עזרה רמי לוי- חוב שהועבר לעו"ד בלי שום התראה מראש. מישהו התנסה?

• פותח הנושא ANNA!
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלנו הודעה מרמי לוי שיש חוב ע"ס 700 שח על קו שבוטל כבר מזמן, לא קיבלנו שום מכתב, שום דבר
התקשרנו לרמי לוי והנציגה אומרת- התיק עבר לעו"ד. אסור לי לדבר איתכם.
כשהתקשרנו לעו"ד- הוא מבחינתו לא יכול לעשות כלום חוץ מזה- שבינתיים זה טיפס ל800 ש"ח, ואם עד שבוע הבא לא ישולם, זה כבר יעבור למשפט. ויעלה ל1600. ואם אנחנו רוצים לשאול למה לא שלחו לנו כלום, שנתקשר לרמי לוי שכאמור- לא מוכנים לדבר.
ביקשנו שישלח לנו חשבונית שנדע על מה בדיוק אנחנו אמורים לשלם- והוא אומר- רק אחרי שתעבירו את הכסף תוכלו לקבל.
אין עם מי לדבר, לשאול או לשמוע מה זה החוב הזה.
מישהו התנסה עם מקרה כזה? יש מה לעשות חוץ מלשלם את הסכום הזה? שהוא על כלום כנראה.. (כי הקו בוטל כבר מזמן.)

• הוסף לסימניות
קרה לנו מקרה דומה כבר די מזמן, לא זוכרת מה היה בדיוק, אבל גם די בהפתעה על קו שבוטל והיו לי הוכחות אה וזה לא היה עם רמי לוי אלא עם הוט מובייל.
גם העבירו לעו"ד בתוספת עמלות, גם שם אמרו שהם לא מוסרים מידע לפנות לעו"ד.
בסוף מה שעזר היה צעקות....

צעקתי קצת ואיימתי שאפנה לרשות להגנת הצרכן, שיש לי כל ההוכחות שהקו נותק (מכתב וגם התכתבות עם נציג).

וביטלו את החוב :)

בקיצור, תצעקי

• הוסף לסימניות
היה לי לפני מספר שנים כזה סיפור עם סלקום, שדרשו ממני 1700 ש"ח. לא עזרו כל הצעקות. אחרי שפניתי לרב גולדנטל מדגל התורה, הוא הדריך אותי מה לעשות,
לאחר כמה ימים קיבלתי טלפון שהחוב בוטל.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהם לא שלחו על הקו הזה שום מכתב אף פעם, גם לא את אישור התנתקות.
כך שאין לנו הוכחה
לדעתי הם צריכים לשלוח לך הוכחה לזה שהתריעו על החוב
הם חייבים להתריע עליו
תבדקי את זה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לפני הרבה שנים היה לי סיפור דומה, אמנם לא קו שבוטל, אבל דרישת חוב מופרזת של למעלה מ-10000 ש"ח ע"י אחת מחברות הסלולר.
לפי חשבוני החוב היה כמחצית, ביקשתי לשלם את זה בינתיים, לא הסכימו לקבל. עבר לעו"ד - אתה יכול לדבר רק איתו. ובמשרד העו"ד גם לא הסכימו להתפשר על תשלום חלקי.
לא שילמתי, פתחו תיק בהוצל"פ.
לקחתי עו"ד ב-5000 ש"ח, כי ידעתי שאני צודק פה.
הגיע לקדם משפט, וכשהוצגו המסמכים לעו"ד של החברה, הוא נסוג בבושת פנים, והסכים לחתום על פשרה, בה אני לא ישלם כלום, והוא לא ישלם הוצאות משפט.
(בשביל לצאת "בכבוד" הוא הוסיף סעיף לפיו אני מסכים שהחברה תהיה רשאית לסרב לתת לי שרות בעתיד. מכיון שלא היתה לי תכנית להיות שוב לקוח שלהם, הסכמתי ברוחב לב :p )
מסקנה: אל תיבהלו, ואל תמהרו לשלם. החברות לא נכנסות לעומק של התיקים, ברגע שנראה למחשב שיש חוב, לאחר תקופה - זה עובר לעורך הדין. ועורך הדין עובד בשיטת מצליח, מאיים ומקווה לקבל את הכסף. אם לא נכנעים, ויש קייס ברור, סביר להניח שהוא יתקפל מהר מאד.
כמובן הכל במידה ויש לכם תיעוד מלא שאכן הקו בוטל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קרה לנו היום מקרה דומה מאוד . ניידנו אתמול קו לרמי לוי שילמנו 50 שח עבור הסים , היום התקשרו אלינו מהחברה המקשרת ואמרו שיש לנו חוב ברמי לוי ולכן אי אפשר לנייד.
רק לציין שאף פעם לא היינו ברמי לוי ולא קיבלנו מהם שום מכתב/מייל/שיחה .
התקשרנו לרמי לוי ואמרו שזה עבר לעו"ד ואסור להם לתת לנו שום מידע התקשרנו לעו"ד והכחשו כל קשר לחוב העו"ד לא ידע להגיד כלום חוץ מזה שהחוב מה 5/2022 ועל סך 432 שח ואמר שיקח לו כמה ימים לבדוק (הוא גם אמר שמוזר לו שאנחנו מכחישים, חוצפן... אפילו השם שלנו לא היה כתוב נכון היה כתוב משהו דומה אבל התז נכונה)
בבקשה עזרה מה עושים עם זה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה