דרוש מידע רמי לוי (תקשורת) בבני ברק

• הוסף לסימניות
הלכתי לאחרונה בב"ב ובמשך דקות ארוכות לא הצלחתי לקבל שיחות ולא להוציא באזור רחוב "סוקולוב"
האם זו בעיה קבועה והאם זה רק באיזור זה?

• הוסף לסימניות
הלכתי לאחרונה בב"ב ובמשך דקות ארוכות לא הצלחתי לקבל שיחות ולא להוציא באזור רחוב "סוקולוב"
האם זו בעיה קבועה והאם זה רק באיזור זה?
זו בעיה קבועה בבני ברק...
אכן זה ניכר בעיקר באיזור הזה, מאחר והוא מקום מאוד מרכזי.
מנויי כל חברות הסלולר סובלים מבעיות קליטה דומות בבני ברק, מי יותר ומי פחות.
(צפיפות אוכלוסין, המבורכת בלע"נ).
מנסיוני, לאחר שהייתי בכל! חברות הסלולר בתקופה האחרונה, אין חברה אחת שמכסה את בני ברק באופן גורף, או כמעט גורף.
שנשמע ונתבשר, רק בשורות טובות

• הוסף לסימניות
קלינג מפרסמים שהם יודעים להגיד בכל מקום בבני ברק מה איכות הקליטה של כל חברה

• הוסף לסימניות
מנויי כל חברות הסלולר סובלים מבעיות קליטה דומות בבני ברק, מי יותר ומי פחות.
(צפיפות אוכלוסין, המבורכת בלע"נ).
קצת הגזמה..
חלק מהבני ברקים עדיין עם מכשירים של G2 וללא אנטנות תואמות.
ישנם אזורים מועדים כרמב"ם ליד מרכז, רח' סוקולוב בחלקו, ר"ע-רש"י, באר מרים ועוד.
קשור להצבת אנטנות בלבד.

• הוסף לסימניות
קצת הגזמה..
חלק מהבני ברקים עדיין עם מכשירים של G2 וללא אנטנות תואמות.
ישנם אזורים מועדים כרמב"ם ליד מרכז, רח' סוקולוב בחלקו, ר"ע-רש"י, באר מרים ועוד.
קשור להצבת אנטנות בלבד.

אתה עוד יותר מדייק את דבריי...

הבעיה בבני ברק היא, שאין אפשרות לרשת את בני ברק בכמות אנטנות כמו בעיר אחרת דומה לה בשטח בקמ"ר, (ניתן לראות שזה לא מספיק, כמו היום),
ומבחינת כמות התושבים, גם אין אפשרות להציב אנטנה סלולרית בכל קרן רחוב.
דבר שאגב, אם היה מקובל על התושבים, היה קורה.
כמובן שלאנשים יותר חשובה הבריאות.
לכן עדיין קיימות בעיות קליטה.
ימים ואזורים בעייתיים יותר ולעיתים טובים יותר.

• הוסף לסימניות
אתה עוד יותר מדייק את דבריי...

הבעיה בבני ברק היא, שאין אפשרות לרשת את בני ברק בכמות אנטנות כמו בעיר אחרת דומה לה בשטח בקמ"ר, (ניתן לראות שזה לא מספיק, כמו היום),
ומבחינת כמות התושבים, גם אין אפשרות להציב אנטנה סלולרית בכל קרן רחוב.
דבר שאגב, אם היה מקובל על התושבים, היה קורה.
כמובן שלאנשים יותר חשובה הבריאות.
לכן עדיין קיימות בעיות קליטה.
ימים ואזורים בעייתיים יותר ולעיתים טובים יותר.
כמובן שהבעיה שאתה מציף, קשורה לאנשים שכפי שציינת משתמשים במכשירים תומכי דור 2 ולא על כך נסובה תגובתי הראשונה.
בדקתי עם משפחה, חברים ומכרים מכל רחבי העיר, שמשתמשים במכשירים תומכי דור 3 כולם חווים את הבעיה...

• הוסף לסימניות
סוקולוב זה איזור מאוד גרוע מבחינת קליטה לכל החברות, מנסיון.

• הוסף לסימניות
סוקולוב זה איזור מאוד גרוע מבחינת קליטה לכל החברות, מנסיון.
נכון, המקום הספציפי סובל מקליטה מאוד גרועה.
אבל גם בשאר אזורי העיר, הקליטה משובשת לפרקים.
נדייק ונאמר, משובשת יותר מעיר אחרת, הדומה לה בשטח.

• הוסף לסימניות
כמובן שהבעיה שאתה מציף, קשורה לאנשים שכפי שציינת משתמשים במכשירים תומכי דור 2 ולא על כך נסובה תגובתי הראשונה.
בדקתי עם משפחה, חברים ומכרים מכל רחבי העיר, שמשתמשים במכשירים תומכי דור 3 כולם חווים את הבעיה...
משומה כל אלו החולפים ברחוב שקועים עמוקות בסלולרי שבידם/באוזנם..

• הוסף לסימניות
משומה כל אלו החולפים ברחוב שקועים עמוקות בסלולרי שבידם/באוזנם..
חשבתי פעם איך זה קורה, אבל פעם המשרד שלי היה באיזור והיה שם קשיי קליטה קשים, שכנים אמרו לי שגם להם, אולי בתוך הבית זה אחרת?

• הוסף לסימניות
אני תמיד סובלת יותר באזור של מלאנז
שם תמיד אין לי קליטה
ואם אני בחנות וצריכה להתקשר למשהיא - סיוט
אבל זהו פחות או יותר
אין לי עוד אזורים בלי קליטה

• הוסף לסימניות
חשבתי פעם איך זה קורה, אבל פעם המשרד שלי היה באיזור והיה שם קשיי קליטה קשים, שכנים אמרו לי שגם להם, אולי בתוך הבית זה אחרת?
לא דיברתי על האזור ההוא.
שם אכן ישנה בעיה!
דיברתי על האומרים על בני ברק באופן כללי, שהטענה שברובה אין קליטה מופרכת בהצצה על ההולכים ברחוב.

• הוסף לסימניות
בעיה ידועה באיזור זה עם רמי לוי בכלל בבני ברק הקליטה שלהם על הפנים אני הייתי ממליץ על סלקום

• הוסף לסימניות
נסעתי לאחרונה ג"כ בז'אבוטינסקי ופתאום לא הייתה קליטה, ראיתי שאני בפינת סוקולוב.
הרמזור הראה על אדום ואין קליטה, רק נהיה ירוק והאוטו נסע הלאה, חזרה הקליטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת