רמקול אישי נייד קטן

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג דבר כזה?
אזור י-ם/ביתר.

מחירים?

המלצות?

תודה...

• הוסף לסימניות
יש חנות "חץ" מוצרי חשמל בי-ם

• הוסף לסימניות
ראיתי השבוע בחנות לממכר מוצרי סולולר במודיעין עילית
אני מאמינה שיש בכל מקום חנויות מהזן הזה.

• הוסף לסימניות
אם זה לא דחוף, ניתן להשיג בהזמנה מחו"ל ועולה חצי מחיר אחרי המשלוח והכל. מגיע עד הדואר.

• הוסף לסימניות
בביתר יש ב"עולם המוזיקה"
טל' 0527162050

• הוסף לסימניות
אני קניתי אחד ב- 100 ש"ח בתחנה המרכזית בירושלים, בחנות למכשירי כתיבה ויצירה [פרח לי שמם לרגע].
זה רמקול קטן שניתן לחבר אליו ב- USB דיסק און קי או נגן.

• הוסף לסימניות
אולי אסביר את עצמי יותר טוב,
אני לא מחפשת רמקול לנגן,
אלא כמו שיש למרצה- פיה המחוברת לפה וממנה הקול יוצא לאיזשהו רמקול קטן שמחובר לחגורה וכד'..

איפה בחנויות הנ"ל אכן ניתן להשיג את זה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עולם המוזיקה

• הוסף לסימניות
החלק שפולט את הקולות (פלט) נקרא "רמקול".
החלק שקולט אותם (קלט) נקרא "מיקרופון".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה