עזרה רמקול במחשב עושה בעיות - יש עליו איקס אדום קטן

• הוסף לסימניות
כל חברה ממליצה על גירסת דרייבר שמתאים למחשב (או הלוח אם) באופן ספציפי, זה לא שאם זה לא יהיה תואם ב-100% זה לא יעבוד, אבל עלולים להווצר תקלות בהמשך.
דרייבר בוסטר, משום מה דוחף תמיד דרייברים שלא מתאימים בכלל למחשב, הוא עובד לפי גירסה אחרונה של הדרייבר, לא תמיד זה הדרייבר התואם, לפעמים עדיף דרייבר ישן יותר, היו מחשבים שהוא גרם לי למסך כחול.
לא מסתבר שהתקנה רק של הדרייבר שמע תזיק, אבל אם כבר עדיף לקחת את הדרייבר שהיצרן ממליץ עליו.
(באופן כללי לא מומלץ להתקין את התוכנה הזאת, אם כבר הייתי משתמש בגירסה ניידת ללא התקנה)

• הוסף לסימניות
כל חברה ממליצה על גירסת דרייבר שמתאים למחשב (או הלוח אם) באופן ספציפי, זה לא שאם זה לא יהיה תואם ב-100% זה לא יעבוד, אבל עלולים להווצר תקלות בהמשך.
השאלה אם הוא יסתדר להוריד מאתר היצרן במיוחד ש...
לא מסתבר שהתקנה רק של הדרייבר שמע תזיק,

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
נהיה לי עכשיו איקס אדום על הסימון של הרמקול,
ניסיתי לעבור כאן על האשכול ולא הבנתי מה צריך לעשות,
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי עם זה,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון ללחוץ עליו זה יפתח פותר בעיות שינסה לסדר את זה
אם לא עובד לההיכנס למנהל ההתקנים ולעדכן את הדרייבר
אם אתם מסתבכים אשמח לעזור בשליטה מרחוק (חינם )
בשעות הבוקר 0559745344
רק שלפני כן יהיה מותקן אצלכם TeamViewer

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה