חומרים רמקולים שקועים בתקרה

• הוסף לסימניות
מה המחיר של רמקולים שקועים?
זה מוצר נוח לתפעול, איכותי? כדאי?
ואיך מפעילים אותם? אין לי טלפון חכם

• הוסף לסימניות
מה המחיר של רמקולים שקועים?
אני מצאתי ללקוחה בסביבות 180 שקל

עגול- המון המלצות, גם מהארץ

מרובע

שיווקי

• הוסף לסימניות

מרובע

שיווקי
אליאקספרס פחות
אשמח לשמוע על העלות של הרמקולים ומערכת ההפעלה
(בלי עלות Aשל העבודה)

• הוסף לסימניות
אליאקספרס פחות
אשמח לשמוע על העלות של הרמקולים ומערכת ההפעלה
(בלי עלות Aשל העבודה)
זה בדיוק העניין, אותה לקוחה אמרה לי שבארץ העלות היא 2,000 ש"ח

אני יכולה להזמין עבורך אם מסובך לך

• הוסף לסימניות

מרובע

שיווקי
מה זה כולל?
עד כמה שהבנתי זה נועד לבלוטוס
אני מחפש משהו עם חיווט וצריך גם מגבר וגם יותר משתי רמקולים
עדיף גם אם בס (לא לתקרה...)

• הוסף לסימניות
המחיר שכתבת הוא בד"כ כולל ההתקנה והאחריות אפילו קצת יותר זול
וכמובן משהו איכותי , לא כזה שיהרס לך תוך כמה חודשים...
אם את רוצה בעלי עובד בזה
את יכולה לפנות בפרטי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפעמים אני נכנס למקומות שומע שיר מתנגן מלמעלה ואומר לעצמי את כל היופי הזה השקעתם בשביל כזה סאונד? לא מכיר את הרמקולים שהביאו למעלה בקישור אבל לא הייתי משקיע כזה דבר מבלי לבדוק את איכות הסאונד...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק עושה סדר קטן, מניסיוני עם לקוחות:

היום יש בעיקר שתי מערכות עיקריות:

מערכת חוטית – שמחוברת כמו שצריך למגבר. היתרון, איכות סאונד מעולה! שלא תלויה בבלוטות' ויציבה לאורך זמן.
גם מבחינה כשרותית – פתרון מעולה למי שלא יכול להשתמש בבלוטות' (למרות שהיום יש לא מעט נגנים כשרים שמשדרים בלוטות').

רמקולים בודדים אלחוטיים – היתרון, לא מצריכים חיווט, נוחים, קומפקטיים, לא דורשים מערכת שלמה.
אבל… האיכות בדרך כלל פחות טובה, והם תלויים לגמרי בקליטה של הבלוטות'.
בקיצור – פתרון חביב, אבל לא מושלם.

אגב, לאחרונה ראיתי לא מעט רמקולים חדשים שמתחברים גם לפסי צבירה מגנטים, ממש כמו מערכת תאורה מגנטית – היתרון שהם פשוט נצמדים לפס ומתלבשים עליו, כאשר המיקום שלהם יכול להשתנות בקלות לפי המצב רוח שלכם. ממש נוח ופרקטי.

242282_13082024124506_large.jpg

קרדיט תמונה: https://www.led4light.co.il/product/פס-צבירה-מגנטי

לגבי רמקולים מאלי אקספרס

דעתי האישית? מי שלא מבין בהבדלים – שיקנה, בכיף, שיהיה לבריאות.
אבל בינינו מי שמבין מוזיקה ואיכות – זה בערך כמו להשוות בין טבעת מ"הכול בשניים" פלסטיק על מצע ספריי זהב לבין טבעת זהב אמתית... או אם תרצו ברוח המלחמה בין רקטה עזתית לטיל בליסטי...

(בקיצור יש דברים שאלי פחות מתאים, אלא אם שמעתם ממי שאזמין, ואתם סומכים עליו שזה באמת באיכות סבירה בעינכם, בכל מקרה הייתי ממליצה לשמוע בעצמכם, לכל לכולם יפריע מה שלכם מפריע, יש מי שיבחין בקלות באיכות הבס כשחבר שלו לא יבין בכלל מה זה בס...)

הצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מערכת חוטית – שמחוברת כמו שצריך למגבר. היתרון, איכות סאונד מעולה! שלא תלויה בבלוטות' ויציבה לאורך זמן.
גם מבחינה כשרותית – פתרון מעולה למי שלא יכול להשתמש בבלוטות' (למרות שהיום יש לא מעט נגנים כשרים שמשדרים בלוטות').
אשמח להבין סדר גודל של מחיר
ןהאם חייב להיות שקוע בגבס

• הוסף לסימניות
כותבת לך מחירים בכללי,
500 מגבר לערוץ 1, 600 ל2 ערוצים
200 לכל רמקול
250 לכל רמקול עם בס מובנה
80 שנאי
התקנה נע בין 200-300 לכל קו.

בגדול עושים שקוע בגבס
למי שאין גבס יש כל מיני פתרונות...

• הוסף לסימניות

לגבי המחיר – הוא משתנה מאוד בהתאם לסוג הרמקולים, החברה, הכמות, סוג המגבר ועוד. לכן מומלץ להתייעץ עם בעל מקצוע בתחום ולערוך השוואה מסודרת.

מבחינת צורת ההתקנה - זה ממש כמו תאורה, אפשר להשיג צמודי תקרה (צילינדרים), שקועים, או משתלבים בפסי צבירה.

במקרה של תקרה רגילה (ללא הנמכת גבס), תצטרכו לבחור ברמקולים אלחוטיים , אחרת תיאלצו להעביר חיווט גלוי על גבי התקרה.

אם קיימת הנמכת גבס – ניתן לבחור גם בצמודי תקרה עם חיווט רגיל. רק שאם כבר יש הנמכה לרוב עדיף להתקין רמקולים שקועים, אלא אם זה נוגד את הקונספט העיצובי שתוכנן.

• הוסף לסימניות
כותבת לך מחירים בכללי,
500 מגבר לערוץ 1, 600 ל2 ערוצים
200 לכל רמקול
250 לכל רמקול עם בס מובנה
80 שנאי
התקנה נע בין 200-300 לכל קו.

בגדול עושים שקוע בגבס
למי שאין גבס יש כל מיני פתרונות...
איזה חברה הרמקול?
כל רמקול חייב בן זוג המחיר 250 לשנים?

• הוסף לסימניות
KODA
כל רמקול 200/250 שח בנפרד
כמות הרמקולים הנדרשים הם לפי הצורך במרחב-בכדי שהסאונד ישמע בצורה הנכונה והמקצועית.
רמקולים לא חייבים להיות בזוגות נניח סלון עם נישות וכו ..
אם תרצו פרטים נוספים או המלצות מלקוחות
בכיף...

• הוסף לסימניות
את יודעת לומר מה ההבדל בין YAMAHA ל KODA

ל

• הוסף לסימניות
2 חברות שונות
ימהה יותר יקרה מקודה
לימהה יש דגמים מסוימים בעלי גימורים יוקרתיים יותר
לרוב במערכות ביתיות מתקינים את הרמקולים של KODA
בקולנוע ומרחבים ענקיים בד"כ שמים את ימהה -יש כאלו שאומרים שהפיזור שלהם במרחב גדול טוב יותר.
ובמרחב קטן יותר הימהה מאבד את עצמו.
מבחינת האיכות ואמינות המוצר לאורך זמן, אני ממליץ על KODA
מאות לקוחות מרוצים ללא תקלות ב"ה.
(גם בימהה אין כל כך הרבה תקלות אבל למערכת ביתי פחות מומלץ)

• הוסף לסימניות
לגבי המחיר – הוא משתנה מאוד בהתאם לסוג הרמקולים, החברה, הכמות, סוג המגבר ועוד. לכן מומלץ להתייעץ עם בעל מקצוע בתחום ולערוך השוואה מסודרת.

מבחינת צורת ההתקנה - זה ממש כמו תאורה, אפשר להשיג צמודי תקרה (צילינדרים), שקועים, או משתלבים בפסי צבירה.

במקרה של תקרה רגילה (ללא הנמכת גבס), תצטרכו לבחור ברמקולים אלחוטיים , אחרת תיאלצו להעביר חיווט גלוי על גבי התקרה.

אם קיימת הנמכת גבס – ניתן לבחור גם בצמודי תקרה עם חיווט רגיל. רק שאם כבר יש הנמכה לרוב עדיף להתקין רמקולים שקועים, אלא אם זה נוגד את הקונספט העיצובי שתוכנן.
איך הרמקולים האלחוטיים מוטענים בעצם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה