זו בעיה קבועה בבני ברק...הלכתי לאחרונה בב"ב ובמשך דקות ארוכות לא הצלחתי לקבל שיחות ולא להוציא באזור רחוב "סוקולוב"
האם זו בעיה קבועה והאם זה רק באיזור זה?
קצת הגזמה..מנויי כל חברות הסלולר סובלים מבעיות קליטה דומות בבני ברק, מי יותר ומי פחות.
(צפיפות אוכלוסין, המבורכת בלע"נ).
קצת הגזמה..
חלק מהבני ברקים עדיין עם מכשירים של G2 וללא אנטנות תואמות.
ישנם אזורים מועדים כרמב"ם ליד מרכז, רח' סוקולוב בחלקו, ר"ע-רש"י, באר מרים ועוד.
קשור להצבת אנטנות בלבד.
כמובן שהבעיה שאתה מציף, קשורה לאנשים שכפי שציינת משתמשים במכשירים תומכי דור 2 ולא על כך נסובה תגובתי הראשונה.אתה עוד יותר מדייק את דבריי...
הבעיה בבני ברק היא, שאין אפשרות לרשת את בני ברק בכמות אנטנות כמו בעיר אחרת דומה לה בשטח בקמ"ר, (ניתן לראות שזה לא מספיק, כמו היום),
ומבחינת כמות התושבים, גם אין אפשרות להציב אנטנה סלולרית בכל קרן רחוב.
דבר שאגב, אם היה מקובל על התושבים, היה קורה.
כמובן שלאנשים יותר חשובה הבריאות.
לכן עדיין קיימות בעיות קליטה.
ימים ואזורים בעייתיים יותר ולעיתים טובים יותר.
נכון, המקום הספציפי סובל מקליטה מאוד גרועה.סוקולוב זה איזור מאוד גרוע מבחינת קליטה לכל החברות, מנסיון.
משומה כל אלו החולפים ברחוב שקועים עמוקות בסלולרי שבידם/באוזנם..כמובן שהבעיה שאתה מציף, קשורה לאנשים שכפי שציינת משתמשים במכשירים תומכי דור 2 ולא על כך נסובה תגובתי הראשונה.
בדקתי עם משפחה, חברים ומכרים מכל רחבי העיר, שמשתמשים במכשירים תומכי דור 3 כולם חווים את הבעיה...
חשבתי פעם איך זה קורה, אבל פעם המשרד שלי היה באיזור והיה שם קשיי קליטה קשים, שכנים אמרו לי שגם להם, אולי בתוך הבית זה אחרת?משומה כל אלו החולפים ברחוב שקועים עמוקות בסלולרי שבידם/באוזנם..
לא דיברתי על האזור ההוא.חשבתי פעם איך זה קורה, אבל פעם המשרד שלי היה באיזור והיה שם קשיי קליטה קשים, שכנים אמרו לי שגם להם, אולי בתוך הבית זה אחרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון ו-צופה מן הצד2 //