודע איפה אפשר לברר כשרות, אני גם אשמח לדעת
צפה בקובץ המצורף 1008779
לא סומכת על זה,
יש גם סינון כשרות בקטגוריית מהדרין,
ניסיתי עם הסינון ובלי וזה נותן אותם תוצאות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה