- הוסף לסימניות
אתה רוצה שאני אנסה לסדר את זה דרך שולחן עבודה מרחוק?איך בודקים?
אתה רוצה שאני אנסה לסדר את זה דרך שולחן עבודה מרחוק?איך בודקים?
באמת תודה אבל מעדיף לסדר בעצמי גם כדי ללמוד על הדרך ידע.אתה רוצה שאני אנסה לסדר את זה דרך שולחן עבודה מרחוק?
תכתוב חומת האש בהתחל ותראה מה רשוםבאמת תודה אבל מעדיף לסדר בעצמי גם כדי ללמוד על הדרך ידע.
רק אני צריך למצוא את המידע על האנטי ווירוס, איך מגיעים אליו?
אוקיי, רשום בדיוק אותו דבר, איך מסירים את החומת אש ואז מחזירים?
תלחץ על הסמל עם ה-E שבתחתית המסך לחצן ימני ואז על השהה הגנהאוקיי, רשום בדיוק אותו דבר, איך מסירים את החומת אש ואז מחזירים?
כבר פעמיים הורדתי את התוכנה, ובשניהם היא כתוב לי "נכשל - שגיאת רשת"?!תלחץ על הסמל עם ה-E שבתחתית המסך לחצן ימני ואז על השהה הגנה
צפה בקובץ המצורף 1270181
חכה אני אעלה את זה לדרייב ואשלח קישורכבר פעמיים הורדתי את התוכנה, ובשניהם היא כתוב לי "נכשל - שגיאת רשת"?!
תודה ענקית כל הכבוד!חכה אני אעלה את זה לדרייב ואשלח קישור
לא הכי פשוט שבעולםיש הסבר מיוחד איך מתקינים/סורקים, ואיך מתקנים את מה שחסר?
הוא לא נותן לי אופציה של התקנה, לא בלחיצה על העכבר הימני ולא כשאני נכנס לתוכנה, איפה ממוקם ההתקנה?לא הכי פשוט שבעולם
התקנה אוטומטית
וסריקה פשוטה
רק תבדוק שעדיין האנטי וירוס מושהה
כפי שראית אני צריך הסבר מפורט איך עושים זאת.קרה לי לפני כמה ימים לאחר עדכון לווינדוס 11, הסתדר לבד אחרי כמה שעות.
תחלץ מהקובץ ראר לשולחן עבודה ואז תפעיל את התוכנההוא לא נותן לי אופציה של התקנה, לא בלחיצה על העכבר הימני ולא כשאני נכנס לתוכנה, איפה ממוקם ההתקנה?
לחיצה בימין העכבר על הקובץ >הגדרות מתקדמות > סרוק> סרוק את כל המחשב, זה טוב?תחלץ מהקובץ ראר לשולחן עבודה ואז תפעיל את התוכנה
לא הבנתי איפה הגעתלחיצה בימין העכבר על הקובץ >הגדרות מתקדמות > סרוק> סרוק את כל המחשב, זה טוב?
היות ולא ראיתי בשום מקום את האופציה "התקן", (ואגב כשנכנסתי לתוך הקובץ הוא היה ריק...) לחצתי על הקובץ מבחוץ ושם לחצתי על הגדרות מתקדמות, סרוק ללא ניקוי וכו'.לא הבנתי איפה הגעת
מחלצים את הקובץ. מתקינים אותו. אחרי ההתקנה מפעילים את התוכנה המותקנת ולוחצים על סריקה
לא צריך ללחוץ על התקןהיות ולא ראיתי בשום מקום את האופציה "התקן", (ואגב כשנכנסתי לתוך הקובץ הוא היה ריק...) לחצתי על הקובץ מבחוץ ושם לחצתי על הגדרות מתקדמות, סרוק וכו'.
עשיתי את זה (כמובן אחרי שחילצתי לשולחן עבודה), וזה נכנס לתוך הקובץ (הריק כאמור) וזהו - לא קרה כלום.לא צריך ללחוץ על התקן
תלחץ על הקובץ פעם אחת ואח"כ אנטר וזהו
"צדיקים מלאכתם נעשית ע"י אחרים"
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים