עזרה רמקול במחשב עושה בעיות - יש עליו איקס אדום קטן

• הוסף לסימניות
אתה רוצה שאני אנסה לסדר את זה דרך שולחן עבודה מרחוק?
באמת תודה אבל מעדיף לסדר בעצמי גם כדי ללמוד על הדרך ידע.
רק אני צריך למצוא את המידע על האנטי ווירוס, איך מגיעים אליו?

• הוסף לסימניות
באמת תודה אבל מעדיף לסדר בעצמי גם כדי ללמוד על הדרך ידע.
רק אני צריך למצוא את המידע על האנטי ווירוס, איך מגיעים אליו?
תכתוב חומת האש בהתחל ותראה מה רשום
לדוגמה אצלי

1671480296637.png

• הוסף לסימניות
לא הכי פשוט שבעולם
התקנה אוטומטית
וסריקה פשוטה
רק תבדוק שעדיין האנטי וירוס מושהה
הוא לא נותן לי אופציה של התקנה, לא בלחיצה על העכבר הימני ולא כשאני נכנס לתוכנה, איפה ממוקם ההתקנה?

• הוסף לסימניות
קרה לי לפני כמה ימים לאחר עדכון לווינדוס 11, הסתדר לבד אחרי כמה שעות.

• הוסף לסימניות
לחיצה בימין העכבר על הקובץ >הגדרות מתקדמות > סרוק> סרוק את כל המחשב, זה טוב?
לא הבנתי איפה הגעת
מחלצים את הקובץ. מתקינים אותו. אחרי ההתקנה מפעילים את התוכנה המותקנת ולוחצים על סריקה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איפה הגעת
מחלצים את הקובץ. מתקינים אותו. אחרי ההתקנה מפעילים את התוכנה המותקנת ולוחצים על סריקה
היות ולא ראיתי בשום מקום את האופציה "התקן", (ואגב כשנכנסתי לתוך הקובץ הוא היה ריק...) לחצתי על הקובץ מבחוץ ושם לחצתי על הגדרות מתקדמות, סרוק ללא ניקוי וכו'.

• הוסף לסימניות
היות ולא ראיתי בשום מקום את האופציה "התקן", (ואגב כשנכנסתי לתוך הקובץ הוא היה ריק...) לחצתי על הקובץ מבחוץ ושם לחצתי על הגדרות מתקדמות, סרוק וכו'.
לא צריך ללחוץ על התקן
תלחץ על הקובץ פעם אחת ואח"כ אנטר וזהו
"צדיקים מלאכתם נעשית ע"י אחרים"

• הוסף לסימניות
לא צריך ללחוץ על התקן
תלחץ על הקובץ פעם אחת ואח"כ אנטר וזהו
"צדיקים מלאכתם נעשית ע"י אחרים"
עשיתי את זה (כמובן אחרי שחילצתי לשולחן עבודה), וזה נכנס לתוך הקובץ (הריק כאמור) וזהו - לא קרה כלום.
אתה פשוט אלוף! תותח! כל הכבוד, מעריך מאוד, לא כל אחד היה מסור ככה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה