איפה ניתן להשיג ? יד ראשונה או יד שניה ? מי יודע כמה אמור לעלות ? תודה מראש
ש שמחת חיים משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה 15/2/22 הוסף לסימניות #1 איפה ניתן להשיג ? יד ראשונה או יד שניה ? מי יודע כמה אמור לעלות ? תודה מראש
A aaabbb משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה 23/2/22 הוסף לסימניות #3 אמור לעלות באיזור 1500 ש"ח, אבל הבנתי שקשה קצת להשיג.
מ מיוזיקישן משתמש צעיר מוזיקה ונגינה 6/9/23 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י שמחת חיים: איפה ניתן להשיג ? יד ראשונה או יד שניה ? מי יודע כמה אמור לעלות ? תודה מראש לחצ/י כדי להרחיב... עדיין מחפש?
נכתב ע"י שמחת חיים: איפה ניתן להשיג ? יד ראשונה או יד שניה ? מי יודע כמה אמור לעלות ? תודה מראש לחצ/י כדי להרחיב... עדיין מחפש?
ט טמיר ונעלם משתמש פעיל מוזיקה ונגינה 7/9/23 הוסף לסימניות #5 אני משתמש עם רמקולים של F&D, מאוד מוצלח, הסאונד לא הכי הכי, אבל זה ממש בסדר, וגם יותר זול
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת